Προς το περιεχόμενο

JETSPEED 520 - Βοήθεια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά παιδιά.

Παρέλαβα εχθές το Jetspeed 520 (over pstn) και προσπάθησα να το συνδέσω μέσω ethernet.

Το λαμπάκι του LAN ανάβει κανονικά πράσινο, αλλά όταν βάζω στον browser την ΙΡ 192.168.1.1, δεν με πάει στις ρυθμίσεις του modem, αλλά προσπαθεί να συνδεθεί στο internet!!

Επίσης στην περιοχή δικτύου δεν θα έπρεπε να βλέπω και το Modem;; Εγώ βλέπω μόνο το notebook μου! Παρ' όλα αυτά στο Control Panel/Συνδέσεις δικτύου υπάρχει τοπική σύνδεση ενεργή!

Αν μπορείτε βοηθείστε μιας και με δίκτυα (ή σχεδόν δίκτυα!) είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι!

HELP!!!

ΥΓ: Στην "καταπληκτική" τεχνική υποστήριξη του ΟΤΕ μου είπαν την εύκολη λύση: Φταίει η κάρτα δικτύου. Αν έφταιγε η κάρτα δικτύου θα μου έβγαζε "ενεργή" τοπική σύνδεση;; ε;;

Δημοσ.

Αν εννοείς στα properties του TCP/IP αφού δεν δούλεψε με αυτόματη απόδοση διευθύνσεων ΙΡ, δοκίμασα τα εξής:

Διεύθυνση ΙΡ: 192.168.1.2

Μάσκα Subnet: 255.255.255.0

Προεπιλεγμένη πύλη: 192.168.1.1

Παρ'όλα αυτά πάλι δεν δούλεψε... και φυσικά δεν μπορώ να κάνω ούτε Ping στην 192.0.0.1 με τις παραπάνω ρυθμίσεις... κάνει timeout

ΥΓ: Με τα λίγα που καταλαβαίνω, φαίνεται σαν ο υπολογιστής να μην "καταλαβαίνει" ότι στην !92.168.1.1, "βρίσκεται" το modem...

Δημοσ.

Λογικά είναι ΟΚ το καλώδιο, αφού το λαμπάκι LAN στο μόντεμ ανάβει πράσινο, και επίσης μου δείχνει ενεργή τοπική σύνδεση (αν το αποσυνδέσω π.χ. το καλώδιο, παύει να μου δείχνει ενεργή την σύνδεση)

Δημοσ.

Το πρόβλημα το έλυσα μόνος. Ευχαριστώ.

Σημειώστε και τη λύση (αχρείαστη να είναι!)

Ρυθμίζουμε την ταχύτητα της ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ σε 10 full. Αλλιώς (σε μένα τουλάχιστον) δεν βλέπει μόντεμ.

Αυτά ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...