basilis_k6 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 τα στούντιο τωρα -μετα την απιστευτη επιτυχια του πρωτου- δεν ξερουν τι να κάνουν release πανω του κι' ας ειναι γιορτες. οτι και να βαλεις για ενα μηνα θα παει απατο.
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 43 λεπτά πριν, Arkin είπε Ελπιζω να μην εχει παρομοιο σεναριο με το πρωτο που ηταν η αθλιοτητα η ιδια. Μονο για το 3D αξιζε και τα εφε σε ολα τα υπολοιπα κατω του μετριου. Οχι παρομοιο - το ιδιο αφου πουλαει
g_alkis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Ακόμα μια μπουρδοταινία που αποκτά sequel 6
keysmith Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, opera είπε "Υψηλά νοήματα" υπάρχουν στη ταινία,απλά δεν είναι για όλους. κοίτα φίλε μου.. Αυτά είναι "υψηλά νοήματα" πρώτου επιπέδου. Τα πιάνεις με απολυτήριο λυκείου και βαθμό 11.. Δλδ είναι Γ κατηγορία. Όταν λέμε "υψηλά νοήματα" εννοούμε Αγγελόπουλο και πάνω (για Ελληνικό κινηματογράφο). Το αβαταρ είναι πολύ απλά και καθαρά (χωρίς διλήμματα) τα "υψηλά νοήματα".. Δεν ξέρω πόσο παλιός είσαι αλλά όταν λέμε νοήματα μιλάμε για τέτοια ανάλυση (δες 2 λέπτά να καταλάβεις 😛 ). 1
malm32 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 59 λεπτά πριν, Cell_7 είπε Τα γυρίσματα του Avatar 2 ολοκληρώθηκαν (για το 2019) Χαχα! πάλι καλά που δεν βγήκε η είδηση 31 Δεκεμβρίου!
7nisiotis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Αρκετά καλή η πρώτη. Ωραία εφέ και καλό 3D για την εποχή της. Βέβαια αυτά θυμάμαι, ήμουν 14 χρονών τότε
basilis5 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Την κτηνοβασία της πρωτης ταινιας δεν την πηρε κανενας αλλοα μυρωδια;
jimmisk1974 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Σε λίγο αντί να ευχόμαστε "πολυχρονος" θα λέμε "να σαι γέρος να δεις και το Avatar 10"
CarbonFibre Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Η πρώτη ταινία μαζί με το 3D ήταν ένα θέαμα πρωτόγνωρο αλλά μόνο αν το έβλεπες σε σινεμά. Δεν ξέρω κατά πόσο θα εντυπωσιαστεί ο κόσμος αυτή τη φορά. 2
tsf Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) η ταινία πούλησε τo '09 λόγω της τεχνολογίας 3D που ήταν και της μόδας, προσωπικά δεν μου έκανε εντύπωση σαν έργο αλλά ως sequel καλοδεχούμενο Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από tsf
armin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Καλα μεχρι να ξυπνησει ο Καμερον, η Μαρβελ εβγαλε ηδη 20+ ταινιες του ιδιου βεληνεκους στη περασμενη δεκαετια. Απορω αν θα νοιαστει κανεις για το Αβαταρ 2 οταν βγει...
asdfaster Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Avatar 2 (filming) 2021 Avatar 3 (filming) 2023 Avatar 4 (pre-production) 2025 Avatar 5 (pre-production) 2027 Εγώ δεν έχω δει ούτε το avatar 1. Θα περιμένω να τα δω όλα μαζεμένα το 2027 με 2030 που θα ολοκληρωθούν. Nέος είμαι ακόμα 😂🤣☺️ Αμα είναι τις Disney έχουν προοπτική να κρατήσουν και ως το 2050 και οχι ως το 2027 🤩 Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από asdfaster
KilliK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 απαντηση στα σχολια περι αδιαφοριας του κοινου για τα σηκουελ: To theme park του Avatar που ανοιξε πριν δυο χρονια η Disney, εχει στεφθει με απολυτη επιτυχια και ειναι γεματο κοσμο μεχρι σημερα. Το αντιθετο ισχυει για το καινουργιο Star Wars theme park που ανοιξε η Disney φετος. συνεχιστε να αμφισβητείτε τον King. ετσι για να πεσει γελιο. οπως εγινε και τις δυο τελευταιες φορες. 2 1
basilis_k6 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, armin είπε Καλα μεχρι να ξυπνησει ο Καμερον, η Μαρβελ εβγαλε ηδη 20+ ταινιες του ιδιου βεληνεκους στη περασμενη δεκαετια. Απορω αν θα νοιαστει κανεις για το Αβαταρ 2 οταν βγει... μπα.. άδειες αίθουσες περιμένουν.
Saloufas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, JcD είπε Τι σαχλαμάρα ήταν αυτή θεέ μου! Έβγαλαν και sequel? Η μόνη ταινία που μετά από 20λεπτα προβολή στον κινηματογράφο με έκανε να θέλω να σηκωθώ για να φύγω τρέχοντας, με κρατούσαν οι κολλητοί με νύχια και με δόντια. Κοίτα να δεις που στον κόσμο αρέσει να πληρώνει για να βλέπει 3ωρα cgi tech demo σαν της nvidia ένα πράμα. 1 1 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα