Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερεις κανεις αν υπαρχουν εκθεσιακα προιοντα της steelseries σε καποιο μαγαζι στην Αθηνα ωστε καποιος να μπορει να τα δοκιμασει? 

Ευχαριστω

Δημοσ.

Μη πάρεις, τα Logitech ειναι ανώτερα και από αυτά και από τα ραζερ

14 λεπτά πριν, dhm21911 είπε

Ξερεις κανεις αν υπαρχουν εκθεσιακα προιοντα της steelseries σε καποιο μαγαζι στην Αθηνα ωστε καποιος να μπορει να τα δοκιμασει? 

Ευχαριστω

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Lumini είπε

τα εχω δοκιμασει ολα ο ίδιος😃

Και εσύ τι είσαι? Πιστοποιημένος δοκιμαστής περιφερειακών?

TS, δυστυχώς για SS δεν ξέρω πιο κατάστημα έχει. Τα Arctis 7 πάντως που έχω, μαμάνε. :D
Ξέχασα να πω και για τα QcK τα μαουσπάντια.

Επεξ/σία από donblunts
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, donblunts είπε

Και εσύ τι είσαι? Πιστοποιημένος δοκιμαστής περιφερειακών?

TS, δυστυχώς για SS δεν ξέρω πιο κατάστημα έχει. Τα Arctis 7 πάντως που έχω, μαμάνε. :D
Ξέχασα να πω και για τα QcK τα μαουσπάντια.

Εγώ να πω για τα Arctis 7 που είχα ότι τα πούλησα γιατί ήταν απαράδεκτο 120€ ακουστικά να παίζουν μουσική χειρότερα από Plantronics των 40€ (ok είναι gaming αλλά έχουν 3πλασια τιμή)... Επίσης δεν με βολεψαν τα μαξιλάρια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Εγώ να πω για τα Arctis 7 που είχα ότι τα πούλησα γιατί ήταν απαράδεκτο 120€ ακουστικά να παίζουν μουσική χειρότερα από Plantronics των 40€ (ok είναι gaming αλλά έχουν 3πλασια τιμή)... Επίσης δεν με βολεψαν τα μαξιλάρια.

Λόγω ασύρματης σύνδεσης ξέρεις οτι δεν θα πάρεις απόδοση όπως των ενσύρματων.
Εγω μια χαρά ικανοποιημένος είμαι, καλό μπάσο, καλή ένταση, μέτρια ποιότητα μικροφώνου βέβαια, πολύ άνετα στη κεφάλα μου, και ο ιμάντας που έχει με έχει καραβολέψει, όπως και το κουμπάκι για το mute.

Υπερεκτιμημένα σίγουρα όμως.

Επεξ/σία από donblunts
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Lumini είπε

Μη πάρεις, τα Logitech ειναι ανώτερα και από αυτά και από τα ραζερ

Ο RJN που ασχολείται χρόνια ισχυρίζεται ότι από αυτά που κυκλοφορούν σήμερα τα Razer είναι τα καλύτερα (για medium size χέρι), αυτός χρησιμοποιεί το finalmouse αλλά δεν κυκλοφορεί πλέον. Μήπως κρίνεις από πιο παλιά μοντέλα; Τα πράγματα αλλάζουν συνέχεια με την τεχνολογία, φέτος η μία εταιρεία του χρόνου η άλλη.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, elpenor είπε

Ο RJN που ασχολείται χρόνια ισχυρίζεται ότι από αυτά που κυκλοφορούν σήμερα τα Razer είναι τα καλύτερα (για medium size χέρι), αυτός χρησιμοποιεί το finalmouse αλλά δεν κυκλοφορεί πλέον. Μήπως κρίνεις από πιο παλιά μοντέλα; Τα πράγματα αλλάζουν συνέχεια με την τεχνολογία, φέτος η μία εταιρεία του χρόνου η άλλη.

Στα mice η Logitech είναι πολύ μπροστά, έχει τεράστια γκάμα από ποντίκια για όλα τα χέρια. Σε όλα τα άλλα πχ ακουστικά οι ποιότητες είναι πάνω κάτω οι ίδιες. Στα keyboard αν δε σου κάνουν τα g button πας σε cherry mx σε άλλες μάρκες, σίγουρα δεν πας να πάρεις τα πληκτρολόγια τις πλάκας που πουλάει η Razer.

Επεξ/σία από Lumini
Δημοσ.

Έχεις μείνει πίσω, τα πληκτρολόγια της Razer πλέον είναι μια χαρά. Για τα ποντίκια εξαρτάται το μοντέλο αλλά και πάλι έχουν βελτιωθεί αρκετά από άποψη αξιοπιστίας. 

Από εκεί κ πέρα όλες οι εταιρείες έχουν καλά και κακά προϊόντα, για αυτό και υπάρχουν κ τα reviews για το κάθε ένα. Αν αρχίσουμε να τσουβαλιάζουμε τα πάντα τότε καήκαμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Lumini είπε

τα εχω δοκιμασει ολα ο ίδιος😃

Η αιτιολόγηση αυτή που λες δεν στέκει  σε κανέναν κλάδο προϊόντων. από αμάξια από ρούχα από κάρτες γραφικών . 

Προσωπικά Και ριβαλ 600 είχα και deathadder είχα και , g502  και g703 και g403 και Corsair glaive κάθε ποντίκι έχει τα + και τα - του. 

On topic τώρα  είδα εκθεσιακά προϊόντα SS στα media markt.

Επεξ/σία από insomiaistas
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, donblunts είπε

Λόγω ασύρματης σύνδεσης ξέρεις οτι δεν θα πάρεις απόδοση όπως των ενσύρματων.
Εγω μια χαρά ικανοποιημένος είμαι, καλό μπάσο, καλή ένταση, μέτρια ποιότητα μικροφώνου βέβαια, πολύ άνετα στη κεφάλα μου, και ο ιμάντας που έχει με έχει καραβολέψει, όπως και το κουμπάκι για το mute.

Υπερεκτιμημένα σίγουρα όμως.

Και τα Plantronics που αναφέρω ασύρματα είναι. 

Ο ιμάντας είναι πολύ καλή πατέντα όντως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...