Gorbatsof Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, nikos16717 είπε Εγώ, ενώ έβαλα τον κωδικό κανονικά και μου έδειχνε σαν τιμή τα 5 και κάτι ευρώ, βλέπω ότι στα mail από την Malwarebytes και στις χρεώσεις της πιστωτικής μου μου έχει χρεώσει 180 ευρώ Πέρα από το να επικοινωνήσω με την εταιρία, γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο ( η αγορά έγινε με κάρτα της εθνικής) Επικοινωνησε με τη Malwarebytes.Τον εχεις βαλει τον κωδικο?
Inler Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Αν μπορεί κάποιος και εγώ ένα email. Από τα καλύτερα anti-virus.
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μάλλον θα χρειαστω και εγω δε δουλευει αυτο που νομιζα οτι ειχα .Ευχαριστω !
nikos16717 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, Gorbatsof είπε Επικοινωνησε με τη Malwarebytes.Τον εχεις βαλει τον κωδικο? Έχω ανοίξει ήδη ticket , αύριο θα στέιλω και στο live chat που έχουν, γιατί τώρα είναι κλειστό. Ναι , τον είχα βάλει τον κωδικό και μου είχε κάνει την έκπτωση κανονικά μέχρι το σημείο που έκανα την πληρωμή. Όταν μου ήρθε το mail από την Malwarebytes είδα τα 180$ και πήγα να δω τις χρεώσεις της κάρτας και είχε αφαιρέσει 180
christakos07 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όποιος θέλει κωδικό pm. ~Δόθηκε~ Εάν υπάρχει τρόπος και για δεύτερο κλειδακι, ενημερώστε. Βαριέμαι να το ψάχνω. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από christakos07
Gorbatsof Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, nikos16717 είπε Έχω ανοίξει ήδη ticket , αύριο θα στέιλω και στο live chat που έχουν, γιατί τώρα είναι κλειστό. Ναι , τον είχα βάλει τον κωδικό και μου είχε κάνει την έκπτωση κανονικά μέχρι το σημείο που έκανα την πληρωμή. Όταν μου ήρθε το mail από την Malwarebytes είδα τα 180$ και πήγα να δω τις χρεώσεις της κάρτας και είχε αφαιρέσει 180 Μέσω paypal πλήρωσες ή κατευθείαν κάρτα;
yansta Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστω TS. Ξεχασα να ξετικαρω το auto renewal κατα την πληρωμη αλλα γινεται μεσω του account που δημιουργεις στο my malwarebytes
Metalman9 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Αν έχει κάποιος κωδικό θα το εκτιμούσα! 1
helicoid Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει κι εδώ με έναν κωδικό. Ευχαριστώ.
Mr^Robot Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Και εμένα θα με ενδιέφερε ένα κλειδί , μιας και δεν είμαστε φοιτητέ .
sveltos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα παιδιά Μπορούμε μετά να αλλάξουμε email ή θα πρέπει να έχουμε πρόσβαση στο φοιτητικό email για 4 χρόνια?
matrix130 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα με ενδιαφέρει και εμένα κωδικός. Όποιος έχει και το δίνει pm
sveltos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Επίσης από ότι διαβάζω είναι καλύτερα να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με κάποιο πιο παραδοσιακό antivirus. Δεν φτάνει μόνο του για πλήρης προστασία? Δεν βλέπω να έχει και firewall από το trial που έχω κατεβάσει.
Greg9 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, sveltos είπε Επίσης από ότι διαβάζω είναι καλύτερα να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με κάποιο πιο παραδοσιακό antivirus. Δεν φτάνει μόνο του για πλήρης προστασία? Δεν βλέπω να έχει και firewall από το trial που έχω κατεβάσει. Θέλει Windows Defender μαζί ή κάτι άλλο
Kenny McCormick Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Εμένα από το link που μου έδωσε όταν έκανα την πληρωμή δεν το ανοίγει έκανα κανονικά την εγκατάσταση, επανεκκίνηση αλλά τίποτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις