Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vairass είπε

Οκ 

Screenshot_2019-12-03-11-12-46-572_com.miui.gallery.jpg

εχεις δυο ρελε απο οτι βλεπω(στην μεση αριστερα)  αρα και δυο ασυσσώρευτες φαντάζομαι οποτε χρειαζεσαι μονο χρονοδιακοπτη. εφοσων δεν εχεις γνωσεις καλυτερα να φερεις εναν ηλεκτρολογο να το τοποθετησει

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, deenoo είπε

εχεις δυο ρελε απο οτι βλεπω(στην μεση αριστερα)  αρα και δυο ασυσσώρευτες φαντάζομαι οποτε χρειαζεσαι μονο χρονοδιακοπτη. εφοσων δεν εχεις γνωσεις καλυτερα να φερεις εναν ηλεκτρολογο να το τοποθετησει

Είμαι καλυμμένος δηλαδή;  έχω 5 θερμοσυσσωρευτες όχι 2.. 

Δες πάνω τα μαύρα κουμπιά, ανά τρία αντιστοιχούν σε θέμα μηχάνημα. 

Επεξ/σία από vairass
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, vairass είπε

Είμαι καλυμμένος δηλαδή;  έχω 5 θερμοσυσσωρευτες όχι 2.. 

Δες πάνω τα μαύρα κουμπιά, ανά τρία αντιστοιχούν σε θέμα μηχάνημα. 

τοτε θα χρειαστεις και ρελε γιατι η εγκατασταση εχει γινει λιγο παρατυπα...

Επεξ/σία από deenoo
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, deenoo είπε

Δηλαδή; 

Δημοσ.

καθε θερμοσυσορευτης επρεπε να εχει ρελε κι ενα διακοπτη να το ελεγχει τωρα εσυ εχει ξεχοριστο διακοπτη για καθε φαση κατι που δεν σε βολευει στην τοποθετηση χρονοδιακοπτη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, deenoo είπε

καθε θερμοσυσορευτης επρεπε να εχει ρελε κι ενα διακοπτη να το ελεγχει τωρα εσυ εχει ξεχοριστο διακοπτη για καθε φαση κατι που δεν σε βολευει στην τοποθετηση χρονοδιακοπτη

Οκ κάντε προτάσεις για ρελε κ χρονοδιακόπτη να τα βάλω. 

Χωρίς wifi έναν απλό αλλά να αξίζει. 

Επεξ/σία από vairass
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, deenoo είπε

25 λεπτά πριν, deenoo είπε

Αυτό θα έλεγα. Φοβάμαι όμως οτι όσοι χρειάζονται δε θα χωρέσουν στον πίνακα σου επισης τα τριφασικά καστανιάς είναι ακριβά. Μια μέση λύση θα ήταν να βαλεις χρονοδιακόπτη στα υπάρχοντα εφόσον λες οτι νοικιάζεις και (ευλόγως) δε θες να κανείς έξοδα 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Αυτό θα έλεγα. Φοβάμαι όμως οτι όσοι χρειάζονται δε θα χωρέσουν στον πίνακα σου επισης τα τριφασικά καστανιάς είναι ακριβά. Μια μέση λύση θα ήταν να βαλεις χρονοδιακόπτη στα υπάρχοντα εφόσον λες οτι νοικιάζεις και (ευλόγως) δε θες να κανείς έξοδα 

Μπορώ να διαλέξω οποία θέλω από τα 2 όμως; πως ξέρω ποια 2 είναι; 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, vairass είπε

Μπορώ να διαλέξω οποία θέλω από τα 2 όμως; πως ξέρω ποια 2 είναι; 

Και τα δυο είναι και λογικά τα έχουν μοιράσει αντί να βάλουν έναν για το κάθε συσσωρευτη

• Thanks 1
Δημοσ.

Και τα δυο είναι και λογικά τα έχουν μοιράσει αντί να βάλουν έναν για το κάθε συσσωρευτη

Ώραια οπότε δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vairass είπε

Ώραια οπότε δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα; 

Εκ των πραγμάτων είναι λάθος ο πίνακας σου αλλα εφόσον δουλεύει έτσι μη το σκαλίζεις περεταίρω. Φέρνεις ηλεκτρολόγο και θα στο φτιάξει Με ένα χρονοδιακόπτη ράγας. 

• Like 1
Δημοσ.

Εκ των πραγμάτων είναι λάθος ο πίνακας σου αλλα εφόσον δουλεύει έτσι μη το σκαλίζεις περεταίρω. Φέρνεις ηλεκτρολόγο και θα στο φτιάξει Με ένα χρονοδιακόπτη ράγας. 

Καλώς. Κάποια μάρκα; 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, vairass είπε

Καλώς. Κάποια μάρκα; 

Οποιαδήποτε επώνυμη είναι οκ. Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει ABB K SCHNEIDER αμφότερες μια χαρά 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, paylidis είπε

Δε θα βάλεις μόνο χρονοδιακόπτη αλλά και έναν ηλεκτρονομο (ρελε καστανιάς) ώστε να τροφοδοτεί τα πολλά Α που χρειάζονται τα σώματα σου. 
Αυτός ο συνδυασμός είναι ασφαλής. Όλη η δουλειά υλικά συν εργασία ηλεκτρολόγου Πολύ χονδρικά κανένα κατοσταρικο 

αντι του χρονοδιακόπτη ράγας μπορείς να βΑλεις αυτοματισμό μέσω WiFi το οποίο αφενός ρυθμίζεται και δουλεύει σαν χρονοδιακόπτης μέσω της εφαρμογής του και αφετέρου μπορείς να το ενεργοποιήσεις χειροκίνητα από το κινητό σου όποτε θέλεις (πχ κάποια μέρα έχει πολύ κρύο προτού φύγεις από τη δουλειά). 
για εμένα η μόνη αξιοπρεπής συσκευή για αυτή τη δουλειά είναι η broadlink sc1 φυσικά σε συνδυασμό με ηλεκτρονομο

to broadlink sc1  που πρότεινες, ειναι αποκλειστικά για πίνακα ή θα μπορούσε να μπει σε οποαιδήποτε συσκευή όπως πχ φωτιστικό,ρολά ηλεκτρικά κτλπ ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...