smerliao Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Ισχύει και για το πανελλήνιο σχολικό δίκτυο... καθηγητές, δάσκαλοι και μαθητές αν έχουν μέιλ τύπου @sch.gr
milos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, tasarass77 είπε Όποιος θέλει μπορώ να δώσω κωδικό από το studentbeans Ενα κωδικό εάν υπάρχει διαθέσιμος , ευχαριστώ .
xelidoni Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, tasarass77 είπε Όποιος θέλει μπορώ να δώσω κωδικό από το studentbeans Μπορείς να μου δώσεις κωδικό από το studentbeans ευχαριστώ Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από xelidoni
kaktos77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βάζω εδώ έναν κωδικό, για τον πρώτο τυχερό που θα τον πάρει: 718W79L91 Υ.Γ: Όποιος τον χρησιμοποιήσει, ας έχει την ευγενική καλοσύνη να ενημερώσει μην δοκιμάζουν τσάμπα οι υπόλοιποι. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από kaktos77
tasarass77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά εγώ δεν έχω άλλους κωδικούς, τους έδωσα σε όσους έστειλαν μήνυμα!
Vanurath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 μπορει κάποιος να μου στειλει εναν κωδικο αν μπορει
kataramenoc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει κάποιος acc για studentbeans, γιατι δεν βρίσκει το ΤΕΙ μου Υ.Γ βρήκα κωδικό ty Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από kataramenoc
DrFreeman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 9 minutes ago, kataramenoc said: Έχει κάποιος acc για studentbeans, γιατι δεν βρίσκει το ΤΕΙ μου Σε ποιο ΤΕΙ αναφέρεσαι, δεν υπάρχουν πλέον ως ιδρύματα...Κοιτά πως λέγεται επίσημα το πανεπιστημιακό ίδρυμα που ανήκεις.
kataramenoc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, DrFreeman είπε Σε ποιο ΤΕΙ αναφέρεσαι, δεν υπάρχουν πλέον ως ιδρύματα...Κοιτά πως λέγεται επίσημα το πανεπιστημιακό ίδρυμα που ανήκεις. Έχει αλλάξει σε Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος και δεν με άφηνε μέσω Portal , αλλά μου ήρθε τελικά το verification email μετά από ~15 λεπτά
DrFreeman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ακριβώς, Διεθνές είναι πλέον. Νομικά δεν υφίστανται πλέον τα ΤΕΙ. Να το γνωρίζεις και γενικότερα, όποτε χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις όνομα ιδρύματος. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από DrFreeman typos
Gorbatsof Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Και εγώ χωρίς vpn πήρα.Στην απόδειξη μου έγραφε ότι είναι συνδρομή ενός έτους για μια συσκευή αλλά μέσα στον λογαριασμό μου γράφει κανονικά,για τέσσερα χρόνια. Πριν μερικά χρόνια είχε βγάλει το Amazon με 20 ευρώ lifetime και το τσίμπησα.Είναι εκπληκτικό το πρόγραμμα.
nikos16717 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ, ενώ έβαλα τον κωδικό κανονικά και μου έδειχνε σαν τιμή τα 5 και κάτι ευρώ, βλέπω ότι στα mail από την Malwarebytes και στις χρεώσεις της πιστωτικής μου μου έχει χρεώσει 180 ευρώ Πέρα από το να επικοινωνήσω με την εταιρία, γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο ( η αγορά έγινε με κάρτα της εθνικής) 1 1
skream Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 και εγω θα ήθελα γιατι μεχρι να μου κάνουν reset τον κωδικο από τη γραμματεία σωθηκα!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις