Laz93 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Γεια σας παιδιά. Έχω έναν σκληρό δίσκο ssd 120gb και δεν μπορώ να εγκαταστήσω τα windows 10.Όταν πάω να κάνω την εγκατάσταση μου βγάζει error 0x80070057.Tο έψαξα στο ιντερνετ, ακολούθησα κάποιες οδηγίες απο διάφορα video( όπως να διαγράψω τα partition, και να τα ξανα δημιουργήσω, αλλά τίποτα).Σύνδεσα τον δίσκο σε ένα άλλο pc, τον έκανα διαμόρφωση, και όταν πήγα να τα ξανα εγκαταστήσω πάλι το ίδιο μύνημα. Γνώρίζει κάνεις κάτι;
micos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Συμπτώματα Παρουσιάζεται μήνυμα σφάλματος 0x80070057 όταν προσπαθείτε να καθαρίσετε την εγκατάσταση των WIndows. Αιτία Αυτό το σφάλμα παρουσιάζεται επειδή το διαμέρισμα που είναι δεσμευμένο για το σύστημα είναι κατεστραμμένο. Τι άλλο να πεις! Είναι καινούργιος ο δίσκος; Ποιος είναι; Το πήρες από Ελλάδα ή από Κίνα; Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από micos000
asmilon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Ειχα παρομοιο προβλημα την προηγουμενη εβδομαδα (δε θυμαμαι αν ηταν το ιδιο error code) προσπαθωντας να βαλω τα Win 10 σε σχετικα παλιο laptop με SSD. Τελικα εκανα εγκατασταση σε ενα HDD και μετα clone στον SSD επειδη ειχε μουλαρωσει... Ισως θα ειχε νοημα να κανεις εγκατασταση μια παλαιοτερη εκδοση των Windows 10 απο την 1909 που κυκλοφορει τωρα μπας και ειναι bug της τρεχουσας εκδοσης, πχ να βρεις την 1703...
Laz93 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, micos000 είπε Τι άλλο να πεις! Είναι καινούργιος ο δίσκος; Ποιος είναι; Το πήρες από Ελλάδα ή από Κίνα; Έχω τον WD GREEN 120GB Πείρα έναν καινούργιο σκληρό τον TeamGroup SSD Ultra Evo L3 120GB, και πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα( βγάζει το ίδιο μύνημα- τα windows δεν μπορεσαν να διαμορφωσουν ενα διαμερισμα στον δισκο 0.Το σφάλμα παρουσιάστηκε κατα την προετιμασία του διαμερίσματος που επιλέχθηκε για εγκατάσταση- error 0x80070057) Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από Laz93
hp8 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δοκίμασε αλλιώς Αντί για εγκατάσταση επέλεξε επιδιόρθωση και άνοιξε γραμμή εντολών και τρέξε τις παρακάτω Μετα από κάθε εντολή πατάς enter diskpart list disk select disk (n) οπού (n) o δίσκος σου πχ 0 - 1 - κλπ clean create partition primary select partition αριθμό - γραμμα active format fs=ntfs Μια άλλη επιλογή να μην διαμορφωσης το δίσκο καθόλου Δηλ Ξεκινάς διαδικασία εγκατάστασης πατάς προσαρμοσμενη - επιλογές μονάδας δίσκου - πλήρης διαγραφή του δίσκου δεν κάνεις καμία διαμόρφωση Πατάς επόμενο και αφήνεις τα windows να κάνουν οτι απαιτείται
micos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Αφού έχεις πρόσβαση σε άλλο υπολογιστή ξεκίνα εκεί την διαδικασία για την εγκατάσταση των 10 και όταν κάνει την αντιγραφή και κάνει επανεκκίνηση κλείσε το pc και βάλε τον ssd στο laptop μαζί με το usb και μπούταρε από τον δίσκο, όχι το usb, να δεις αν προχωρήσει.
Laz93 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, micos000 είπε Αφού έχεις πρόσβαση σε άλλο υπολογιστή ξεκίνα εκεί την διαδικασία για την εγκατάσταση των 10 και όταν κάνει την αντιγραφή και κάνει επανεκκίνηση κλείσε το pc και βάλε τον ssd στο laptop μαζί με το usb και μπούταρε από τον δίσκο, όχι το usb, να δεις αν προχωρήσει. Έκανα αυτο που μου έγραψες, έβαλα τον δίσκο σε άλλο pc και πέρασα τα windows κανονικά χωρίς πρόβλημα, και όταν το έβαλα πίσω στο αλλο pc, δεν μπορεί να μπει στα windows( μου βγάζει σε μαύρη οθόνη a disk read error ocurred press cntrl alt delete to reboot.
micos000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Περίεργο αυτό. Εκτός αν δεν μπορεί να διαβάσει από το στικάκι ότι χρειάζεται ή αν έχει θέμα η μητρική σου. Δοκίμασες να συνδέσεις τον δίσκο σε άλλη sata; Μπορείς επίσης να αφήσεις να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση στον άλλο υπολογιστή χωρίς να τον έχεις συνδεμένο στο internet (πιο πολύ για να μην αρχίσει να κατεβάζει drivers) και όταν μπεις να τρέξεις το sysprep και όταν τερματίσει να μεταφέρεις τον δίσκο στο λάπτοπ. Αυτό που είπε ο asmilon χθες το είδες; Δηλαδή να συνδέσεις έναν απλό μηχανικό δίσκο, να βάλεις εκεί τα 10άρια και μετά να τα κάνεις κλώνο στον ssd.
maidenvagos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) ΠΑΙΔΙΑ έχω σχεδον το ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Σε καινούργιο PC πάω να περάσω τα WINDOWS 10.. kai ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. Δεν με αφήνει να ξεκινήσω εγκατάσταση σε κανεναν απ τους 2 δίσκους. Βγάζει μήνυμα πως δεν μπορεί να κανει εγκατάσταση σε αυτον τον δίσκο.. και όταν πατάω "ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ".. κολλάει.. κ μετα απο λίγο βγάζει το ΣΦΑΛΜΑ (0x8007045d).. Πατώντας απλα "ΕΠΟΜΕΝΟ" βγάζει παλι το μήνυμα λαθους. Στον 2ο λεει πως δεν μπορει να κανει Partition. Δεν δοκιμασα τις εντολες DISKPART.. Προσπαθώ μέσο USB γιατι το κουτι δεν εχει συσκευή DVD (Απ το ΒΙΟS δεν μπορεσα να να κανω κατι, τους βλέπει και τους 2 κανονικά..) Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από maidenvagos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα