Προς το περιεχόμενο

MacOs Catalina Χρήση RAM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπέρα σε όλους

Παρατήρησα τις μέρες αυτές που έχω και το istat και πλέον παρακολουθώ οτι έχω ''υψηλή χρήση '' ram.  Δηλαδή αυτό: 

Το θεωρείτε φυσιολογικό?

Στιγμιότυπο 2019-12-02, 21.25.21.png

Επεξ/σία από Ribopaido
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα

Η μνήμη είναι για να χρησιμοποιειτε μην αγχώνεσαι. Φιλική συμβουλή μην χρησιμοπιείς  τρίτες εφαρμογές όπως το iStat γιατι τραβαει περισσοτερους πορους. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
  Στις 2/12/2019 στις 8:21 ΜΜ, ignome4 είπε

Καλησπέρα

Η μνήμη είναι για να χρησιμοποιειτε μην αγχώνεσαι. Φιλική συμβουλή μην χρησιμοπιείς  τρίτες εφαρμογές όπως το iStat γιατι τραβαει περισσοτερους πορους

Τι πόρους τραβάει το iStat;

Δημοσ.
  Στις 3/12/2019 στις 9:49 ΠΜ, Illuvatar1981 είπε

Τι πόρους τραβάει το iStat;

Από την στιγμή που υπάρχει το Activity Monitor δεν βρισκω τον λογο να υπαρχει και κατι αλλο που θα τραβαει επισης πορους, τετοια προγραμματα οπως και για memory pressure / swap κλπ δεν προσφερουν απολυτως τιποτα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 3/12/2019 στις 12:27 ΜΜ, ignome4 είπε

Από την στιγμή που υπάρχει το Activity Monitor δεν βρισκω τον λογο να υπαρχει και κατι αλλο που θα τραβαει επισης πορους, τετοια προγραμματα οπως και για memory pressure / swap κλπ δεν προσφερουν απολυτως τιποτα.

Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ το iStat; Μπορείς να μας δώσεις μια εικόνα σε ποιους πόρους αναφέρεσαι;

Κάτι ακόμα. Ξέρεις κάποιο utility ώστε να μπορεί κάποιος να παρακολουθεί τις θερμοκρασίες ή κάποια εντολή μέσω Terminal;

Επεξ/σία από Illuvatar1981
Δημοσ.

Ναι αγαπητέ το έχω χρησιμοποιήσει , όταν έχεις 10 προγράμματα ανοιγμένα το Activity Monitor και το iStat να τρεχει συνέχεια στο παρασκηνιο τι ακριβως περιμενεις να κανει το μηχανημα? Οτι χρειάζεται να ξερει ο μέσος χρήστης του το παρεχει το Activity Monitor απο εκει και περα δεν υπαχρει λογος , πας σε τεχνικο. Οταν ανεβασει θερμοκρασια το βλεπεις αρχικα  απο αυτα που τρεχουν 

Δημοσ.
  Στις 3/12/2019 στις 1:59 ΜΜ, ignome4 είπε

Ναι αγαπητέ το έχω χρησιμοποιήσει , όταν έχεις 10 προγράμματα ανοιγμένα το Activity Monitor και το iStat να τρεχει συνέχεια στο παρασκηνιο τι ακριβως περιμενεις να κανει το μηχανημα? Οτι χρειάζεται να ξερει ο μέσος χρήστης του το παρεχει το Activity Monitor απο εκει και περα δεν υπαχρει λογος , πας σε τεχνικο. Οταν ανεβασει θερμοκρασια το βλεπεις αρχικα  απο αυτα που τρεχουν 

Τι ακριβώς κακό κάνει το iStat μπορείς να μας πεις πάνω-κάτω μιας και λες ότι το έχεις χρησιμοποιήσει;

Τι εννοείς δεν υπάρχει λόγος και πρέπει να πάω στον τεχνικό;

Πως το βλέπεις όταν ανεβάσει θερμοκρασία; Όταν τρέχουν ποια; Τι δηλαδή;

Sorry, αλλά είναι δύσκολο να καταλάβω αυτά που γράφεις.

Δημοσ.
  Στις 3/12/2019 στις 2:07 ΜΜ, Illuvatar1981 είπε

Τι ακριβώς κακό κάνει το iStat μπορείς να μας πεις πάνω-κάτω μιας και λες ότι το έχεις χρησιμοποιήσει;

Τι εννοείς δεν υπάρχει λόγος και πρέπει να πάω στον τεχνικό;

Πως το βλέπεις όταν ανεβάσει θερμοκρασία; Όταν τρέχουν ποια; Τι δηλαδή;

Sorry, αλλά είναι δύσκολο να καταλάβω αυτά που γράφεις.

Ωραία χρησιμοποίησε το, παράτα με 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sorry για την "σφήνα" αλλά να πω από την εμπειρία μου για το εν λόγο πρόγραμμα ότι ουδέποτε μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα . Το χρησιμοποιώ σε όλα τα mac έχω ένα mini του 12 και ένα probook του 17 καθώς επίσης και σε αρκετά φίλων μου που τα setαρω , ξέρω και θα συμφωνήσω ότι ο μέσος χρήστης δεν χρειάζεται τόση πληροφορία , αλλά από την άλλη είναι πολλή ωραίo το tool bar με το istat ειδικότερα στην τελευταία του έκδοση που παραμετροποίητε  τόσο πολλή η εμφάνιση του . Για την ιστορία γράφω ότι χρησιμοποιεί περίπου 280mb ram και περίπου 0.9 με 1 της εκατό επεξεργαστική ισχύ από τον i5. 

Επεξ/σία από soundkeeper
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...