NinjACake Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα. Εχω ενα kawasaki kmx 200cc, διχρονο και θελω να του αλλαξω λαδια. Διαβασα οτι χρειαζεται 1.2 λίτρα. Θα ηθελα αν καποιος μπορει να μου προτεινει καποιο λαδι(για το μοτερ) και επισης θα ηθελα οποιος μπορει να μου προτεινει λαδια μιξης. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Invader Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Ότι να ναι λάδι βάσει προδιαγραφών στο κάρτερ.Μίξης να βάλεις επώνυμο και άκαπνο.Το '90 αν θυμάμαι καλά του έβαζα Shell (όχι από βενζινάδικο,δεν έχουν της προκοπής εκεί).
NinjACake Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 @Invader για το μοτερ σκεφτομαι ενα απο τα 2(δες φωτο). Για μιξης θα μπορουσες να μου προτεινεις καποιο;
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, NinjACake είπε Καλησπερα. Εχω ενα kawasaki kmx 200cc, διχρονο και θελω να του αλλαξω λαδια. Διαβασα οτι χρειαζεται 1.2 λίτρα. Θα ηθελα αν καποιος μπορει να μου προτεινει καποιο λαδι(για το μοτερ) και επισης θα ηθελα οποιος μπορει να μου προτεινει λαδια μιξης. Ευχαριστω εκ των προτερων. Δίχρονο και ................ Τι λάδι θες να αλλάξεις ;Σασμάν;
VonLoutsos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 1 hour ago, NinjACake said: @Invader για το μοτερ σκεφτομαι ενα απο τα 2(δες φωτο). Για μιξης θα μπορουσες να μου προτεινεις καποιο; Στα διχρονα, στην μηχανή δεν βάζεις άλλο λάδι. Βάζεις στην βενζίνη(μέσα στο τεπόζιτο) ή στο δοχείο μίξης και τίποτα άλλο. 1
jimzak Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βάζεις, εκτός από το λάδι μίξης βάζεις και τύπου 10-40 ας πούμε για το σασμάν. Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με δίχρονα, από εποχές wr/crm/dt ,εγώ έβαζα μίξης τα Castrol tts και κάποια Castrol για το σασμάν, δεν θυμάμαι ακριβής ονομασία. Επίσης πολύ καλά λάδια για μίξη θυμάμαι ήτανε και τα bel ray. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από jimzak
NinjACake Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Το λαδι που μπαινει στο μοτερ ειναι και για το σασμαν στην μηχανη. Αρα 1 λαδι που μπαινει στο μοτερ και ενα λαδι μιξης στο δοχειο μιξης. Απλα δεν ξερω ποια να διαλεξω κ θα ηθελα να μου προτεινει καποιος καποια.
Invader Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Και τα 2 είναι μια χαρά.Για το σασμάν δεν παίζει και πολύ ρόλο.Βεβαιώσου ότι η τρόμπα για το μίξης δουλεύει.
kostaskalamatas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Πριν 20 χρονια εβαζα τα belray si7 ηταν τοτε πολυ της μοδας και καλα λαδια. Επισης καλα λαδια ειναι τα motul 710. Αν και πιστευω οτι οποιοδηποτε επωνυμο λαδι, κανει εξισου καλη δουλεια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα