dvasilakis1984 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 καλησπέρα παιδιά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι πρέπει να κάνω για να μου αναγνωρίσει το Mac τον εξωτερικό σκληρό δίσκο που συνδέω; επίσης δεν μου εμφανίζει κάπου ουτε το usb stick που συνδέω για να μεταφέρω αρχεία. help please
jimmakosapple Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, dvasilakis1984 είπε καλησπέρα παιδιά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι πρέπει να κάνω για να μου αναγνωρίσει το Mac τον εξωτερικό σκληρό δίσκο που συνδέω; επίσης δεν μου εμφανίζει κάπου ουτε το usb stick που συνδέω για να μεταφέρω αρχεία. help please Για να σου τα διαβάσει απλά δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Κανονικά θα έπρεπε να σου τα εμφανίζει στην επιφάνεια εργασίας ή στην αριστερή στήλη του Finder ως εξωτερικές συσκευές. Τσέκαρε παρ'αυτα από Finder-Preferences αν είναι τικαρισμένες οι παρακάτω επιλογές.
dvasilakis1984 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 ευχαριστώ . το δοκίμασα το παραπάνω αλλά δεν πέτυχε. πήγα πληροφορίες συστήματος και πάτησα στην επιλογή usb και ξαφνικα τα εμφανισε στην επιφανεια εργασιας. δεν γνωρίζω πως δούλεψε και γιατί δεν τα εμφάνιζε από την αρχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα