Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 3 Remake [PS4][Xbox One][Απρ 2020]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

icon0.png

icon0.png

Πριν από λιγο εγιναν leak οι ακολουθες εικονες,στο psn store αμερικης
Μαλλον ειμαστε κοντα στην επισημη ανακοινωση του παιχνιδιού στις 12 του μηνος παιδες 

• Like 4
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε

Resi 3 τελικα, το αλλο μαλλον dragon's dogma 2. Α ρε Capcom ενα Monster Hunter ζητησα για το Switch -_- 

Αν και δεν θελω να είμαι πλεονέκτης(και το dragons dogma 2)θα ηταν τοπ ανακοινωση

Θα ηθελα και ένα dino crisis remake

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Αν και δεν θελω να είμαι πλεονέκτης(και το dragons dogma 2)θα ηταν τοπ ανακοινωση

Θα ηθελα και ένα dino crisis remake

Υπαρχει η ειδηση στο official subreddit του Monster Hunter ( θα ανακοινωσουν 2 games στις 12/12) μαζι με νεο content για το Iceborne

To ενα μαλλον σιγουρο ηταν το Dragon's Dogma 2. To αλλο ελπιζαμε για Monster Hunter, αλλα τελικα ειναι το Resi 3. Well, θα αγοραστει το Resi3 day1 καθως ειναι το αγαπημενο μου 😛αλλα θα ηθελα ενα MH για το Switch

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Υπαρχει η ειδηση στο official subreddit του Monster Hunter ( θα ανακοινωσουν 2 games στις 12/12) μαζι με νεο content για το Iceborne

To ενα μαλλον σιγουρο ηταν το Dragon's Dogma 2. To αλλο ελπιζαμε για Monster Hunter, αλλα τελικα ειναι το Resi 3. Well, θα αγοραστει το Resi3 day1 καθως ειναι το αγαπημενο μου 😛αλλα θα ηθελα ενα MH για το Switch

Αν μιλαμε για dragons dogma 2,μιλαμε για τεραστιο διπλο χτυπημα από την capcom στις 12 του μηνος

Αυτή η εταιρια τα τελευταια χρονια εχει επανελθει δυναμικα στις αγαπημενες μου,και στις ποιο κορυφαιες παγκοσμιος

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Αν μιλαμε για dragons dogma 2,μιλαμε για τεραστιο διπλο χτυπημα από την capcom στις 12 του μηνος

Αυτή η εταιρια τα τελευταια χρονια εχει επανελθει δυναμικα στις αγαπημενες μου,και στις ποιο κορυφαιες παγκοσμιος

Ισχυει, και απο περσι που εβγαλε το Monster Hunter World εχει παρει φορα και θεριζει παντου

• Thanks 1
Δημοσ.

Πωπω nemesis. Ακόμα με θυμάμαι να μαι μάθημα αγγλικά και να μη τελειώνει το ρημάδι να πάω να παίξω σα τρελός. Πρώτη γυμνασίου όταν είχε βγει, το πρώτο μου resi. Day one αγορά. 

Θα ακούσω πάλι τον Carlos να φωνάζει, JIll JIll και ν αναλαμβάνει δράση 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το πιο αντρίκιο από τα πρώτα Resi. Όποιος δεν έχει συναντήσει για πρώτη φορά τον Nemesis να μην νιώθει χριστό με το νεροπίστολο που έχεις αρχικά, δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει να σου φτάνει το σκατό στην κάλτσα.

Αυτό είναι ο ορισμός του survival horror: να μην ξέρεις που να κρυφτείς όταν εμφανίζεται από το πουθενά ο ψηλός.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...