Panos3991 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποσό που διαθέτουμε : 1000€ περίπου. Χρήση υπολογιστή : Music production περισσότερο. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Steinberg Cubase. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Προς το παρόν η σκέψη είναι σύνδεση μέσω HDMI με την TV και αργότερα θα μπει κάποιο μόνιτορ. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Προτιμώ να είναι από ένα κατάστημα αλλά δεν είναι αναγκαίο. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα το στήσω εγώ. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο Οχι. Σκεφτόμουνα για τα παρακατω αλλά θέλω βοήθεια. CPU: Amd Ryzen 2700x Motherboard: Asus Rog Crosshair Vii Hero RAM: G.skill tridentZ 16GB DDR4-3200Mhz GTZRX C14 ή G.skill Flare X 16GB DDR4-3200Mhz C14 Θέλω να μου προτείνετε το υπόλοιπο build ή και κάποιο τελείως διαφορετικό που να καλύψει τις ανάγκες του πρότζεκτ. Δεν θέλω να ξεφύγει πολύ οικονομικά. Η κάρτα γραφικών δεν με πολύ ενδιαφέρει διότι δεν έχει σκοπό το gaming. Ευχαριστω. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από Panos3991
akoinonitos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Panos3991 είπε Ποσό που διαθέτουμε : 1000€ περίπου. Χρήση υπολογιστή : Music production περισσότερο. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Steinberg Cubase. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Προς το παρόν η σκέψη είναι σύνδεση μέσω HDMI με την TV και αργότερα θα μπει κάποιο μόνιτορ. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Προτιμώ να είναι από ένα κατάστημα αλλά δεν είναι αναγκαίο. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα το στήσω εγώ. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο Οχι. Σκεφτόμουνα για τα παρακατω αλλά θέλω βοήθεια. CPU: Amd Ryzen 2700x Motherboard: Asus Rog Crosshair Vii Hero RAM: G.skill tridentZ 16GB DDR4-3200Mhz GTZRX C14 ή G.skill Flare X 16GB DDR4-3200Mhz C14 Θέλω να μου προτείνετε το υπόλοιπο build ή και κάποιο τελείως διαφορετικό που να καλύψει τις ανάγκες του πρότζεκτ. Δεν θέλω να ξεφύγει πολύ οικονομικά. Η κάρτα γραφικών δεν με πολύ ενδιαφέρει διότι δεν έχει σκοπό το gaming. Ευχαριστω. υπαρχει καποια καρτα ηχου η πρεπει να υπολογιστει και αυτη στο budget? επισης μηπως χρειαζεσαι παραπανω μνημη η τα 16gb ειναι αρκετα για αυτα που κανεις? amd intel Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από akoinonitos 1
JChrist Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Panos3991 είπε Ποσό που διαθέτουμε : 1000€ περίπου. Ευχαριστω. τι είδους music production; η επεξεργασία θα γίνεται live ή όχι; μιλάμε για ηλεκτρονική μουσική, όργανα, φωνή, όλα; μας απασχολεί το latency δηλαδή; υπάρχουν εξωτερικές συσκευές που θα κάνουν επεξεργασία ή όλα θα γίνονται στο daw; χρειάζεσαι πολλά plugin live ταυτόχρονα; επίσης ποιο είναι το audio interface; έχεις επιλέξει αρκετά ακριβή motherboard οπότε φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με τα features που χρειάζεσαι καλύτερα να τα έγραφες λίγο πιο αναλυτικά, τι χρειάζεσαι από M.2, Sata, USB, Ethernet, Raid ή κάτι άλλο; επίσης σε ενδιαφέρουν συσκευές με Thunderbolt; γιατί τώρα πια υπάρχει αυτή η επιλογή και σε pc, και μάλιστα και με AMD αλλά είναι ακριβή χωράνε εκπτώσεις σε αυτά; ρωτάω γιατί κι εγώ ξεκίνησα από ακριβές μητρικές αλλά τώρα έχω αλλάξει άποψη αν κρίνω από την επιλογή σου (x470) πρέπει να είναι σημείο κλειδί το να χει 2x M.2 pcie 3.0 x4; η πρώτη μου αντίδραση θα ταν πιο φθηνές μνήμες (το αμέσως χειρότερο cas latency δηλαδή, ίσως και συχνότητα) και πιο φθηνή μητρική αναλόγως τα περιφερειακά που έχω, προκειμένου να πάω σε Ryzen 3x00 και 32gb μνήμη χωρίς να ξέρω περισσότερα για τη χρήση, νομίζω πως αυτό θα ήταν σίγουρα καλύτερη επιλογή all around αλλά ειδικά αν μας απασχολεί το latency, επιβάλεται αν και σύμφωνα με το budget πρέπει να χωράνε όλα χωρίς περικοπές, γενικά δεν είμαι υπέρ του να τερματίζουμε το budget edit: αν δεν μας απασχολεί το latency για παράδειγμα μπορούμε να πάμε αρκετά πιο χαμηλά πιστεύω για τη συγκεκριμένη περίπτωση ίσως έχει νόημα να γίνει και μια σύγκριση με intel αφού δεν χρειάζεται κάρτα γραφικών και οι intel έχουν ενσωματωμένη, επίσης δεν μας ενδιαφέρουν ακριβές μνήμες αφού οι intel δεν εξαρτώνται τόσο πολύ από αυτό, ενώ επίσης ίσως να μπορεί να μειωθεί και το κόστος μητρικής (αυτό παίζεται ανάλογα τα περιφερειακά) από την άλλη βέβαια οι Intel είναι αρκετά πιο ακριβοί και χρειάζονται ψύκτρα edit: με πρόλαβε ο φίλος από πάνω, έβαλε και intel, ενδιαφέρουσα σύγκριση θα ήθελα να βάλω κι ένα δικό μου ερώτημα αν δεν πειράζει, πόσο χαμηλά θα μπορούσαμε να πέσουμε σε μητρική AMD και αντίστοιχα σε Intel α) γενικά χωρίς απαιτήσεις β) με απαίτηση 2x M.2 (ας είναι pci-e 2.0 η δεύτερη); Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από JChrist 1
Panos3991 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις. Η χρήση γενικά που θα γίνει στο Pc είναι home studio use. Οι εγγραφές γίνονται μέσω ενός Usb audio interface (focusrite scarlett). Οι εγγραφές που γίνονται είναι φωνές και φυσικά όργανα, τα οποία μερικα τα εγγράφω απευθειας, μερικά περνάνε μέσα από πεταλιερα και άλλα μέσω midi(vst plugins) και έπειτα τα επεξεργάζομαι. Γενικά με ενδιαφέρει το χαμηλό latency όπως κατάλαβες γιατί ειδικά στις φωνές δεν μπορείς να δουλέψεις με latency σε live monitoring. Ένα πράγμα που με ενδιαφέρει επίσης είναι ο θόρυβος του case να είναι όσο δυνατόν χαμηλός για να μην τον περνάει στα μικροφωνα. Τώρα όσων αφορά τις επιλογές του hardware που έχω αναφέρει είναι από δικό μου ψάξιμο χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος για κατι. Την συγκεκριμένη μητρική την ανεφερα επειτα από reviews περί vrms και ποιότητα μητρικής. Ότι έχετε να μου προτείνετε θα εκτιμηθεί. Επίσης όσον αφορά το budget, όσο λιγότερο δαπανηθεί τόσο το καλύτερο ώστε ότι ποσο μείνει να χρησιμοποιηθεί σε άλλο εξοπλισμό.
