lmag Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, steven100 είπε Παιδιά πλήρωσα όλα κομπλε, αλλά δεν έχω λάβει κάποιο μαιλ με στοιχεία ενεργοποίησης.. τι κάνω; Φίλε Steven100 για δες και τον φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, στο mail που καταχωρήσες όταν έκανες την τελική αγορα... Εμένα εκεί μου στάλθηκαν οι οδηγίες. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από lmag
barman_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Αργησα λιγο αλλα το εκανα και γω σημερα Ολα καλα ευχαριστουμε για τη διαδικασια Μια ερωτηση,αν αλλαξουμε υπολογιστη ,λειτουργικο,οτιδηποτε,συνεχιζουμε να εχουμε τον λογαριασμο μας και την 4ετη καλυψη?
pareisaktos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 53 λεπτά πριν, barman_ είπε Αργησα λιγο αλλα το εκανα και γω σημερα Ολα καλα ευχαριστουμε για τη διαδικασια Μια ερωτηση,αν αλλαξουμε υπολογιστη ,λειτουργικο,οτιδηποτε,συνεχιζουμε να εχουμε τον λογαριασμο μας και την 4ετη καλυψη? Δημιούργησε ένα λογαριασμό στο malwarebytes.com και από εκεί μπορείς να διαχειρίζεσαι τις συνδρομές, συσκευές κτλ
barman_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 2 hours ago, pareisaktos said: Δημιούργησε ένα λογαριασμό στο malwarebytes.com και από εκεί μπορείς να διαχειρίζεσαι τις συνδρομές, συσκευές κτλ Έκανα ήδη.. Φαντάζομαι αν αλλάξω υπολογιστή, διαγράφω τον παλιό κτλ
pareisaktos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, barman_ είπε Έκανα ήδη.. Φαντάζομαι αν αλλάξω υπολογιστή, διαγράφω τον παλιό κτλ Ναι. Αν αλλάξεις υπολογιστή, αν κάνεις φορμάτ κτλ 1
katsikoula Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 5/12/2019 στις 6:10 ΜΜ, Metalman9 είπε @Mr^Robot Κάνω εγγραφή με ένα yopmail αλλά ποτέ δεν μου έρχεται email επιβεβαιωσης. Συνεχώς ζητάει επιβεβαιωση με email πανεπιστημιου. Τι κανω λαθος? Δεν κάνεις κάτι λάθος. Όταν έφτασα σε αυτό το βήμα έβαλα το yopmail και το δέχτηκε κανονικά για Πανεπιστημίου Μου ήρθε αμέσως verification email και προχώρησα κανονικά τη διαδικασία Στην πληρωμή με κάρτα, έβαλα ως χώρα τον Καναδά για να μην μου βάλει extra φόρους. Επιβεβαιώνω και εγώ με τη σειρά μου ότι εκμεταλλεύτηκα την αγορά παρόλο που δεν είμαι φοιτητής. Ίσως να αλλάξει και ο τίτλος του θέματος... Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από katsikoula
kastoria74 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ τους έστειλα την φοιτητική μου ταυτότητα και ...με απέρριψαν ! Υπάρχει κανένας διαθέσιμος κωδικός ;
katsikoula Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Έβαλα το Malwarebyte Premium σε Win10 x64 με τα τελευταία updates παντού. Από τότε πήρε το μηχάνημα (i5-8250U, 12GB RAM, Samsung NVMEE SSD) τον κατήφορο. Δύο εφαρμογές προσπάθησα να ανοίξω όλες και όλες και οι δύο δεν άνοιγαν. Από τη μία το Firefox έλεγε ότι τρέχει ήδη και πρέπει να κλείσει για να ανοίξει νέο Instance. Το πατάω να κλείσει αλλά πάλι τα ίδια. Πρέπει να διαγράψω το parent.lock αρχείο και μετά restart και μετά πάλι τα ίδια. Επίσης, το Oracle VM VirtualBox δεν ανοίγει καθόλου. Και αυτό error. Το απεγκατέστησα και όλα επανήλθαν με μαγικό τρόπο. Συν ότι το μηχάνημα bootάρει πιο γρήγορα πάλι. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; 2
Greg9 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Στις 12/12/2019 στις 8:01 ΜΜ, kastoria74 είπε Εγώ τους έστειλα την φοιτητική μου ταυτότητα και ...με απέρριψαν ! Υπάρχει κανένας διαθέσιμος κωδικός ; Δες το πρώτο μήνυμα στο νήμα. Θα γλύτωνες και άδικο κόπο Στις 12/12/2019 στις 8:32 ΜΜ, katsikoula είπε Έβαλα το Malwarebyte Premium σε Win10 x64 με τα τελευταία updates παντού. Από τότε πήρε το μηχάνημα (i5-8250U, 12GB RAM, Samsung NVMEE SSD) τον κατήφορο. Δύο εφαρμογές προσπάθησα να ανοίξω όλες και όλες και οι δύο δεν άνοιγαν. Από τη μία το Firefox έλεγε ότι τρέχει ήδη και πρέπει να κλείσει για να ανοίξει νέο Instance. Το πατάω να κλείσει αλλά πάλι τα ίδια. Πρέπει να διαγράψω το parent.lock αρχείο και μετά restart και μετά πάλι τα ίδια. Επίσης, το Oracle VM VirtualBox δεν ανοίγει καθόλου. Και αυτό error. Το απεγκατέστησα και όλα επανήλθαν με μαγικό τρόπο. Συν ότι το μηχάνημα bootάρει πιο γρήγορα πάλι. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Τρέχεις και άλλο antivirus μαζί?
kapsts Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Το έβαλα και εγώ ευχαριστούμε τον ts να ρωτήσω κάτι, το τρέχετε μαζί με άλλο antivirus και αν ναι ποιο, δεν μας καλύπτει μόνο του;
Mhlogiatros Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μη το βαλεις μαζι με κανα βαρυ security suite θα παρεις το συστημα στο χερι
Greg9 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, kapsts είπε Το έβαλα και εγώ ευχαριστούμε τον ts να ρωτήσω κάτι, το τρέχετε μαζί με άλλο antivirus και αν ναι ποιο, δεν μας καλύπτει μόνο του; Windows defender μαζί αρκεί. Αν έχεις άλλο, καλύτερα να απενεργοποιήσεις το live protection και να ρυθμίσεις τακτικά scan ανταυτού (πχ εβδομαδιαία)
Gorbatsof Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, kapsts είπε Το έβαλα και εγώ ευχαριστούμε τον ts να ρωτήσω κάτι, το τρέχετε μαζί με άλλο antivirus και αν ναι ποιο, δεν μας καλύπτει μόνο του; Εγώ το τρέχω με Kaspersky premium και συνεργάζονται άψογα.Μονο του μη το τρέξεις, θέλει και antivirus μαζί.
kapsts Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, Greg9 είπε Windows defender μαζί αρκεί. Αν έχεις άλλο, καλύτερα να απενεργοποιήσεις το live protection και να ρυθμίσεις τακτικά scan ανταυτού (πχ εβδομαδιαία) Ναι με το Windows defender τρέχει παράλληλα δεν έχω άλλο και τρέχει μια χαρά. Στατιστικά ρώτησα, πάντως αλλού διαβάζω ότι αρκεί μόνο του και αλλού ότι θέλει και antivirus παράλληλα.
katsikoula Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, Greg9 είπε Τρέχεις και άλλο antivirus μαζί? Kaspersky Total Security 2020. Λες ότι χρειάζεται να διαλέξω ένα από τα δύο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις