Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που το θεωρεί άσχημο; Τα υπόλοιπα ολα PlayStation ακόμα και να μην τα χρησιμοποιούμε, είναι κοσμημα στο σαλόνι. Αυτο?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντελώς άσχημο απλά,ευτυχώς που δεν θα είναι έτσι αυτό που θα κυκλοφορήσει,το έκαναν να στοιβάζεται,για να έχουν multi tasking και να τρέχει τα απαιτητικά παιχνίδια,(ίσως και Crysis αξιοπρεπώς)συνδέοντας πολλά μαζί το κάνεις "Pro2" 😸

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
Δημοσ.

Είδαν την apple που έκανε τον τρίφτη τυριού desktop και είπαν και αυτοί να πάρουν έμπνευση από αντικείμενα καθημερινής χρήσης.

image.png.eaf2c94e38dfcc4baf3f78e62fd9d051.png

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

γιατι να μπουν στον κοπο να το σχεδιασουν ως V και να του δωσουν ενα "διαστημικο" look, εφοσων ειναι ενα dev κιτ και η αισθητικη του δεν εχει σημασια;

ποσο μαλλον οταν τα δυο προηγουμενα dev kits, μοιαζανε με 80s vcrs? 

γιατι εχω την αισθηση οτι η κανονικη κονσολα θα φερνει προς αυτο το σχημα ομοιως;

8.20.06---ps3-dev-kit.jpg&client=amp-blo

ps4-796x396.png

• Thanks 1
Δημοσ.

Off topic αλλά θυμάμαι το κράξιμο που είχε φάει το Fiat Punto όταν πρωτοεμφανίστηκε στην αγορά ~1993 και είχε τα πισοφάναρα όρθια σε όλο το κολονάκι του πορτμπαγκάζ.  Σε όλους ξένιζε και όλοι το σχολίαζαν και σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα άρχισε να πουλάει σαν τρελό και όλες οι εταιρίες η μία μετά την άλλη άρχισαν να το υιοθετούν σαν design μέχρι και σήμερα γιατί τα φανάρια ήταν ακριβώς στην ευθεία του ματιού, του οδηγού, του αυτοκινήτου που ακολουθούσε... Ας μην βιαζόμαστε λοιπόν να βγάλουμε συμπεράσματα για μια κονσόλα που ανεξαρτήτως του design της θα πουλάει σαν τρελή όπως κάθε φορά άλλωστε! 

• Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, newlynx είπε

Πάντως το ότι γράφει για dev kits μάλλον δεν το διάβασε κανένας!

αυτο ηθελα να γραψω. Η δεν ξερουν τι σημαινει dev kit μερικοι η δεν το διαβασαν καθολου. Τι ενδιαφερει τον καθενα αμα ειναι ασχημο το dev kit;! Θα το δει ποτε στην ζωη του απο κοντα; Που να δουν προηγουμενα dev kit δλδ χαχα αυτο μπροστα τους ειναι κοσμημα! 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, KilliK είπε

γιατι να μπουν στον κοπο να το σχεδιασουν ως V και να του δωσουν ενα "διαστημικο" look, εφοσων ειναι ενα dev κιτ και η αισθητικη του δεν εχει σημασια;

Για να γίνει viral,

εγώ δεν είδα τα προηγούμενα dev kit να συζητιούνται έτσι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για καπακι τουαλετας να σου ζεσταινει τον πωπω μια χαρα ειναι.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Daredevil 1994 είπε

Από την μια παραπονιόμαστε για χαμηλά specs και από την άλλη τα θέλουμε όλα μικρά και χωρίς αεραγωγούς λες και είναι λάπτοπ με i5-8250U. Με τα γενναιόδωρα specs που του έδωσαν (ευτυχώς) είτε θα είναι μεγάλο ή θα κάνει σαν αεροπλάνο (PS4/Pro πρώτες εκδόσεις), διαλέξτε. Εγώ πάντως προτιμώ το πρώτο. Το σχήμα το θεωρώ πολύ καλό για σχετικά αθόρυβη λειτουργία. Εμφανισιακά ΟΚ είναι άσχημο αλλά μπορούν πολύ καλύτερα.

Δεν έχουμε καμία πληροφορία για τα specs του. Επίσης, το σχέδιο αφορά DEV KIT, δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το προϊόν που θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων — Κ Α Μ Ι Α  Ο Μ Ω Σ ! ! !

14 ώρες πριν, liakosdeco είπε

Είμαι ο μόνος που το θεωρεί άσχημο; Τα υπόλοιπα ολα PlayStation ακόμα και να μην τα χρησιμοποιούμε, είναι κοσμημα στο σαλόνι. Αυτο?

Το σχέδιο αφορά DEV KIT, δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το προϊόν που θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων — Κ Α Μ Ι Α  Ο Μ Ω Σ ! ! !

10 ώρες πριν, KilliK είπε

ποσο μαλλον οταν τα δυο προηγουμενα dev kits, μοιαζανε με 80s vcrs? 

γιατι εχω την αισθηση οτι η κανονικη κονσολα θα φερνει προς αυτο το σχημα ομοιως;

8.20.06---ps3-dev-kit.jpg&client=amp-blo

ps4-796x396.png

Για δύο λόγους:

1. Το V είναι το 5 στα λατινικά (duh!)
2. Ο εν λόγω σχεδιασμός επιτρέπει το stacking πολλών κονσολών, η μία πάνω στην άλλη, έτσι ώστε να μπορούν οι devs χωρίς να τους πιάνει χρόνο να κάνουν ταυτόχρονα stress-test.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Τους πηρε πολυ καιρο για να σκεφτουν αυτο το σχεδιο της τουρκικης τουαλετας αραγε? Οπως και να 'χει αυτο το V ειναι εμετικο σε οποιαδηποτε μορφη της κονσολας και λογος μη αγορας της κονσολας για 'μενα. Απορω πως αρεσει σε καποιους... απλως απορω.

Τι θα αγοράσεις ρε άνθρωπε, το devkit ;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...