akoinonitos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω αν αυτο σε βοηθησει καθολου http://www.scanproaudio.info/2019/07/12/amd-ryzen-3600-3700x-3900x-dawbench-tested-3-is-it-the-magic-number/ " but the 3700X has a strong claim as a superb all-rounder at the entry-level and both of these chips seem to have largely shaken any concerns that remain about internal latency handling" http://www.scanproaudio.info/2019/07/30/ryzen-memory-testing-for-audio-does-it-make-an-impact/ Αν κρινω απο τα διαγραμματα ο 3700x τα παει καλυτερα απο τον 9700k ριξτου μια ματια. Kαι απο καποια σχολια που διαβασα απο ατομο με ryzen 5 3600 δεν ειχε κανενα θεμα με το cubase. Σε περιπτωση που σε ενδιαφερει περισσοτερο ο 3700x Και βλεποντας οτι οι χρονισμοι στις μνημες δεν εχουν και κανενα φοβερο κερδος μια συνθεση με 32Gb ram και με 16Gb καθως και aftermarket ψυκτρα ps: απο τα συστηματα που βλεπω οτι στηνουν μαλλον τα 16Gb μνημης σου ειναι αρκετα ,επισης δεν ξερω αν χρειαζεσαι και καποιο δισκο για αποθηκη η υπαρχει απο παλαιοτερο συστημα https://www.scan.co.uk/3xs/custom/daw-digital-audio-workstation-pcs/workstations#anc Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από akoinonitos
tanasen01 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Καλό θα ήταν να βάλεις εξ αρχής 32GB ram (2x16). Επίσης έχω την εντύπωση ότι η σουίτα της steinberg προτιμά intel αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τους zen2, (λογικά θα είναι πλέον παρόμοιες οι επιδόσεις).
Panos3991 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντησεις. @JChrist περιμένω την απάντηση σου στο θέμα. Η γνώμη σου μετράει. @tanasen01 από ότι βλέπω και εγώ 32gb θα δουλέψω. @akoinonitos ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις. Θεωρείς ότι η διαφορά σε απόδοση των ryzen 3600 ή 3700x, συγκριτικά με τον 2700x θα είναι αισθητη; Και αν ναι πόσο. Γιατί η διαφορά τιμής τουλάχιστον μεταξύ 2700 και 3700 είναι κοντά 200€. Εκανα και εγω ένα υποθετικο build εχθές το βράδυ και θέλω την γνώμη σας εάν είναι καλύτερο να καταφύγω σε αυτό ή αν θα έπρεπε να αλλάξουν πράγματα και γιατι.
akoinonitos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Panos3991 είπε Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντησεις. @JChrist περιμένω την απάντηση σου στο θέμα. Η γνώμη σου μετράει. @tanasen01 από ότι βλέπω και εγώ 32gb θα δουλέψω. @akoinonitos ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις. Θεωρείς ότι η διαφορά σε απόδοση των ryzen 3600 ή 3700x, συγκριτικά με τον 2700x θα είναι αισθητη; Και αν ναι πόσο. Γιατί η διαφορά τιμής τουλάχιστον μεταξύ 2700 και 3700 είναι κοντά 200€. Εκανα και εγω ένα υποθετικο build εχθές το βράδυ και θέλω την γνώμη σας εάν είναι καλύτερο να καταφύγω σε αυτό ή αν θα έπρεπε να αλλάξουν πράγματα και γιατι. Oι παλαιοτερη ryzen δεν τα πανε καλα σε Latency ,οποτε δεν θα σου συνιστούσα να πας σε κατι λιγοτερο απο 3600-3600x , η tomahawk που σου εχω βαλει σε υπερκαλυπτει ακομα και για 3700x , επισης οι μνημες που σου εβαλα μπορουν ευκολα με ανεβασαμα της τασης να παιξουν στα 3600Mhz με c16 (θα κερδισεις κατι εξτρα στο latency) θα προτιμουσα δλδ το κομπο μητρικης μνημων που σου εβαλα γτ δεν θα χασεις κατι αντιθετα θα κερδισεις σε Performance αν θελεις. Eπισης θα εδινα τα 10 παραπανω ευρω για τον adata γτ ειναι πιο γρηγορος και νομιζω σε βοηθαει στην δουλεια που θες να κανεις ενας γρηγορος δισκος. Η καρτα γραφικων (αν δεν παιζεις παιχνιδια) σου ειναι εντελως αχρειαστη ,παρε την φθηνοτερη που μπορεις να βρεις Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από akoinonitos 1
JChrist Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 ναι, κι εγώ δεν ξέρω αν θα μείνεις ικανοποιημένος με Ryzen 2x00 αλλιώς θα μουν ο πρώτος που θα στο πρότεινε μια χαρά επεξεργαστές είναι κατά τα άλλα αλλά υπολείπονται αρκετά στο κομμάτι που μας ενδιαφέρει δυστυχώς, δεν κυκλοφορεί και κάποιο αξιόλογο συγκριτικό για το συγκεκριμένο θέμα για να δεις συγκεκριμένα νούμερα και να αποφασίσεις μόνος σου αλλά νομίζω πως είναι πολλά τα λεφτά για τον 3700x, εγώ τουλάχιστον θα κοιτούσα προς 3600 (για να μη σε μπερδεύω, είναι άλλο η διαφορά μεταξύ 2x00 και 3x00 και άλλο μεταξύ 3700x και 3600) - οι δύο μητρικές που αναφέρθηκαν είναι πολύ καλές από όλες τις απόψεις, από εκεί και πέρα είναι θέμα θυρών σημειώνω ότι η Asus δεν μπορεί να κάνει BIOS update (για Ryzen 3x00) από USB χωρίς cpu αλλά νομίζω πως τα κομμάτια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή είναι ήδη updated οπότε δεν το χρειάζονται αν πας σε Ryzen 2x00 δεν χρειάζεται τίποτα φυσικά - τα τροφοδοτικά επίσης είναι σωστές επιλογές από όλες τις απόψεις και από θόρυβο - η μνήμη 16gb που αναφέρθηκε πιστεύω πως δεν θα σε φτάσει μακροπρόθεσμα (*αλλά βλέπε παρακάτω) - αναγκαστικά θα χρειαστείς καλύτερη ψύκτρα για τον επεξεργαστή για χαμηλότερο θόρυβο η καλύτερη είναι αυτή που αναφέρθηκε πιο πάνω αρκεί να ξανατσεκαριστεί όταν γίνει η τελική επιλογή του κουτιού ότι χωράει επίσης δυστυχώς είναι μπελάς η εγκατάστασή της, για πιο εύκολα κοιτάς προς την αντίστοιχη Noctua - για κουτί δεν έχω πρόταση γιατί έχω ήδη καλό κουτί και επομένως δεν το ψάξει καθόλου όσο καλύτερο airflow έχει το κουτί, τόσο καλύτερες είναι θερμοκρασίες, άρα χαμηλότερες στροφές στους ανεμιστήρες και άρα λιγότερος θόρυβος οπότε το Enermax που αναφέρθηκε μοιάζει πολύ καλό αλλά δεν βρίσκω κάποιο λεπτομερές review που να χει συγκεκριμένες μετρήσεις πρέπει να το ψάξεις γιατί (περιέργως) οι ανεμιστήρες του είναι σταθερών στροφών, δηλαδή δεν μπορείς να τους χαμηλώσεις αν όμως είναι καλοί ανεμιστήρες τότε είναι καλό που δεν ρυθμίζονται το θέμα είναι το εξής, μπορείς να ξεκινήσεις με μνήμη 16gb, χωρίς ψύκτρα και να βάλεις αργότερα δεν τρέχει τίποτα και θα ξεκινήσεις πολύ πιο άνετα από πλευράς κόστους το ίδιο συμβαίνει και με τον επεξεργαστή δηλαδή να πας αρχικά σε 2x00 και μετά σε 3x00 με τη διαφορά βέβαια ότι εδώ δεν θα προσθέσεις αλλά θα αντικαταστήσεις οπότε για να αξίζει, θα πρέπει πουλήσεις τον 2x00 αυτό που με προβληματίζει είναι η κάρτα γιατί οι AMD έχουν γενικά μεγαλύτερη κατανάλωση αλλά όταν γράφεις (που δεν θα λειτουργεί) θεωρητικά δεν θα πρέπει να ακούγεται τίποτα ειδικά αν πάρεις το Enermax ps: έχω ανοικτό το θέμα στο browser όλη μέρα, δεν το χω ξεχάσει αλλά είναι δύσκολη εβδομάδα και για αυτό άργησα να απαντήσω θα επανέλθω, όμως έχε υπόψιν ότι οι προτάσεις που έχει κάνει ο φίλος πιο πάνω είναι πολύ εύστοχες, μου κανε εντύπωση και για αυτό δεν έκανα καθόλου κάποιο δικό μου πακέτο
adtakhs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, JChrist είπε που δεν ρυθμίζονται το θέμα είναι το εξής, μπορείς να ξεκινήσεις με μνήμη 16gb, χωρίς ψύκτρα και να βάλεις αργότερα δεν τρέχει τίποτα και θα ξεκινήσεις πολύ πιο άνετα από πλευράς κόστους το ίδιο συμβαίνει και με τον επεξεργαστή δηλαδή να πας αρχικά σε 2x00 και μετά σε 3x00 με τη διαφορά βέβαια ότι εδώ δεν θα προσθέσεις αλλά θα αντικαταστήσεις οπότε για να αξίζει, θα πρέπει πουλήσεις τον 2x00 αυτό που με προβληματίζει είναι η κάρτα γιατί οι AMD έχουν γενικά μεγαλύτερη κατανάλωση αλλά όταν γράφεις (που δεν θα λειτουργεί) θεωρητικά δεν θα πρέπει να ακούγεται τίποτα ειδικά αν πάρεις το Enermax ps: έχω ανοικτό το θέμα στο browser όλη μέρα, δεν το χω ξεχάσει αλλά είναι δύσκολη εβδομάδα και για αυτό άργησα να απαντήσω θα επανέλθω, όμως έχε υπόψιν ότι οι προτάσεις που έχει κάνει ο φίλος πιο πάνω είναι πολύ εύστοχες, μου κανε εντύπωση και για αυτό δεν έκανα καθόλου κάποιο δικό μου πακέτο Οι AMD έχουν ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ κατανάλωση ... 7nm είναι αυτά .... Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από adtakhs
JChrist Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, adtakhs είπε Οι AMD έχουν ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ κατανάλωση ... 7nm είναι αυτά .... η RX 570 είναι 7nm και έχει μικρότερη κατανάλωση; ok
adtakhs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, JChrist είπε η RX 570 είναι 7nm και έχει μικρότερη κατανάλωση; ok Για την κάρτα λες? Οκ, πρωί ήταν, για τον επεξεργαστή νόμιζα.
Panos3991 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Στις 3/12/2019 στις 12:44 ΠΜ, akoinonitos είπε Σας ευχαριστώ και πάλι. Απ' ότι βλέπω θα κινηθώ προς το build που έχει αναφέρει ο @akoinonitos με 32gbram, με την μόνη διαφορά ryzen 3600 ή 3600x, και Enermax case. Μια ερώτηση ως προς τις Ram. Από ότι ξέρω οι συγκεκριμενοι Crucial είναι Micron E- die και οι G.skill είναι Samsung B-die. Οι ryzen δεν συνεργάζονται καλύτερα με b-die ram ή αυτό ισχύει μόνο για τους 2xxx ;
tanasen01 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 57 λεπτά πριν, Panos3991 είπε Σας ευχαριστώ και πάλι. Απ' ότι βλέπω θα κινηθώ προς το build που έχει αναφέρει ο @akoinonitos με 32gbram, με την μόνη διαφορά ryzen 3600 ή 3600x, και Enermax case. Μια ερώτηση ως προς τις Ram. Από ότι ξέρω οι συγκεκριμενοι Crucial είναι Micron E- die και οι G.skill είναι Samsung B-die. Οι ryzen δεν συνεργάζονται καλύτερα με b-die ram ή αυτό ισχύει μόνο για τους 2xxx ; Tα Micron rev.E προσεγγίζουν κατά ένα μεγάλο βαθμό τις επιδόσεις των Samsung B-dies. Και επειδή είναι σημαντικά φθηνότερα, συμφέρει η αγορά των Crucial kit. Ό,τι από τα δύο βάλεις καλό θα ήταν να ασχοληθείς και με το memory tweeking. Γενικά, όσο γρηγορότερες μνήμες έχεις (όχι τόσο σε clocks, αφού μετά τα 3600ΜΗz δεν υπάρχουν ουσιαστικά οφέλη, όσο σε timings-subtimings) τόσο το καλύτερο. Αυτό ισχύει και για τους Ryzen 3000.
Panos3991 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα και χρόνια πολλα. Εντός ημερών θα προβώ στην αγορά του build που μου προτείνατε. Έχετε κάποιο αξιόλογο κατάστημα να μου προτείνετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα