spartan29gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Πριν από λιγο εγιναν leak οι ακολουθες εικονες,στο psn store αμερικης Μαλλον ειμαστε κοντα στην επισημη ανακοινωση του παιχνιδιού στις 12 του μηνος παιδες 4
najinblue3 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Resi 3 τελικα, το αλλο μαλλον dragon's dogma 2. Α ρε Capcom ενα Monster Hunter ζητησα για το Switch
spartan29gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε Resi 3 τελικα, το αλλο μαλλον dragon's dogma 2. Α ρε Capcom ενα Monster Hunter ζητησα για το Switch Αν και δεν θελω να είμαι πλεονέκτης(και το dragons dogma 2)θα ηταν τοπ ανακοινωση Θα ηθελα και ένα dino crisis remake 4 1
najinblue3 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Αν και δεν θελω να είμαι πλεονέκτης(και το dragons dogma 2)θα ηταν τοπ ανακοινωση Θα ηθελα και ένα dino crisis remake Υπαρχει η ειδηση στο official subreddit του Monster Hunter ( θα ανακοινωσουν 2 games στις 12/12) μαζι με νεο content για το Iceborne To ενα μαλλον σιγουρο ηταν το Dragon's Dogma 2. To αλλο ελπιζαμε για Monster Hunter, αλλα τελικα ειναι το Resi 3. Well, θα αγοραστει το Resi3 day1 καθως ειναι το αγαπημενο μου 😛αλλα θα ηθελα ενα MH για το Switch Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από najinblue3 1
spartan29gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Υπαρχει η ειδηση στο official subreddit του Monster Hunter ( θα ανακοινωσουν 2 games στις 12/12) μαζι με νεο content για το Iceborne To ενα μαλλον σιγουρο ηταν το Dragon's Dogma 2. To αλλο ελπιζαμε για Monster Hunter, αλλα τελικα ειναι το Resi 3. Well, θα αγοραστει το Resi3 day1 καθως ειναι το αγαπημενο μου 😛αλλα θα ηθελα ενα MH για το Switch Αν μιλαμε για dragons dogma 2,μιλαμε για τεραστιο διπλο χτυπημα από την capcom στις 12 του μηνος Αυτή η εταιρια τα τελευταια χρονια εχει επανελθει δυναμικα στις αγαπημενες μου,και στις ποιο κορυφαιες παγκοσμιος 2
najinblue3 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Αν μιλαμε για dragons dogma 2,μιλαμε για τεραστιο διπλο χτυπημα από την capcom στις 12 του μηνος Αυτή η εταιρια τα τελευταια χρονια εχει επανελθει δυναμικα στις αγαπημενες μου,και στις ποιο κορυφαιες παγκοσμιος Ισχυει, και απο περσι που εβγαλε το Monster Hunter World εχει παρει φορα και θεριζει παντου 1
spartan29gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Εγινε leak και η πρωτη in game screenshot της πρωταγωνιστριας
Edel Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Πωπω nemesis. Ακόμα με θυμάμαι να μαι μάθημα αγγλικά και να μη τελειώνει το ρημάδι να πάω να παίξω σα τρελός. Πρώτη γυμνασίου όταν είχε βγει, το πρώτο μου resi. Day one αγορά. Θα ακούσω πάλι τον Carlos να φωνάζει, JIll JIll και ν αναλαμβάνει δράση 1
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Το πιο αντρίκιο από τα πρώτα Resi. Όποιος δεν έχει συναντήσει για πρώτη φορά τον Nemesis να μην νιώθει χριστό με το νεροπίστολο που έχεις αρχικά, δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει να σου φτάνει το σκατό στην κάλτσα. Αυτό είναι ο ορισμός του survival horror: να μην ξέρεις που να κρυφτείς όταν εμφανίζεται από το πουθενά ο ψηλός. 3
Mr_Terror Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, kpapageo1 είπε Αναμένεται και για xbox ? λογικα ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα