KIATANIOTHS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα το έχει κάποιος στα χέρια του μαζί με 4κ τηλεόραση για να μου πει αν όντως παίζει 4κ netflix και youtube. Να τα παίζει native 4k και όχι με upscale. Είδα ότι έχει πάρει πιστοποίηση για 4κ αλλά θέλω να που πει κάποιος που το έχει αν όντως ισχύει. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIOMIDIS_GR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Ισχύει κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KIATANIOTHS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, DIOMIDIS_GR είπε Ισχύει κανονικά. και youtube 4k κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIOMIDIS_GR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δεν έχω βάλει youtube 4κ αλλά πιστεύω δεν θα έχει πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 παιζει κανονικα 4κ netflix με ελληνικους υποτιτλους ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIOMIDIS_GR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Tι ηχο περναει στο netflix ? Πεντακαναλο dd η δικαναλο ? Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από bluesattack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα