Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Αμα είναι τις Disney έχουν προοπτική να κρατήσουν και ως το 2050 και οχι ως το 2027 🤩

Δεν ανηκουν στην Disney, μονο την διανομη κανει. Υπαρχει πιθανοτητα να ξανακυκλοφορησει το πρωτο Avatar στο σινεμα, οποτε ισως εχεις μια ευκαιρια να το δεις οπως πρεπει.

Δημοσ.

ακομη και αν δεν μου άρεσε η 1η ταινια (που ηταν μια χαρα) θα πηγαινα ξανα για να το 3d. Μακράν το καλύτερο και πιο εντυπωσιακο 3d που είδαμε ποτέ. 

• Like 1
Δημοσ.

Η ταινία έφερε την 3D μόδα και ήταν πολύ εντυπωσιακή ως παραγωγή και εφφέ μετά απο 10+ χρόνια είναι νομίζω πολύ δύσκολο εώς απίθανο να φτάσει την πρώτη σε επιτυχία και κυρίως καινοτομία,πόσο μάλλον να την ξεπεράσει,αλλά αν και γέρασε το παλικάρι,Cameron είναι αυτός,οπότε πάντα υπάρχουν ελπίδες...

Δημοσ.

Ένα ωραίο παραμύθι είναι με μια ιστορία που την έχουμε δει πολλές φορές, χορεύοντας με τους λύκους, ο τελευταίος σαμουράι κτλ. Πας για να περάσεις ξέγνοιαστα δύο ώρες. Οποιος ψάχνει βαθιά νοήματα σε ταινίες του είδους έχει πρόβλημα. Οποιος βλέπει βαθιά νοήματα σε ταινίες τους είδους έχει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα. Το οικολογικό μήνυμα δεν είναι βαθύ νόημα και γίνεται αντιληπτό και από εξάχρονο. Μου άρεσε η πρώτη για αυτό που ήταν. Τα κορυφαία εφέ της εποχής της. Ανυπομονώ και για τη δεύτερη. Ο Κάμερον φαίνεται πως πήρε πάλι μπρος. 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Avatar 1 story πάνω κάτω Ο τελευταίος των Μοϊκανών στο Avatar2 τι θα είναι ?

Ο τελευταίος των μη ικανών ????

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, shadowlike είπε

Γυρίσματα 30% 

Cgi: 70%

40% ηταν τα πρακτικα εφε στο πρωτο.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε καταλαβαινω γιατι καποιοι απορουνε που το Αvatar εχει ηδη προγραμmατισει 4 sequels. Προκειται για την εμπορικοτερη ταινια στην ιστορια του κινηματογραφου. Είναι δυνατον να μην εκμεταλλευτουν τη κοτα με τα χρυσα αυγα?

4 ώρες πριν, asdfaster είπε

Εγώ δεν έχω δει ούτε το avatar 1. Θα περιμένω να τα δω όλα μαζεμένα το 2027 με 2030 που θα ολοκληρωθούν. Nέος είμαι ακόμα 😂🤣☺️

Τιποτα δεν είναι βεβαιο. Για παράδειγμα, διαβασα στο imdb ότι ο James Horner(Τιτανικος, Εχθρος προ των Πυλων κλπ) ειχε κανονιστει να γραψει το soundrtack, αλλα πεθανε το 2015.

Να και το τρειλερ. Υπαρχει μωρο!

Επεξ/σία από rus
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...