Greg9 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, kapsts είπε Ναι με το Windows defender τρέχει παράλληλα δεν έχω άλλο και τρέχει μια χαρά. Στατιστικά ρώτησα, πάντως αλλού διαβάζω ότι αρκεί μόνο του και αλλού ότι θέλει και antivirus παράλληλα. Μόνο του με τίποτα. 27 λεπτά πριν, katsikoula είπε Kaspersky Total Security 2020. Λες ότι χρειάζεται να διαλέξω ένα από τα δύο; Άλλοι λενε δεν εχουν θέμα μάζι με αυτό. Ίσως τρέχουν μόνον το AV αντί για total security βέβαια από την εταιρεία. Τώρα... 1
arxyat Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 μία ερώτηση παρακαλώ..τι ακριβώς απενεργοποιώ στο MBP για να έχω και την κάλυψη από το windows defender?? έχει 4 επιλογές στο real time protection.. ευχαριστώ!
nikos2075 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Αν και αργησα... μολις το εκανα, είναι απο τα καλύτερα! thanks ts να εισαι καλα 1
Greg9 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, arxyat είπε μία ερώτηση παρακαλώ..τι ακριβώς απενεργοποιώ στο MBP για να έχω και την κάλυψη από το windows defender?? έχει 4 επιλογές στο real time protection.. ευχαριστώ! Τα ενεργοποιείς όλα, ενεργοποιείς και όλες τις επιλογές απο τα settings στο windows defender και είσαι κομπλέ.
arxyat Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Greg9 είπε Τα ενεργοποιείς όλα, ενεργοποιείς και όλες τις επιλογές απο τα settings στο windows defender και είσαι κομπλέ. Ναι αλλά έτσι φαίνεται ότι χρησιμοποιώ το mbp και από windows defender μόνο περιοδική σαρωση...
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) παιδιά,μήπως έχει κάποιος studentbeans να μου κάνει μια εξυπηρέτηση;; ουσιαστικά θέλω να μπει στον λογαριασμό του και να μου δώσει τον κωδικό του για ένα site. Μπορεί να κάνει την καλή πράξη της ημέρας; 😊 Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2020 από Ίων Δραγούμης
christakos07 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) @Ίων Δραγούμης λάλα το. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2020 από christakos07
Nightfall_2003 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Στις 12/12/2019 στις 8:32 ΜΜ, katsikoula είπε Έβαλα το Malwarebyte Premium σε Win10 x64 με τα τελευταία updates παντού. Από τότε πήρε το μηχάνημα (i5-8250U, 12GB RAM, Samsung NVMEE SSD) τον κατήφορο. Δύο εφαρμογές προσπάθησα να ανοίξω όλες και όλες και οι δύο δεν άνοιγαν. Από τη μία το Firefox έλεγε ότι τρέχει ήδη και πρέπει να κλείσει για να ανοίξει νέο Instance. Το πατάω να κλείσει αλλά πάλι τα ίδια. Πρέπει να διαγράψω το parent.lock αρχείο και μετά restart και μετά πάλι τα ίδια. Επίσης, το Oracle VM VirtualBox δεν ανοίγει καθόλου. Και αυτό error. Το απεγκατέστησα και όλα επανήλθαν με μαγικό τρόπο. Συν ότι το μηχάνημα bootάρει πιο γρήγορα πάλι. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Ακριβώς τα ίδια με το Kaspersky Internet Security. Τελικά απεγκατέστησα το MB και επανήλθαν όλα στα φυσιολογικά. Μια από τις επόμενες μέρες θα το δοκιμάσω ξανά χώρις live protection να δούμε τι θα γίνει. Εικάζω ότι θα τρέξει κανονικά γιατί παλιά με την free εκδοση του δεν είχα κανένα θέμα. 1
Gorbatsof Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Με το Kaspersky 20 διαλύεται το σύμπαν.Εκανα φορμάτ.Πριν το έτρεχα άψογα με Kaspersky 19 ενώ με το 20 δε θέλει να δουλέψει.Εβαλα Avast και όλα καλά. 1
morfeas-dsl- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δουλεψε και σε εμενα. Ευχαριστω. Να πω οτι ειχα ηδη συνδρομη και δε μου προσθεσε τις ημερες. Μου εδωσε 2 κωδικο ξεχωριστο με ισχυ 4 ετη απο την αγορα.
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, christakos07 είπε Απόκρυψη περιεχομένων @Ίων Δραγούμης λάλα το. Σου στέλνω pm φίλε μου.
greeenarrow Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 καλησπέρα, πως απενεργοποιώ το auto-renewal ?
morfeas-dsl- Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, greeenarrow είπε καλησπέρα, πως απενεργοποιώ το auto-renewal ? μπαινεις στο λογαριασμο σου, στις συνδρομες και πατας ακυρωση ανανεωσης.
greeenarrow Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, morfeas-dsl- είπε μπαινεις στο λογαριασμο σου, στις συνδρομες και πατας ακυρωση ανανεωσης. Σωστά σε ευχαριστώ, είχα πληρώσει με PayPal αλλά μετά το βρήκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις