Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ιντερνετ στο σπιτι μονο από εταιρεια ασυρματου ιντερνετ και θελω να βαλω και τηλεφωνο voip

μπορειτε να μου προτείνετε καποια υπηρεσια-εταιρεια?

επισης καποια ασυρματη και καποια σταθερη συσκευή τηλεφωνου voip ?

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ την modulus για εισερχόμενες κλήσεις και το Voipmove.com για εξερχόμενες (που είναι πιο οικονομικό). Χρησιμοποιώ την συσκευή cisco spa525g που είναι για επαγγελματική χρήση. Για ασύρματο voip έχω χρησιμοποιήσει τις συσκευές τις fritz!box σε συνδυασμό με router fritz!box.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GRat είπε

Voip profile μπορεί να μπεί και στο κινητό σου και να κάνεις κλήσεις απο εκεί.

1.είναι καλη η ποιοτητα?

2.μπορουν και να με καλουν δωρεαν αλλοι ανθρωποι από το σταθερο τους χωρις χρεωση?

3. να υποθεσω χρειαζεται και παλι να αγορασω από καποια εταιρεια χρονο..σωστα?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GRat είπε

Ισχύουν αυτά που σου δίνει ο πάροχος σου.

όπως εγραψα και στο πρωτο ποστ είναι εταιρεια που παρεχει μονο ιντερνετ ασυρματα

δεν εχω καποιο παροχο από τους κλασικους

δεν εχω τηλεφωνο καθολου σπιτι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικά και μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο ένα πάροχο για εισερχόμενες/εξερχόμενες. Για ελληνικό νούμερο δες modulus στα 15€ το χρόνο και omnivoice στα 6€ το χρόνο. Η πρώτη είναι πιο σταθερή και έχει καλή τεχνική υποστήριξη η δεύτερη είναι ότι πιο οικονομικό και είναι οκ για οικιακή χρήση. Φυσικά έχεις δωρεάν εισερχόμενες και εξερχόμενες με χρονοχρέωση η οποία αναγράφεται στα site τους.

Όσον αφορά τη συσκευή, θα σου πρότεινα να μη χρησιμοποιήσεις το κινητό σου διότι:

1) Θα σου τρώει γρηγορότερα τη μπαταρία

2) Ενδέχεται να χάνεις κλήσεις (εισερχόμενες) επειδή το λειτουργικό της συσκευής σου επεμβαίνει στη λειτουργία της εφαρμογής voip. Για καμιά φθηνή εξερχόμενη που και που καλό είναι.

Επομένως οι επιλογές σου είναι:

1) ΑΤΑ όπου θα μπορείς να συνδέσεις οποιαδήποτε αναλογική τηλεφωνική συσκευή

2) Ενσύρματη ή ασύρματη voip συσκευή.

Edit: Το ασύρματο που δείχνεις είναι μόνο ακουστικό, χωρίς βάση. Το gigaset που σου δείχνω είναι το φθηνότερο στην ελληνική αγορά.

Επεξ/σία από me3ikan
Δημοσ.

Κανένα φθηνό (20-30€) αυτόματο VoIP recorder για τις κλήσεις έχετε υπόψη σας;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Nikosmile είπε

Κανένα φθηνό (20-30€) αυτόματο VoIP recorder για τις κλήσεις έχετε υπόψη σας;

VoIP και τόσο φθηνό πολύ δύσκολο. Αν είσαι μερακλής μπορείς να στήσεις freepbx σε raspberry pi και να έχεις πλήρες τηλεφωνικό κέντρο με άπειρες δυνατότητες και φυσικά καταγραφή κλήσεων. Κάτι άλλο δεν νομίζω να υπάρχει.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, me3ikan είπε

VoIP και τόσο φθηνό πολύ δύσκολο. Αν είσαι μερακλής μπορείς να στήσεις freepbx σε raspberry pi και να έχεις πλήρες τηλεφωνικό κέντρο με άπειρες δυνατότητες και φυσικά καταγραφή κλήσεων. Κάτι άλλο δεν νομίζω να υπάρχει.

Ωχ, αυτό είναι advance level :fear:.

Δημοσ.
Στις ‎3‎/‎12‎/‎2019 στις 6:20 ΜΜ, me3ikan είπε

Φυσικά και μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο ένα πάροχο για εισερχόμενες/εξερχόμενες. Για ελληνικό νούμερο δες modulus στα 15€ το χρόνο και omnivoice στα 6€ το χρόνο. Η πρώτη είναι πιο σταθερή και έχει καλή τεχνική υποστήριξη η δεύτερη είναι ότι πιο οικονομικό και είναι οκ για οικιακή χρήση. Φυσικά έχεις δωρεάν εισερχόμενες και εξερχόμενες με χρονοχρέωση η οποία αναγράφεται στα site τους.

Όσον αφορά τη συσκευή, θα σου πρότεινα να μη χρησιμοποιήσεις το κινητό σου διότι:

1) Θα σου τρώει γρηγορότερα τη μπαταρία

2) Ενδέχεται να χάνεις κλήσεις (εισερχόμενες) επειδή το λειτουργικό της συσκευής σου επεμβαίνει στη λειτουργία της εφαρμογής voip. Για καμιά φθηνή εξερχόμενη που και που καλό είναι.

Επομένως οι επιλογές σου είναι:

1) ΑΤΑ όπου θα μπορείς να συνδέσεις οποιαδήποτε αναλογική τηλεφωνική συσκευή

2) Ενσύρματη ή ασύρματη voip συσκευή.

Edit: Το ασύρματο που δείχνεις είναι μόνο ακουστικό, χωρίς βάση. Το gigaset που σου δείχνω είναι το φθηνότερο στην ελληνική αγορά.

η εταιρεια  ephone είναι καλη? μου τη προτεινε ενας γνωστος

για σταθερο βρισκω μεταχειρισμένα yeahlink περιπου στα 20 ευρω. λογικα είναι παρομοια με grandstream

για συρματο , για πιο φτηνο..τα παρακατω πως σας φαινονται?

https://www.skroutz.gr/s/13166317/Panasonic-KX-TGQ400.html

https://www.skroutz.gr/s/9475424/Grandstream-DP720.html

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pug_f_e είπε

η εταιρεια  ephone είναι καλη? μου τη προτεινε ενας γνωστος

για σταθερο βρισκω μεταχειρισμένα yeahlink περιπου στα 20 ευρω. λογικα είναι παρομοια με grandstream

για συρματο , για πιο φτηνο..τα παρακατω πως σας φαινονται?

https://www.skroutz.gr/s/13166317/Panasonic-KX-TGQ400.html

https://www.skroutz.gr/s/9475424/Grandstream-DP720.html

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ephone αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Δοκίμασε την.

Το yealink στα 20€ είναι μια χαρά.

Τα ασύρματα που δείχνεις είναι χωρίς βάση και τα 2. Αυτό που σου έδειξα είναι το φθηνότερο, δεν υπάρχει κάτι άλλο πιο φθηνό.

Δημοσ.
Στις 5/12/2019 στις 3:57 ΜΜ, me3ikan είπε

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ephone αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Δοκίμασε την.

Το yealink στα 20€ είναι μια χαρά.

Τα ασύρματα που δείχνεις είναι χωρίς βάση και τα 2. Αυτό που σου έδειξα είναι το φθηνότερο, δεν υπάρχει κάτι άλλο πιο φθηνό.

Τι εννοείς χωρίς βάση φίλε μου?

Εγώ με βάση τα βλέπω ότι ειναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοώ ότι χρειάζονται IP dect βάση πάνω στην οποία θα συνδεθούν για να λειτουργήσουν. Το grandstream πχ θέλει αυτή. Αυτό που βλέπεις στις φωτό είναι απλά ο σταθμός φόρτισης τους. Για το Panasonic δεν υπάρχει κάποια βάση της εταιρείας, συνδέεται σε routers με dect δυνατότητες όπως τα fritzbox ή ορισμένα tp-link.

Επεξ/σία από me3ikan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...