alexioannou Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Ήρθε λοιπόν γράμμα από εισπρακτική με έδρα την Στουτγκάρδη Γερμανίας και γράφεια εδώ Αθήνα κάπου στην Συγγρού. Αφορά πιστωτικη κάρτα του......2001 από Citibank..... Έχουν έρθει κατά καιρούς και από άλλες. Με απασχολεί πως μια εταιρία στην Γερμανία έχει τα στοιχεία μου. Όταν από κάπου πήρε τα στοιχεία δεν επρεπε να ενημερωθώ και να συμφωνήσω? Επιδει είναι μόδα τα προσωπικά δεδομένα: Οταν εγώ πήγα για εργατική διαφορά 8500€ (δικαστική απόφαση)ο δικαστικός μίλαγε ότι δεν μπορούμε να σου δώσουμε στοιχεία..( για να βάλω κλητήρα να ψάξει περιουσιακά στοιχεία των οφειλετων)????????
ManFromEarth Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Είμαι σίγουρος ότι όταν υπέγραψες για να πάρεις το δάνειο που πιστολιασες είχες συναινέσει στο να δίνονται τα στοιχεία. 4 4
mavlok Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, alexioannou είπε Αφορά πιστωτικη κάρτα του......2001 από Citibank..... Έχουν έρθει κατά καιρούς και από άλλες. Με απασχολεί πως μια εταιρία στην Γερμανία έχει τα στοιχεία μου. Έχω την αίσθηση ότι λάθος πράγμα σε απασχολεί... 1 1 1
alexioannou Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τραπεζικός μου είχε πει ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ,μόνο με δάνεια κάθε μορφής.... Για αυτό 18 χρόνια με "αεριζουν" και στο εν λόγω γράμμα περίπου παρακαλάνε για οποιοδήποτε ποσό.....🤣😅😂🤣😅😂 Ποιος πιστολιαζει είναι άλλο θέμα ευγενικέ ελληναρα 😂😅🤣 Καμμία 50-60.000δρχ ήτανε το χρέος μου τότε......... Ναι,με δραχμές βγήκε η κάρτα......... Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από alexioannou
DrLo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, alexioannou είπε Τραπεζικός μου είχε πει ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ,μόνο με δάνεια κάθε μορφής.... Για αυτό 18 χρόνια με "αεριζουν" και στο εν λόγω γράμμα περίπου παρακαλάνε για οποιοδήποτε ποσό.....🤣😅😂🤣😅😂 Ποιος πιστολιαζει είναι άλλο θέμα ευγενικές ελληναρα...... Καμμία 50-60.000δρχ ήτανε το χρέος μου τότε......... Εγκο μιλάει γκαλά ... διαδδιωστε !!! στα σοβαρά τώρα, Καλά έκανες συνέλληνα, Αυτοί οι νεοταξίτες αμερικάνοι της Citi έχουν βαλθεί να μας πάρουν και το τελευταίο ευρώ, ενώ οι Γερμανοί [.... insert καραμέλα περί Χίτλερ / χρυσού των ναζί κλπ here ... ] ας πληρώσουν πρώτα τις πολεμικές αποζημειώσεις και μετά να ζητάνε τα δανεικά πίσω. Έχουν και το θράσος να μας λένε μπαταχτζήδες. Όταν εμείς χτίζαμε παρθενώνες .... ... ... Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από DrLo 1 1
ManFromEarth Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μεταξύ μας τώρα, πρέπει να είσαι πολύ τσιπακλας για να χρωστάς 20 χρονια ένα τόσο αστείο ποσό 1
N.World Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Μεταξύ μας τώρα, πρέπει να είσαι πολύ τσιπακλας για να χρωστάς 20 χρονια ένα τόσο αστείο ποσό Τα 50 χιλιάρικα το 2000 (150 ευρω) δεν θέλεις να ξέρεις πόσα θα έχουν γίνει σήμερα. Πάντως οταν πιστολιαζεις δεν ζητας και τα ρέστα . 1 2
ParhsG Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Για κάποιο λογο πάντως με τις πιστωτικές την έχει γλιτώσει πολύς κοσμος που ξέρω. Κάτι κινηματα δε πληρώνω κτλ κανουν μυνησεις στις τράπεζες και έτσι γλιτώνουν. 2
mchrisober Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 ολα τα σχολια αφορουν οτι του κατεβει του καθενα (πλην ενος). Γιατι πρεπει να σχολιασει κανεις για το δανειο και οτι δεν το πληρωσε? Ασχετα με το αν συμφωνει η διαφωνει κανεις, νομιζω δεν ζητησε την γνωμη κανενος. Επι της ερωτησεις, καποιο fund πηρε το δανειο σου απο την τραπεζα και τωρα σε κυνηγανε. Το αν θα κινηθεις νομικα για να δεις πως πηραν τα στοιχεια σου ειναι αλλη υποθεση αλλα εγω δεν θα εμπλεκα με δικηγορους. 1
ManFromEarth Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, mchrisober είπε ολα τα σχολια αφορουν οτι του κατεβει του καθενα (πλην ενος). Γιατι πρεπει να σχολιασει κανεις για το δανειο και οτι δεν το πληρωσε? Ασχετα με το αν συμφωνει η διαφωνει κανεις, νομιζω δεν ζητησε την γνωμη κανενος. Επι της ερωτησεις, καποιο fund πηρε το δανειο σου απο την τραπεζα και τωρα σε κυνηγανε. Το αν θα κινηθεις νομικα για να δεις πως πηραν τα στοιχεια σου ειναι αλλη υποθεση αλλα εγω δεν θα εμπλεκα με δικηγορους. Αν θεωρείς τις απαντήσεις off topic τότε κανε αναφορά. Αλλιώς κανε μόκο 🙂 1 1
donblunts Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Τα στοιχεία σου τα έχουν γιατί προφανώς τα δάνεια έχουν αγοραστεί απο άλλες Τράπεζες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις