Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ψάχνω μια λύση να ανάβω τα σώματα στις 11 με το νυχτερινό ( θερμοσυσσωρευτες) 

Και να σβήνουν την ώρα που θέλω μέσω χρονοδιακοπτη στον πίνακα. 

Υπάρχει κάτι τέτοιο; Υπάρχει κάποια άλλη λύση; 

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ψάξε για χρονοδιακόπτη ράγας.

https://www.skroutz.gr/c/1195/pinakes-reumatos.html?keyphrase=%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B7%CF%82+%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%82

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, karthan είπε

Θες να μου πεις τι κάνει κ πως μπαίνει; 

Είναι ασφαλείς; 

Επίσης ποιον προτείνεις; με λίγα χρήματα απλά να κάνει την δουλειά που θέλω. 

Επεξ/σία από vairass
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε θα βάλεις μόνο χρονοδιακόπτη αλλά και έναν ηλεκτρονομο (ρελε καστανιάς) ώστε να τροφοδοτεί τα πολλά Α που χρειάζονται τα σώματα σου. 
Αυτός ο συνδυασμός είναι ασφαλής. Όλη η δουλειά υλικά συν εργασία ηλεκτρολόγου Πολύ χονδρικά κανένα κατοσταρικο 

αντι του χρονοδιακόπτη ράγας μπορείς να βΑλεις αυτοματισμό μέσω WiFi το οποίο αφενός ρυθμίζεται και δουλεύει σαν χρονοδιακόπτης μέσω της εφαρμογής του και αφετέρου μπορείς να το ενεργοποιήσεις χειροκίνητα από το κινητό σου όποτε θέλεις (πχ κάποια μέρα έχει πολύ κρύο προτού φύγεις από τη δουλειά). 
για εμένα η μόνη αξιοπρεπής συσκευή για αυτή τη δουλειά είναι η broadlink sc1 φυσικά σε συνδυασμό με ηλεκτρονομο

Επεξ/σία από paylidis
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δε θα βάλεις μόνο χρονοδιακόπτη αλλά και έναν ηλεκτρονομο (ρελε καστανιάς) ώστε να τροφοδοτεί τα πολλά Α που χρειάζονται τα σώματα σου. 
Αυτός ο συνδυασμός είναι ασφαλής. Όλη η δουλειά υλικά συν εργασία ηλεκτρολόγου Πολύ χονδρικά κανένα κατοσταρικο 

Ρελε έχει νομίζω... Απόγευμα θα ανεβάσω ψωτο. Γιατί είμαι δουλειά. 

Δώσε καμμία πρόταση αν μπορείς για τον διακόπτη. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vairass είπε

Ρελε έχει νομίζω... Απόγευμα θα ανεβάσω ψωτο. Γιατί είμαι δουλειά. 

Δώσε καμμία πρόταση αν μπορείς για τον διακόπτη. 

Άλλο το ρελε διαρροής άλλο το ρελε καστανιας

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, paylidis είπε

Άλλο το ρελε διαρροής άλλο το ρελε καστανιας

Α μάλιστα. Αυτό χρειάζεται δηλαδή στάνταρ; 

Υπόψιν μένω σε ενοίκιο δεν είμαι για πολλά έξοδα 

Επίσης δεν χρειάζεται wifi... Στις 11 τα ανοίγω με το νυχτερινό ρεύμα... 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, stratospr είπε

Κάθε σώμα έχει δική του πρίζα ή έχουν κοινή παροχή; Αν έχει κάθε σώμα την πρίζα του μπορείς να βάλεις κάτι τέτοιο: https://www.skroutz.gr/c/2179/Chronodiakoptes.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

θερμοσυσσωρευτές εχει το παιδι αν βαλει κατι τετοιο μετα θα εχει μονο κάρβουνα...
ρελε λογικα εχει ηδη ο πινάκας οποτε θα χρειστει ενα  Χρονοδιακοπτη Ραγας  κατά προτίμηση με εφεδρεία

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, deenoo είπε

θερμοσυσσωρευτές εχει το παιδι αν βαλει κατι τετοιο μετα θα εχει μονο κάρβουνα...
ρελε λογικα εχει ηδη ο πινάκας οποτε θα χρειστει ενα  Χρονοδιακοπτη Ραγας  κατά προτίμηση με εφεδρεία

Καθε σώμα δεν ξέρω πως είναι συνδεμένο... Πάντως ρελε έχει ναι. 

Μόνο χρονοδιακόπτη η και το άλλο ρελε; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vairass είπε

Καθε σώμα δεν ξέρω πως είναι συνδεμένο... Πάντως ρελε έχει ναι. 

Μόνο χρονοδιακόπτη η και το άλλο ρελε; 

ο χρονοδιακόπτης θα ελεγχει το ρελε, και θα περναει το φορτιου του θερμοσυσσωρευτή απο το ρελε

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, deenoo είπε

ο χρονοδιακόπτης θα ελεγχει το ρελε, και θα περναει το φορτιου του θερμοσυσσωρευτή απο το ρελε

Μισό λεπτό.. Ο αριθμός Παυλίδης πιο πάνω κάνει λόγο για ένα άλλο ρελε, το είδες; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εάν έχεις ήδη ρελε καστανιάς χρειάζεσαι μόνο χρονοδιακόπτη 

Πώς θα καταλάβω αν έχω; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, vairass είπε

Πώς θα καταλάβω αν έχω; 

Βάλε μια καλή Φωτό τον πίνακα. Επίσης εάν δε μπορείς να καταλάβεις το ρελε καστανιάς εξυπακούεται ότι δε θα παρέμβεις μόνος σου στον πίνακα κ θα φέρεις ηλεκτρολόγο! 

Επεξ/σία από paylidis
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...