TASOS PAOKG4 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, θα ηθελα την βοηθεια σας. Αρχικα θα πει καποιος τρελος ειναι αυτος και συγκρινει αυτα τα δυο κινητα φυσικα και να παρει το mi 9t pro που ειναι πιο καινουριο αλλα εχω καποιες αποριες και θα ηθελα αν υπαρχουν κατοχοι των συγκεκριμενων κινητων στο forum παρακαλω την γνωμη τους οπως επισης θα εκτιμησω και οποιαδηποτε αλλη γνωμη. Εμφανιση δινω 1+ view 20. Date Release: 8/19 MI 9T Pro- 12/18 View 20.Τι υποστηριξη στο smartphone δινει η καθε εταιρεια σε βαθος χρονου και η διαφορα 8 μηνων παιζει τοσο σημαντικο ρολο στο λογισμικο? Οθονη Super Amoled MI 9T Pro - Lcd Ips το View 20.Σε παιχνιδια ποια αποδιδει καλυτερα στο ματι οσον αφορα χρωματα/φωτεινοτητα και ποια γινεται κουραστικη μετα απο πολυωρη χρηση? Καμερα το mi 9t pro μπορει να εχει 3 καμερες 48+13+8 (Selfie 20mp) και το view 20 48mp+tof 3d (Selfie 25 mp) αλλα ειδα πιο καθαρες φωτο απο το view 20 σε συγκριση στο youtube.Επισης δεν ειμαι και πολυ φαν της pop-up camera. CPU SD855 το MI9T Pro-Kirin 980 το View 20.Ποσο % πιο κατω σε επιδοσεις ειναι ο kirin 980? GPU Adreno 640 MI 9T Pro-MALI G76 MP10 το View 20 επειδη θα παιζω παιχνιδια ποσο % ισχυρη ειναι η μια απο την αλλη; Απο θεμα θερμοκρασιων ποιο ανταποκρινεται καλυτερα? Απο ποιο καταστημα στο skroutz να γινει η αγορα?(Μενω Θεσ/νικη και η αγορα θα γινει με αντικαταβολη). Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα θα προχωρησω στην αγορα τις επομενες ημερες και θελω να κανω την καλυτερη επιλογη. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από TASOS PAOKG4
M4tR1x Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Το view 20 εχει ξεκάθαρα καλύτερη κάμερα. Πιο overall είναι το mi 9t pro. Δεν χρειάζεται να μπεις στην διαδικασία να δεις πόσο τοις εκατό καλύτερο είναι το ένα από το άλλο. Ο επεξεργαστής του mi 9t pro είναι σαφέστατα καλύτερος από τον επεξεργαστή του view 20 αλλά δεν θα καταλάβεις διαφορά σε καθημερινή χρήση. Τα γραφικά επίσης του sd είναι καλύτερα απ ότι του kirin. Καλύτερη οθόνη έχει το xiaomi. Αυτονομία λίγο καλύτερη στο xiaomi. Στο θέμα επιλογής καταστήματος δεν μπορώ να σε βοηθήσω, έχουν προταθεί κάποια σε παλιότερα θέματα για αγορά του mi 9t pro αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ.
TASOS PAOKG4 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, M4tR1x είπε Το view 20 εχει ξεκάθαρα καλύτερη κάμερα. Πιο overall είναι το mi 9t pro. Δεν χρειάζεται να μπεις στην διαδικασία να δεις πόσο τοις εκατό καλύτερο είναι το ένα από το άλλο. Ο επεξεργαστής του mi 9t pro είναι σαφέστατα καλύτερος από τον επεξεργαστή του view 20 αλλά δεν θα καταλάβεις διαφορά σε καθημερινή χρήση. Τα γραφικά επίσης του sd είναι καλύτερα απ ότι του kirin. Καλύτερη οθόνη έχει το xiaomi. Αυτονομία λίγο καλύτερη στο xiaomi. Στο θέμα επιλογής καταστήματος δεν μπορώ να σε βοηθήσω, έχουν προταθεί κάποια σε παλιότερα θέματα για αγορά του mi 9t pro αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ. Σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου. Οταν λες οτι το view20 εχει καλυτερη καμερα εννοεις σε ληψεις την ημερα αλλα και με χαμηλο φωτισμο καθως και νυχτερινες ληψεις αποδιδει καλυτερα τα χρωματα? Εχω την εντυπωση οτι και τα δυο φορανε φακο Sony imx 586.Δεν θελω επαγγελματικες φωτο (αλλιως θα πηγαινα σε πιο ακριβο κινητο) ομως σε απλη χρηση υπαρχει μεγαλη διαφορα? Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από TASOS PAOKG4
M4tR1x Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, TASOS PAOKG4 είπε Σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου. Οταν λες οτι το view20 εχει καλυτερη καμερα εννοεις σε ληψεις την ημερα αλλα και με χαμηλο φωτισμο καθως και νυχτερινες ληψεις αποδιδει καλυτερα τα χρωματα? Εχω την εντυπωση οτι και τα δυο φορανε φακο Sony imx 586.Δεν θελω επαγγελματικες φωτο (αλλιως θα πηγαινα σε πιο ακριβο κινητο) ομως σε απλη χρηση υπαρχει μεγαλη διαφορα? Και σε ημέρα αλλά και στην νύχτα είναι καλύτερο το view 20. Η επιλογή ανάμεσα σε αυτά τα δύο είναι το mi 9t pro. Με πολλά περισσότερα υπέρ. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από M4tR1x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα