Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, trelos_ είπε

Αναρωτιέμαι πόσο θα πληρώνε ένας συλλέκτης για μία development κονσόλα  Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε άπειρα φράγκα

ένα δεκαχίλιαρο έχει του Nintendo 64 το εργαλείο (η πλακέτα που κουμπώνει πάνω στον SGI indy)

Όταν κυκλοφορούσε, η nintendo το πούλαγε 5.000 με 6.000€ (4.000$ για Αμερική) το κάθε ολοκληρωμένο workstation που εκεί ο developer γράφει κώδικα η κάνει δοκιμές. Υπολόγισε για μια εταιρία ότι θέλει το λιγότερο 10 μονάδες, άρα αμέσως 50-60k! για το βασικό εξοπλισμό.

Το ίδιο ισχύει και σήμερα για κάθε Xbox, PS5, Nintendo που κυκλοφορεί και θέλει μια εταιρία τα εργαλεία αυτά για να γράψει παιχνίδι σε αυτό.

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, argipen είπε

Για δύο λόγους:

1. Το V είναι το 5 στα λατινικά (duh!)
2. Ο εν λόγω σχεδιασμός επιτρέπει το stacking πολλών κονσολών, η μία πάνω στην άλλη, έτσι ώστε να μπορούν οι devs χωρίς να τους πιάνει χρόνο να κάνουν ταυτόχρονα stress-test.

πως το σχημα V βοηθαει να γινει πολλαπλο stacking, περισσότερο απο οτι το παραδοσιακο ορθογωνιο σχημα που ειχαν τα παλιοτερα dev kits?

Δημοσ.
21 ώρες πριν, argipen είπε

Δεν έχουμε καμία πληροφορία για τα specs του. Επίσης, το σχέδιο αφορά DEV KIT, δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το προϊόν που θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων — Κ Α Μ Ι Α  Ο Μ Ω Σ ! ! !

Το σχέδιο αφορά DEV KIT, δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το προϊόν που θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων — Κ Α Μ Ι Α  Ο Μ Ω Σ ! ! !

Για δύο λόγους:

1. Το V είναι το 5 στα λατινικά (duh!)
2. Ο εν λόγω σχεδιασμός επιτρέπει το stacking πολλών κονσολών, η μία πάνω στην άλλη, έτσι ώστε να μπορούν οι devs χωρίς να τους πιάνει χρόνο να κάνουν ταυτόχρονα stress-test.

Α Ρ Χ Ι Κ Α

coolαρε.

Ξέρω πως είναι DEV Kit, το διάβασα, ξέρουμε για ποιο λόγο το έκαναν έτσι, το διαβάσαμε.

Πέραν τούτου, είναι άσχημο. Άσχετα όμως με τον όρο dev kit, ξέρεις βαθιά μέσα σου πως αν δεν είναι έτσι, θα είναι παρόμοιου σχεδιασμού, κάτι το οποίο το καθιστά άσχημο (Γ Ν Ω Μ Η μου) λαμβάνοντας υπόψη τις προηγούμενες γενιές.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, KilliK είπε

πως το σχημα V βοηθαει να γινει πολλαπλο stacking, περισσότερο απο οτι το παραδοσιακο ορθογωνιο σχημα που ειχαν τα παλιοτερα dev kits?

Δεν είμαι thermal engineer, αλλά αυτό δήλωσαν οι ίδιοι (λογικά, αξαιτίας του τρόπου που είναι τοποθετημένοι οι αεραγωγοί, και χωρισμένα τα δύο συστήματα που τρώνε/παράγουν το μεγαλύτερο θερμικό φορτίο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...