paylidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Djzan είπε to broadlink sc1 που πρότεινες, ειναι αποκλειστικά για πίνακα ή θα μπορούσε να μπει σε οποαιδήποτε συσκευή όπως πχ φωτιστικό,ρολά ηλεκτρικά κτλπ ? Οπουδήποτε. Απλά συνδυάζεται εύκολα και σε πίνακα κ το έχω ήδη κάνει για αυτό κ το πρότεινα
Djzan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Οπουδήποτε. Απλά συνδυάζεται εύκολα και σε πίνακα κ το έχω ήδη κάνει για αυτό κ το πρότεινα να σε ρωτήσω, εστω ότι θέλω τα ηλεκτικά ρολά του σπιτιου να δουλευουν με αυτό τον τρόπο,πως το κάνω αυτό? δεν μπορώ να βάλω σε κάθε διακόπτη ρολών τέτροιο πράγμα γιατι θα είαι μια αηδία. τι λύση υπάρχει ? επίσης και με τα φωτα. εχεις να προτεινεις κατι ?
vastegial_74 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, vairass είπε Λοιπόν ψάχνω μια λύση να ανάβω τα σώματα στις 11 με το νυχτερινό ( θερμοσυσσωρευτες) Και να σβήνουν την ώρα που θέλω μέσω χρονοδιακοπτη στον πίνακα. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Υπάρχει κάποια άλλη λύση; Το νυχτερινο τωρα το χειμωνα ξεκιναει στις 02:00 και οχι απο τις 23:00 σαν το καλοκαιρι. https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/timologia/oikiako-timologio-me-xronoxrewsi-oikiako-nuxterino/wrario Εκτος και εχεις νυχτερινο πριν το 1988. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από vastegial_74 1
vairass Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Το νυχτερινο τωρα το χειμωνα ξεκιναει στις 02:00 και οχι απο τις 23:00 σαν το καλοκαιρι. https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/timologia/oikiako-timologio-me-xronoxrewsi-oikiako-nuxterino/wrario Εκτος και εχεις νυχτερινο πριν το 1988. 1982 το ρολόι μας, μόλις πάει 23:00.... Ακούγεται στον πίνακα ένας δυνατός θόρυβος, ρώτησα στον ηλεκτρολόγο και μου είπε είναι το νυχτερινό. Αρα; Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από vairass
vastegial_74 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, vairass είπε 1982 το ρολόι μας ok φιλε μου, ωραιος. Απλως ενημερωσα μη βρεθεις προ εκληξεως. 1
vairass Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε ok φιλε μου, ωραιος. Απλως ενημερωσα μη βρεθεις προ εκληξεως. Καλά έκανες... Ανέβασα την φώτο δες, λογικά στις 11 αρχίζει. Σκεφτομαι 03:00-07:00 να τα βάζω να δουλεύουν... Τραβάνε πολύ ρεύμα αλλά διάβασα για μείωση έως 60% στο νυχτερινό. Κάντε ζουμ στη φώτο Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από vairass
paylidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, Djzan είπε να σε ρωτήσω, εστω ότι θέλω τα ηλεκτικά ρολά του σπιτιου να δουλευουν με αυτό τον τρόπο,πως το κάνω αυτό? δεν μπορώ να βάλω σε κάθε διακόπτη ρολών τέτροιο πράγμα γιατι θα είαι μια αηδία. τι λύση υπάρχει ? επίσης και με τα φωτα. εχεις να προτεινεις κατι ? Δε είναι τόσο απλό όλο αυτό που ζητάς και σίγουρα υπάρχουν πιο εξειδικευμένα κ πολύ πιο ακριβά προϊόντα 1
Djzan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, paylidis είπε Δε είναι τόσο απλό όλο αυτό που ζητάς και σίγουρα υπάρχουν πιο εξειδικευμένα κ πολύ πιο ακριβά προϊόντα ναι ειμαι σιγουρος αλλα οτι υπαρχει λυση υπαρχει. αν κοστιζει αρκετα το ξεχασα ηδη σαν ιδεα
deenoo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Djzan είπε να σε ρωτήσω, εστω ότι θέλω τα ηλεκτικά ρολά του σπιτιου να δουλευουν με αυτό τον τρόπο,πως το κάνω αυτό? δεν μπορώ να βάλω σε κάθε διακόπτη ρολών τέτροιο πράγμα γιατι θα είαι μια αηδία. τι λύση υπάρχει ? επίσης και με τα φωτα. εχεις να προτεινεις κατι ? https://shelly.cloud/shelly-25-wifi-smart-relay-roller-shutter-home-automation/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα