vairass Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Βάλε μια καλή Φωτό τον πίνακα Οκ
deenoo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, vairass είπε Οκ εχεις δυο ρελε απο οτι βλεπω(στην μεση αριστερα) αρα και δυο ασυσσώρευτες φαντάζομαι οποτε χρειαζεσαι μονο χρονοδιακοπτη. εφοσων δεν εχεις γνωσεις καλυτερα να φερεις εναν ηλεκτρολογο να το τοποθετησει 1
vairass Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, deenoo είπε εχεις δυο ρελε απο οτι βλεπω(στην μεση αριστερα) αρα και δυο ασυσσώρευτες φαντάζομαι οποτε χρειαζεσαι μονο χρονοδιακοπτη. εφοσων δεν εχεις γνωσεις καλυτερα να φερεις εναν ηλεκτρολογο να το τοποθετησει Είμαι καλυμμένος δηλαδή; έχω 5 θερμοσυσσωρευτες όχι 2.. Δες πάνω τα μαύρα κουμπιά, ανά τρία αντιστοιχούν σε θέμα μηχάνημα. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από vairass
deenoo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, vairass είπε Είμαι καλυμμένος δηλαδή; έχω 5 θερμοσυσσωρευτες όχι 2.. Δες πάνω τα μαύρα κουμπιά, ανά τρία αντιστοιχούν σε θέμα μηχάνημα. τοτε θα χρειαστεις και ρελε γιατι η εγκατασταση εχει γινει λιγο παρατυπα... Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από deenoo 1
vairass Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, deenoo είπε τοτε θα χρειαστεις και ρελε γιατι η εγκατασταση εχει γινει λιγο παρατυπα... Δηλαδή;
deenoo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 καθε θερμοσυσορευτης επρεπε να εχει ρελε κι ενα διακοπτη να το ελεγχει τωρα εσυ εχει ξεχοριστο διακοπτη για καθε φαση κατι που δεν σε βολευει στην τοποθετηση χρονοδιακοπτη
vairass Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, deenoo είπε καθε θερμοσυσορευτης επρεπε να εχει ρελε κι ενα διακοπτη να το ελεγχει τωρα εσυ εχει ξεχοριστο διακοπτη για καθε φαση κατι που δεν σε βολευει στην τοποθετηση χρονοδιακοπτη Οκ κάντε προτάσεις για ρελε κ χρονοδιακόπτη να τα βάλω. Χωρίς wifi έναν απλό αλλά να αξίζει. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από vairass
paylidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, deenoo είπε καθε θερμοσυσορευτης επρεπε να εχει ρελε κι ενα διακοπτη να το ελεγχει τωρα εσυ εχει ξεχοριστο διακοπτη για καθε φαση κατι που δεν σε βολευει στην τοποθετηση χρονοδιακοπτη 25 λεπτά πριν, deenoo είπε τοτε θα χρειαστεις και ρελε γιατι η εγκατασταση εχει γινει λιγο παρατυπα... Αυτό θα έλεγα. Φοβάμαι όμως οτι όσοι χρειάζονται δε θα χωρέσουν στον πίνακα σου επισης τα τριφασικά καστανιάς είναι ακριβά. Μια μέση λύση θα ήταν να βαλεις χρονοδιακόπτη στα υπάρχοντα εφόσον λες οτι νοικιάζεις και (ευλόγως) δε θες να κανείς έξοδα 1
vairass Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Αυτό θα έλεγα. Φοβάμαι όμως οτι όσοι χρειάζονται δε θα χωρέσουν στον πίνακα σου επισης τα τριφασικά καστανιάς είναι ακριβά. Μια μέση λύση θα ήταν να βαλεις χρονοδιακόπτη στα υπάρχοντα εφόσον λες οτι νοικιάζεις και (ευλόγως) δε θες να κανείς έξοδα Μπορώ να διαλέξω οποία θέλω από τα 2 όμως; πως ξέρω ποια 2 είναι;
paylidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, vairass είπε Μπορώ να διαλέξω οποία θέλω από τα 2 όμως; πως ξέρω ποια 2 είναι; Και τα δυο είναι και λογικά τα έχουν μοιράσει αντί να βάλουν έναν για το κάθε συσσωρευτη 1
vairass Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Και τα δυο είναι και λογικά τα έχουν μοιράσει αντί να βάλουν έναν για το κάθε συσσωρευτη Ώραια οπότε δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα;
paylidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, vairass είπε Ώραια οπότε δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα; Εκ των πραγμάτων είναι λάθος ο πίνακας σου αλλα εφόσον δουλεύει έτσι μη το σκαλίζεις περεταίρω. Φέρνεις ηλεκτρολόγο και θα στο φτιάξει Με ένα χρονοδιακόπτη ράγας. 1
vairass Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Εκ των πραγμάτων είναι λάθος ο πίνακας σου αλλα εφόσον δουλεύει έτσι μη το σκαλίζεις περεταίρω. Φέρνεις ηλεκτρολόγο και θα στο φτιάξει Με ένα χρονοδιακόπτη ράγας. Καλώς. Κάποια μάρκα;
paylidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, vairass είπε Καλώς. Κάποια μάρκα; Οποιαδήποτε επώνυμη είναι οκ. Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει ABB K SCHNEIDER αμφότερες μια χαρά 1
Djzan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, paylidis είπε Δε θα βάλεις μόνο χρονοδιακόπτη αλλά και έναν ηλεκτρονομο (ρελε καστανιάς) ώστε να τροφοδοτεί τα πολλά Α που χρειάζονται τα σώματα σου. Αυτός ο συνδυασμός είναι ασφαλής. Όλη η δουλειά υλικά συν εργασία ηλεκτρολόγου Πολύ χονδρικά κανένα κατοσταρικο αντι του χρονοδιακόπτη ράγας μπορείς να βΑλεις αυτοματισμό μέσω WiFi το οποίο αφενός ρυθμίζεται και δουλεύει σαν χρονοδιακόπτης μέσω της εφαρμογής του και αφετέρου μπορείς να το ενεργοποιήσεις χειροκίνητα από το κινητό σου όποτε θέλεις (πχ κάποια μέρα έχει πολύ κρύο προτού φύγεις από τη δουλειά). για εμένα η μόνη αξιοπρεπής συσκευή για αυτή τη δουλειά είναι η broadlink sc1 φυσικά σε συνδυασμό με ηλεκτρονομο to broadlink sc1 που πρότεινες, ειναι αποκλειστικά για πίνακα ή θα μπορούσε να μπει σε οποαιδήποτε συσκευή όπως πχ φωτιστικό,ρολά ηλεκτρικά κτλπ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα