Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 33 minutes ago, deukaleionas said: Αυτα να τα βλεπουν τα δικα μας μαγαζια,να κανουν του χρονου κ καμια προσφορα της προκοπης..!! Show off post 😛 1
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ δε φτιάχτηκα καθολου μαλλον μου εσπασαν τα νευρα και πεταξα και παραπανω λεφτα.... Αλλα ειμαι και μακακας που δε πηρα απο amazon να εχουν ερθει Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
polaki Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Δηλαδη το 12% off στα airpods με την ασυρματη θηκη(απο full price)θεωρειται προσφορα οταν στην Ελλαδα τα αντιστοιχα ακουστικα μπορει να τα παρει καποιος σχεδον στην μιση τιμη απο skroutz εκτος black friday? https://www.skroutz.gr/s/17896293/Apple-AirPods-with-Wireless-Charging-Case-2019.html Το ιδιο ισχυει και για αλλα προιοντα πχ βλεπε στα ipad. Όπως υπάρχει κόσμος εδώ Ελλάδα που θέλει να πάρει το Χ προϊόν από Plaisio ή Kotso για να έχει μία ασφάλεια ότι γίνει να το πάει εκεί, έτσι το ίδιο ισχύει και Αμερική και παντού. Οπότε ναι, θα συγκρίνω την προσφορά της Amazon με την προσφορά του Πλαισίου, ή θα συγκρίνω το κάθε Σκρουτζομάγαζο με το αντίστοιχο μαγαζί από PriceGrabber ή δεν ξέρω και εγώ ποιό έχουν. Ειδικά για τα AirPods που λες, στο Amazon σήμερα default τιμή είναι 4€ πιο ακριβά από το κάθε τυχαίο Skroutz που σου πετάει και 3-4€ μεταφορικά. Άρα ουσιαστικά ακριβώς ίδια τιμή, αφού η Amazon πάνω από 60$ (ή 100$ νομίζω) δεν χρεώνει μεταφορικά. Σε εμάς εδώ δεν είδα κανένα μαγαζί να κάνει έστω 12% off στα airpods, οπότε και πάλι δεν θα με χάλαγε αν έμενα USA να το έπαιρνα BF έστω και με ένα μικρό 12%. Και πάλι, άλλο Amazon, άλλο η κάθε τυχαία αποθήκη.
music_lover Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ανάμεσα στα δημοφιλέστερα προϊόντα ξεχώρισαν παιχνίδια με θέμα τα Frozen 2, L.O.L Surprise και Paw Patrol ενώ τα βιντεοπαιχνίδια που σημείωσαν τις περισσότερες πωλήσεις ήταν τα FIFA 20 και Madden 20 και από τις κονσόλες το Nintendo Switch. Σίγουρα ήταν Αμερική αυτό? Για Ευρώπη μου φωνάζει 🤣 Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από music_lover
polaki Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε Δεν γινεται να συγκρίνουμε αγορες καν. Αλλο 10μυρια και αλλο 450, προφανως και οι γιγάντιες αλυσίδες εκεί θα παίξουν μπάλα με πολυ διαφορετικές προσφορές. Το θεμα ειναι να εισαι ευαισθητοποιημένος καταναλωτής. Να μην αγοράζεις αλόγιστα και όταν έρχονται προσφορές, να έχεις κάνει την έρευνά σου και να μη τσιμπάς με ταμπέλες "-500" που φυτρωσαν επειδη η τιμή ανεβηκε απότομα μια εβδομάδα πριν. Από εκεί και πέρα, οντως γίνονται και κάποιες καλές προσφορές και αξίζει να το ψάχνεις λιγάκι. Αλλα καμία σχέση με δεδομένα Αμερικής. Εδώ κ UK τα πράγματα ειναι πολυ πιο κοντά στην Ελληνική πραγματικότητα απότι στην Αμερικάνικη. Ακριβώς αυτό. Έχεις 3 ανάγκες, κάνεις μία καταγραφή από πριν και λες θέλω πχ PS4 ή ένα πλυντήριο με τα τάδε χαρακτηριστικά. Αν βγει κάτι τετοιο σε προσφορά το παίρνεις. Αν όχι, προχωράς. Το βαπτίζει μία εταιρεία έκπτωση 50% κάτι δεν μου λέει κάτι. Αρχικά το ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ναι ή όχι. Αν ναι, ΑΞΙΖΕΙ να το πάρω ναι ή όχι? Μόνο έτσι κάνουμε αγορές. Τώρα όσο για τη συγκριση με την Αμερικάνικη αγορά (ακόμα και με UK θα έλεγα εγώ) είναι άδικο. Το Πλαίσιο αγοράζει πχ 200 πλυντήρια siemens, και το Amazon 2.000 είναι πασιφανές ότι το Amazon έχει σαφώς καλύτερη δυνατότητα έκπτωσης, ακόμα και καθαρά και μόνο από άποψη χονδρικής αγοράς να το πάρουμε (βγάζοντας έξω το άψογο σύστημα logistics που έχει και μειώνει κόστη μεταφοράς). 4
Kostasft Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, polaki είπε Δεν είναι τυχαίο, γιατί γενικά σπάνια γίνονται προσφορές στην Apple ακόμα και στην Αμερική. Αλλά αν δούμε τί προσφορές όντως έγιναν Αμερική στα Apple products https://www.goodhousekeeping.com/life/money/a28775068/apple-black-friday-deals-2019/ θα καταλάβουμε το γιατί πραγματικά άξιζε κάποιος να πάρει την Black Friday αν όντως το ήθελε. Εν αντιθέσει με την Ελλάδα που προσφορές γίνονται καθαρά και μόνο για τα μάτια του κόσμου σε ΗΔΗ εκπτωτικά προϊόντα ή προϊόντα κράχτες (με 2-3 κομμάτια διαθεσιμότητα), εκεί οι προσφορές τη συγκεκριμένη μέρα όπώς και σήμερα Cyber Monday είναι όντως αξιόλογες. Εδώ Ελλάδα έχουμε τόσο μικρό περιθώριο κέρδους που δεν έχει κανένα νόημα για τον επιχειρηματία να κάνει τέτοιες εκπτώσεις σε προϊόντα που ούτως ή άλλως πουλάνε. Δηλαδή αγόρασαν iPhone γιατί είχαν προσφορά και όχι γιατί ήθελαν να αγοράσουν iPhone και βρήκαν ευκαιρία?
czarjuly Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Τα Ελληνικα καταστηματα μονο διαφημιση εριξαν φετος,παρακολουθουσα μια ηχομπαρα turbo x που απο 79 ευρω την ειχε βγαλει προσφορα το πλαισιο σε weekend offer 50 ευρω ε λοιπον παρεμεινε στα 79 καθ ολη τη διαρκεια της black friday και πιθανοτατα και σημερα cyber monday
polaki Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, Kostasft είπε Δηλαδή αγόρασαν iPhone γιατί είχαν προσφορά και όχι γιατί ήθελαν να αγοράσουν iPhone και βρήκαν ευκαιρία? excuse me? Από που προκύπτει η ερώτησή σου αυτή στο σχόλιο μου? Αγόρασαν "random_Apple_product" ΕΠΕΙΔΗ ήθελαν να αγοράσουν σε συνδυασμό με το ότι ΗΞΕΡΑΝ ότι θα βγουν σε κάποιου είδους προσφορά, εν αντιθέσει με την Ελλάδα που όποιος περίμενε προσφορές σε current model Apple ζούσε προφανώς σε άλλο πλανήτη.
Hellenicsun Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 ..και γιατί μας ενδιαφέρει αυτή η είδηση από τη στιγμή που δεν αφορά τη χώρα μας; 1
alexioannou Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Εκεί έχουν black friday και το ξέρουν. Εδώ έχουμε απατη friday και δεν θέλουμε να το πιστέψουμε...... 2
alex1001 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 δεν ξέρω αν έχει νόημα στην Ελλάδα όλο αυτό.. οι τιμές που λένε αυτοί ότι είναι μισοτιμής τα βρίσκεις πιο φτηνά στα skroutzo-μάγαζα από ότι στις εκπτώσεις τους! πιο πολύ είναι τελικά black friday για τον καταναλωτή γιατί δεν κερδίζει και τίποτα μόνο χάνει
skiabox Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, deukaleionas είπε Αυτα να τα βλεπουν τα δικα μας μαγαζια,να κανουν του χρονου κ καμια προσφορα της προκοπης..!! Στατιστικά USA : Φ.Π.Α - 2,9% - 7,25%, ανάλογα με την πολιτεία Φόρος Φυσικών Προσώπων - 8.925 USD - 35.250 USD: 15%. 1
eko13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Παίζει να ήταν η χειρότερη black εβερ στην Ελλάδα... 4 2
Kostasft Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 37 λεπτά πριν, polaki είπε excuse me? Από που προκύπτει η ερώτησή σου αυτή στο σχόλιο μου? Αγόρασαν "random_Apple_product" ΕΠΕΙΔΗ ήθελαν να αγοράσουν σε συνδυασμό με το ότι ΗΞΕΡΑΝ ότι θα βγουν σε κάποιου είδους προσφορά, εν αντιθέσει με την Ελλάδα που όποιος περίμενε προσφορές σε current model Apple ζούσε προφανώς σε άλλο πλανήτη. Αυτό λέω ότι ήθελαν να αγοράσουν iPhone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα