Προς το περιεχόμενο

[Gaming Headset] MantisTek® GH1 3.5mm Audio Light Weight Wired, 8,83€ @ Banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά τη BF γυρίζω στην αγαπημένη μου Κίνα. Αν είσαι gamer με πολύ (και εννοώ πολύ) σφιχτό budget, αυτό είναι για σένα:

https://www.banggood.com/MantisTek-GH1-3_5mm-Audio-Lightweight-Wired-Control-Omnidirectional-Microphone-Gaming-Headphone-p-1193942.html

200 κομμάτια στη χαμηλότερη ever τιμή σε BG / Gearbest και free μεταφορικά χωρίς κανένα απολύτως φόβο για τελωνείο (γιατί κάποιος θα ρωτούσε). Η αρχική δεν ισχύει, αν και πωλείται τόσο σε κάποια καταστήματα. Γύρω στα 13-14€ είναι η σύνηθης τιμή του με κουπόνια, απλώς έχει πολύ περιορισμένη διαθεσιμότητα, δε το βρίσκεις εύκολα.

Υπόσχεται omnidirectional μικρόφωνο και το καλό για εμένα είναι το καλώδιο των 2.2 μέτρων. Και τα απολύτως αντικειμενικά reviews του BG του δίνουν άριστη βαθμολογία.

Επεξ/σία από imvrios
  • Like 3
  • Thanks 4
Δημοσ.

Ευχαριστώ τον TS. Τσίμπησα ένα έτσι για τα κρυα….να ζεσταίνει τα αυτιά...μπορεί και να βγεί καλό , ποιος ξέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμπαθητικη προσφορα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο,αν βαζαμε τετοιες προσφορες θα θελαμε 2 σελιδες thread απο κινεζομαγαζα καθε μερα.

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 2
Δημοσ.

Επειδή τα έχω πάρει παλιότερα να έχετε υπόψιν ότι έχουν πολύ χαμηλή ευαισθησία και για να αποδώσουν καλά θέλουν καλό ενισχυτή οπότε σε φτηνές μητρικές ακόμη και τέρμα ακούγονται πολύ χαμηλά. Συνδεδεμένα σε ενισχυτή πάντως ακούγονται πολύ καθαρά ενώ και ποιοτικά είναι πολύ τίμια καθώς η κατασκευή τους δεν είναι είναι φτηνιάρικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...