nilasgr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 καλησπερα. Εχω ενα mls iq9806 royal . Eκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και οταν ανοιγει μου βγαζει μυνημα εγκατασταση αρχειων συστηματος σταματαει σε ενα σημειο και δεν προχωραει και μου πεταει συνεχεια μυνηματα για τις εφαρμογες google - οι υπηρεσιες google play - gmail - youtube σταματησε να λειτουργει και δεν ανοιγει καμια εφαρμογη στο tablet. Eπισης ολες εφαρμογες εχουν χωριτικοτητα kb . Επισης δεν μoυ εμφανιζει κανενα λογαριασμο για να κανω συνδεση για να κανω restore . εχω κανει και factory reset. Υπαρχει καποια λυση για το συγκεκριμενο προβλημα ? Επισης δεν μπορω να βρω την επισημη ρομ για να την κανω εγκατασταση.
ice25 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Στους λογαριασμούς αν πατήσεις τις 3 τελίστες πάνω δεξιά σε βγάζει τίποτα??
nilasgr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Γραφει προσθηκη λογαριασμου. Παω να προσθεσω το google και μολις επιλεγω το google μου πεταει το μυνημα δυστυχως η εφαργη google play εχει σταματησει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα