Giorgio78 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Χαιρετε! Ο αδερφος μου, μου χαρισε το παλιο του ipad retina 4.Το εκανα hard reset για να σβηστουν αρχεια κ εφαρμογες που δεν χρειαζομουν. Δημιουργησα apple id και ως εδω ολα καλα! Με το που αρχισα να κατεβαζω εφαρμογες καποιες απο αυτες μου γραφουν οτι απαιτουν ios 11.0 ή μεταγενεστερη εκδοση. Η συγκεκριμενη συσκευη εχει ios 10.3.3 και δεν υπαρχει ενημερωση για νεοτερη εκδοση λογισμικου!! Τι μπορω να κανω;;
gianniz_k Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δεν μπορείς να κάνεις κάτι.Ούτε πρόβλημα είναι ούτε το reset φταίει.Εκεί που είσαι τερματίζουν οι ενημερώσεις και με αυτό θα πορευτείς
SaFiS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Επίσημα δεν μπορείς να κάνεις τπτ, σταμάτησε η υποστήριξη. Ανεπίσημα, μπορείς να κάνεις Jailbreak και να περάσεις το Appstore++ το οποίο σου επιτρέπει να κατεβάσεις παλαιότερες εφαρμογές, συμβατές με το iOS που έχεις. Αυτό, εφόσον δεν τις έχει κατεβάσει εντελώς η Apple από το Appstore. Κάνε μια βόλτα από το iphonehellas, έχει ότι πληροφορία θα χρειαστείς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα