Hellenicsun Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, d4mage είπε Ακριβώς αυτό, ο έμπορος έχει χασούρα και στην Αμερική που γίνεται αυτή η χασούρα είναι διαφήμιση προς την επιχείρηση (ευτυχώς που κατάλαβες πως εκεί υπάρχουν και αληθινές προσφορές). Στην Ελλάδα επειδή δεν υφίσταται κάτι τέτοιο (να φάει χασούρα μια επιχείρηση) θα σου πουλήσουν ότι ναι με οποιοδήποτε κόστος. Μερικά παραδείγματα: 1) Οι καλές εκπτώσεις και προϊόντα που τα θεωρείς ευκαιρίες άλλα δεν υπάρχουν πουθενά όταν πας να τα βρεις σε ράφι ή να τα βάλεις στο καλάθι σε κάποιο eshop. 2) Το κλέψιμο, μα είναι δυνατόν να βλέπεις black friday σε υγρά καύσιμα; Μήπως είναι βλακ φράιντει και δεν ξέρεις τι παίρνει το ντεπόζιτο σου; 3) Ρουχισμός, ανέφερα ένα σοβαρό παράδειγμα στο πιο κεντρικό σημείο μιας τεράστιας οικονομικά ευκατάστατης πόλης. 4) Hardware, κινητά, laptop θα τα βρεις με τις ίδιες εκπτώσεις ακόμα και μέσα στις γιορτές (πραγματικά θα σου στείλω πμ τις προσφορές) Στο φόρουμ καθημερινά χρήστες ψάχνουν laptop και οι προσφορές στη "βοήθεια φορητού υπολογιστή" δεν σταματούν ποτέ. Πες μου τι έχεις βρει εσύ που να είναι τόσο ΠΡΟΣΦΟΡΑΚΛΑ στην black friday που δεν θα το βρεις μετέπειτα. Στείλε κάτι... γραφικών, κινητό, κάμερα τι; Και επειδή είσαι ένα θύμα του καταναλωτισμού μη μου λες εμένα για εμπόριο επειδή μια φορά στο μαγαζί μου δεν προώθησα ποτέ κάτι εικονικά φθηνό που για να το δώσω πρέπει να κοροϊδέψω - ξεγελάσω κάποιον για να βγάλω το κέρδος μου από την πώληση. Συνεννοηθήκαμε; Αν όχι ξεκίνα με το να μάθεις πως να διαχειρίζεσαι τα λεφτά σου, μετά ίσως καταλάβεις τι προσπαθώ να σου πω. Πες τα ρε φίλε, ΠΕΣ ΤΑ! Να προσπαθείς να βοηθήσεις με τα όσα βλέπεις και αντί να σκεφτούν (το λιγότερο) σου λένε και παραπανίσια. Πραγματικά δεν μπορεί να υπάρχει τόση βλακεία σε ανθρώπινο εγκέφαλο. Αν διαβάσεις όλα όσα έχω γράψει παραπάνω, ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να προσθέσω. Αν με καταλαβαίνει έστω κι ένας, είμαι χαρούμενος 😉
d4mage Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Hellenicsun είπε Είναι παράλογο - από κάθε άποψη - να συγκρίνεται (ε) (τ)η Black Firday των ΗΠΑ με τη Black Friday στην Ελλάδα ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ! Τι δεν καταλαβαίνετε ρε παιδιά, εφόσον δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε τι νόημα έχει. Ολοένα και κάθε χρόνο πάει άπατη η black friday.
Hellenicsun Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, d4mage είπε ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ! Τι δεν καταλαβαίνετε ρε παιδιά, εφόσον δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε τι νόημα έχει. Ολοένα και κάθε χρόνο πάει άπατη η black friday. Βέβαια μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι φέτος για κάποιους αυτή η Παρασκευή ήταν εξαιρετική από άποψη πωλήσεων. Με αλλά λόγια για κάποιους - δυστυχώς δεν μπορώ να επεκταθώ περισσότερο - μόνο απάτη δε πήγε και γι’ αυτό θα τη δούμε και του χρόνου.
d4mage Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Εκτος αν μερικοι εχετε ξεχασει σε τι κατασταση ειναι η χωρα μας(μισθοι,ανεργια). Όχι προς θεού δεν χρειάζεται να μας υπενθυμίσεις το πόσοι παίρνουν κοινωνικό μέρισμα για να αγοράσουν το iphone, δανειοδότηση για μία GOPRO και μεταχειρισμένο BMW 10.000€ και λίγο πριν τα τέλη εύχονται να ήταν παιδιά να γυρίσουν τα κάλαντα για να τα πληρώσουν επειδή είναι 2λιτρο. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από d4mage
Fulgore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, d4mage είπε Όχι προς θεού δεν χρειάζεται να μας υπενθυμίσεις το πόσοι παίρνουν κοινωνικό μέρισμα για να αγοράσουν το iphone, δανειοδότηση για μία GOPRO και μεταχειρισμένο BMW 10.000€ και λίγο πριν τα τέλη εύχονται να ήταν παιδιά να γυρίσουν τα κάλαντα για να τα πληρώσουν επειδή είναι 2λιτρο. Εγω σου εβαλα link πιο πισω απο τις εκπτωσεις στην Αμερικη σε προιοντα Apple στις οποιες σε καμια περιπτωση δεν ισχυει το 70% που διαβαζαμε αυτες τις μερες που εγραφαν καποιοι. Στο ξαναβαζω λοιπον και αν θες κατσε και δες το προσεκτικα https://www.goodhousekeeping.com/life/money/a28775068/apple-black-friday-deals-2019/ Ολως τυχαιως αναλογη εκπτωση ειχαμε και στην Ελλαδα στα Apple Watches και στα iphone xs. Στην Αμερικη θεωρειται αυτο black friday ενω στην Ελλαδα οχι... Και η πλακα ειναι οτι την ιδια στιγμη ειχαμε χαμηλοτερη τιμη(στα apple watch series 4)ακομα και σε σχεση με τα αλλα Ευρωπαικα amazon. Και για τον SSD Sandisk που εβαλε το Πλαισιο στα 89ευρω,δεν βρηκα καποιον αντιστοιχο απεξω στα ιδια χρηματα,οπως και για καρτα γραφικων.......... Αντε πες εμεις στην Ελλαδα ειμαστε ολοι τα κοροιδα,που ειναι οι τεραστιες προσφορες των 60 και 70% στα παντα απο Ευρωπη μερια να πεσουμε με τα μουτρα? Τελος προφανως και ολα τα καταστηματα θα κοτσαρουν τον τιτλο Black Friday(καλως ή κακως) καθαρα και μονο για να τραβηξουν κανενα πελατη μεσα στο καταστημα τους γιατι περαν απο τις μεγαλες αλυσιδες,τα μικροτερα μαγαζια βαρανε μυγες το μεγαλυτερο διαστημα του χρονου.
tornado Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 φετος παρατηρησα δυο πραγματα, α. Στην ελλαδα μας εχουν μουρλανει στις εκπτωσεις, καθε διμηνο εχει εκπτωσεις πασης μορφης, τωρα χωθηκε και η black friday στο πακετο, και τον αλλο μηνα παλι ξανα μανα τα ιδια, εκπτωσεις και παρε εκπτωσεις. Δυστυχως στην ελλαδα οι ελληνες εμποροι εχουν βγαλει κακο ονομα, τωρα δικαια η αδικα δεν με απασχολει αλλα ο κοσμος δεν ειναι τρελος. β. Το ταργκετ μου για αγορες φετος ηταν να παρω μποτακια αδιαβροχα, δεν με ενδιαφερανε ουτε τηλεορασεις, ουτε κινητα. Ενα μηνα εψαχνα ολα τα sites, απο Amazon μεχρι οτι αλλο θες, δεν επαιξε καμια σοβαρη εκπτωση, και με τα πολλα, πετυχα ενα 30%, δεν ξερω αν ηταν οντως εκπτωση, αλλα λιγο με νοιαζει, δεν βρηκα καλυτερη τιμη, οποτε τα πηρα, δεν μπορω να περιμενω να τελειωσει ο χειμωνας για να παρω κατι σωνει και καλα σε καλη προσφορα. Κατα τα αλλα, οπως εχει ειπωθει κατα πολυ, δεν βλεπω στην ελλαδα να υπαρχουν περιθωρια για προιοντα πχ μειον 50% απο τις νορμαλ καθημερινες τιμες. Οποτε να περιμενεις να γινει αυτο με το στανιο ειναι σαν να θελεις να σε κοροιδεψουν και μετα εσυ να φωναζεις για κλεφτες... 1
scientlaz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Κατι που ξεχασα στα σχολια μου!!!.... Ξερετε μηπως ΠΟΣΟΙ καταναλωτες αγορασαν στο Black Friday προιοντα που τα ειχαν αναγκη?? ΟΥΤΕ το 30% ΝΑΙ ουτε το 30% καθως οπως αποδειξανε με διαφορα γκαλοπ οι περισσοτεροι πηγαν απλα απο καταναλωτικη μανια!!! Καθομουνα και εβλεπα στο ταμειο του καταστηματος που επισκεφτηκα πελατες με απιστευτο υφος του τυπου ΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ!!! αλλα εαν τον ρωτουσες ...το χρειαζεσαι οντως θα σου ελεγε οχι αλλα το πηρα σε καλη τιμη. Ειχε οντως καλες τιμες αλλα ρε παιδια μας εχει πιασει καταναλωτικη μανια! Καντεψα και εγω να αγορασω πραγματα που δεν τα ειχα αναγκη και σιγουρα απλα θα μενανε σε κανα ντουλαπι ή συρταρι. 1
Fulgore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, tornado είπε φετος παρατηρησα δυο πραγματα, α. Στην ελλαδα μας εχουν μουρλανει στις εκπτωσεις, καθε διμηνο εχει εκπτωσεις πασης μορφης, τωρα χωθηκε και η black friday στο πακετο, και τον αλλο μηνα παλι ξανα μανα τα ιδια, εκπτωσεις και παρε εκπτωσεις. Ειπαμε γιατι γινεται αυτο. Για να τραβηξουν κοσμο στα καταστηματα γιατι τον υπολοιπο καιρο βαρανε μυγες. Επισης τονιζω και αυτο που ανεφερες και εσυ ο ιδιος πιο πανω 13 λεπτά πριν, tornado είπε Ενα μηνα εψαχνα ολα τα sites, απο Amazon μεχρι οτι αλλο θες, δεν επαιξε καμια σοβαρη εκπτωση Επειδη καποιοι λενε οτι εμεις στην Ελλαδα δεν εχουν καθολου εκπτωσεις,ενω ολες οι αλλες χωρες ειναι πολυ καλυτερα και εκει δεν τους κοροιδευουν.
tornado Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Επειδη καποιοι λενε οτι εμεις στην Ελλαδα δεν εχουν καθολου εκπτωσεις,ενω ολες οι αλλες χωρες ειναι πολυ καλυτερα και εκει δεν τους κοροιδευουν. κοιτα να ειμαστε αντικειμενικοι, οντως φετος επεσε φολα, αν εξαιρεσεις τα ηλεκτρονικα (τιβι, κινητα, κουζινομηχανες και αλλες χαζομαρες) στα υπολοιπα ηταν μαπα το καρπουζι. Περσυ ομως ειχα δει σε διαφορα πραγματα, πολυ καλες ευκαιριες. Δεν ξερω τι αλλαξε φετος, αλλα εγω δεν ειδα τιποτα το ενδιαφερον, εστω και να μην το χρειαζομαι 100%. Το αμαζον ειχε μονο κατι μπιζου αμφιβολου ποιοτητας με εκπτωση 90%, δεν ξερω σε ποιους απευθυνονται τετοιες προσφορες.
Fulgore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, tornado είπε κοιτα να ειμαστε αντικειμενικοι, Μα δεν διαφωνησα καπου. Με ορισμενους οι οποιοι λενε οτι μονο στην Ελλαδα δεν ειδαμε προσφορες και οτι τα εδω καταστηματα μονο κοροιδευουν τον κοσμο εγω απαντησα,λες και στο εξωτερικο(και αρα και στην υπολοιπη Ευρωπη)τους τα χαριζουν τα πραγματα κυριολεκτικα. 1 1
possiz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, d4mage είπε Ακριβώς αυτό, ο έμπορος έχει χασούρα και στην Αμερική που γίνεται αυτή η χασούρα είναι διαφήμιση προς την επιχείρηση (ευτυχώς που κατάλαβες πως εκεί υπάρχουν και αληθινές προσφορές). Στην Ελλάδα επειδή δεν υφίσταται κάτι τέτοιο (να φάει χασούρα μια επιχείρηση) θα σου πουλήσουν ότι ναι με οποιοδήποτε κόστος. Μερικά παραδείγματα: 1) Οι καλές εκπτώσεις και προϊόντα που τα θεωρείς ευκαιρίες άλλα δεν υπάρχουν πουθενά όταν πας να τα βρεις σε ράφι ή να τα βάλεις στο καλάθι σε κάποιο eshop. 2) Το κλέψιμο, μα είναι δυνατόν να βλέπεις black friday σε υγρά καύσιμα; Μήπως είναι βλακ φράιντει και δεν ξέρεις τι παίρνει το ντεπόζιτο σου; 3) Ρουχισμός, ανέφερα ένα σοβαρό παράδειγμα στο πιο κεντρικό σημείο μιας τεράστιας οικονομικά ευκατάστατης πόλης. 4) Hardware, κινητά, laptop θα τα βρεις με τις ίδιες εκπτώσεις ακόμα και μέσα στις γιορτές (πραγματικά θα σου στείλω πμ τις προσφορές) Στο φόρουμ καθημερινά χρήστες ψάχνουν laptop και οι προσφορές στη "βοήθεια φορητού υπολογιστή" δεν σταματούν ποτέ. Πες μου τι έχεις βρει εσύ που να είναι τόσο ΠΡΟΣΦΟΡΑΚΛΑ στην black friday που δεν θα το βρεις μετέπειτα. Στείλε κάτι... γραφικών, κινητό, κάμερα τι; Και επειδή είσαι ένα θύμα του καταναλωτισμού μη μου λες εμένα για εμπόριο επειδή μια φορά στο μαγαζί μου δεν προώθησα ποτέ κάτι εικονικά φθηνό που για να το δώσω πρέπει να κοροϊδέψω - ξεγελάσω κάποιον για να βγάλω το κέρδος μου από την πώληση. Συνεννοηθήκαμε; Αν όχι ξεκίνα με το να μάθεις πως να διαχειρίζεσαι τα λεφτά σου, μετά ίσως καταλάβεις τι προσπαθώ να σου πω. Πες τα ρε φίλε, ΠΕΣ ΤΑ! Να προσπαθείς να βοηθήσεις με τα όσα βλέπεις και αντί να σκεφτούν (το λιγότερο) σου λένε και παραπανίσια. Πραγματικά δεν μπορεί να υπάρχει τόση βλακεία σε ανθρώπινο εγκέφαλο. Να υποθέσουμε ότι θα είσαι επιτυχημένος επιχειρηματίας...πες μας το μαγαζί σου να έρθουμε να πάρουμε αυτά που τα βγάζεις στο 70%. 5 ώρες πριν, d4mage είπε ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ! Τι δεν καταλαβαίνετε ρε παιδιά, εφόσον δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε τι νόημα έχει. Ολοένα και κάθε χρόνο πάει άπατη η black friday. Έχεις μαύρα μεσάνυχτα, σταμάτα να μιλάς. αν ήξερες τους τζίρους που έκαναν τα μαγαζιά online δεν θα τα έλεγες αυτά.
d4mage Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, possiz είπε Να υποθέσουμε ότι θα είσαι επιτυχημένος επιχειρηματίας...πες μας το μαγαζί σου να έρθουμε να πάρουμε αυτά που τα βγάζεις στο 70%. Έχεις μαύρα μεσάνυχτα, σταμάτα να μιλάς. αν ήξερες τους τζίρους που έκαναν τα μαγαζιά online δεν θα τα έλεγες αυτά. Δεν τα βγάζω -70% γιατί πολύ απλά δεν βγάζω το κέρδος μου. Με το κεφάλι που έχεις τι να καταλάβεις, όταν τα απλά ελληνικά δεν τα κατανοείς. Ποιος μίλησε για τζίρους καταστημάτων; Είπε κάποιος πως οι γνωστές αλυσίδες δεν έχουν βγάλει τα ψωμιά τους; Τι παραλογισμός είναι αυτός που σε δέρνει; Όταν 8 στους 10 Έλληνες δεν ξέρουν να αγοράσουν ένα laptop και κρίνουν το κινητό από τα megapixels είναι αυτονόητο να δουλέψουν τα καταστήματα όταν πολύ εύκολα με με αφίσα στο τζάμι μπορούν να σου πουλήσουν ότι θέλουν. Είσαι τόσο άσχετος που δεν μπορείς να διαχωρίσεις τα εκπτωτικά προϊόντα από τα χρήματα που ζητάνε. Δωρεάν τα έξοδα της αποστολής να είχαν όλα τα καταστήματα από 1,00€ ανεξαρτήτως παραγγελίας περισσότερο black friday θα ήταν. Αρκετά με μαζί σου, σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με τέτοια επιχειρήματα. Που μου έμαθες και τους τζίρους των καταστημάτων από ένα site. Άμα ήξερες από εμπόριο αυτές τις ανοησίες δεν θα τις έλεγες. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από d4mage
possiz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Στις 4/12/2019 στις 6:37 ΠΜ, d4mage είπε Δεν τα βγάζω -70% γιατί πολύ απλά δεν βγάζω το κέρδος μου. Με το κεφάλι που έχεις τι να καταλάβεις, όταν τα απλά ελληνικά δεν τα κατανοείς. Ποιος μίλησε για τζίρους καταστημάτων; Είπε κάποιος πως οι γνωστές αλυσίδες δεν έχουν βγάλει τα ψωμιά τους; Τι παραλογισμός είναι αυτός που σε δέρνει; Όταν 8 στους 10 Έλληνες δεν ξέρουν να αγοράσουν ένα laptop και κρίνουν το κινητό από τα megapixels είναι αυτονόητο να δουλέψουν τα καταστήματα όταν πολύ εύκολα με με αφίσα στο τζάμι μπορούν να σου πουλήσουν ότι θέλουν. Είσαι τόσο άσχετος που δεν μπορείς να διαχωρίσεις τα εκπτωτικά προϊόντα από τα χρήματα που ζητάνε. Δωρεάν τα έξοδα της αποστολής να είχαν όλα τα καταστήματα από 1,00€ ανεξαρτήτως παραγγελίας περισσότερο black friday θα ήταν. Αρκετά με μαζί σου, σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με τέτοια επιχειρήματα. Που μου έμαθες και τους τζίρους των καταστημάτων από ένα site. Άμα ήξερες από εμπόριο αυτές τις ανοησίες δεν θα τις έλεγες. Καλά κρασιά. Άντε και του χρόνου.
The_Judas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Ηθελα να αγοράσω 3-4 πράγματα πριν από την black friday αλλά περίμενα παρακολουθώντας τις τιμές. Τελικά τα αγόρασα όλα εκτός black friday γιατί δεν είχε καμία προσφορά της προκοπής. Τα ίδια προιόντα που είχαν προσφορά, σήμερα τα βρίσκεις απλά 5 ευρώ πάνω. Ορισμένα που ήταν σε προσφορά ήταν προιόντα που δεν φεύγουν εύκολα γιατί είναι υπερτιμημένα και βρίσκεις πιο φθηνά παρόμοια. Π.χ κάποια μοντέλα τηλεοράσεων που δεν αξίζουν τα λεφτά τους ή κάποια υπερτιμημένα είδη (π.χ ηλεκτρικό σίδερο από 100 ευρώ στα 90 ενώ ο ανταγωνισμός έχει με 50-60 καλύτερα μοντέλα). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα