Metalman9 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Σε ποια πανεπιστήμια σας δίνουν .edu διεύθυνση?
LEFteriz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Φοβερή προσφορά ευχαριστώ πολύ!! Πήρα 2 κλειδιά χωρίς VPN. Με εμαιλ ΕΑΠ
iSAD Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Student Beans πως κανω εγγραφη? Δεν βρισκω τα ελληνικα πανεπιστημια 😕
pareisaktos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Όποιος έχει κωδικό και μπορεί να τον μοιραστεί ας μου στείλει ένα pm.
iSAD Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κοιταξτε και το auto renew Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από iSAD 1
big7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Χρειάζεται πιστεύετε? Ένα avast δεν καλύπτει τον μέσο χρήστη?
konstantinos86 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Παιδια αν εχει καποιος κωδικο για studentbeans με ενδιαφερει και μενα. Ευχαριστω
CaMp3on Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Και εμένα παιδιά. Το δουλεύω χρόνια το πρόγραμμα. Είναι εγγύηση! 1
Greg9 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Edu δίνουν στα περισσότερα ελληνικά πανεπιστήμια, αλλά αν η αναγνώριση email αποτύχει, ίσως χρειαστεί να σταλεί έγγραφο πιστοποίησης σε mail χειροκίνητα. Για τους πολύ περιπετειώδης, υπάρχει η επιλογή να ''χτίσουν'' δικό τους edu mail. Οι αντίστοιχοι οδηγοί με ένα απλό internet search. Διαφορετικά υπάρχει και η επιλογή αγοράς από Ebay (~1E) ------------------------- Γενικά θεωρείται το καλύτερο scanner για malware, οπότε με το premium κερδίζεις το αυτόματο scan. Αλλά όσον αφορά real time protection, οι απόψεις διίστανται. Σίγουρα πάντως δουλεύει καλύτερα μαζί με το windows defender.
vaggospro Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) To αγόρασα, αλλά δεν μου έστειλαν ακόμα το key, μου δείχνει αυτό το μήνυμα. " Your information is encrypted and sent to the server over a secure connection " Edit: ήρθε απλά άργησε 2 λεπτά. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από vaggospro
iSAD Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Εχει ενεργοποιημενο το auto-renew! Απενεργοποιηστε το αν θελετε μην μα τραβηξει τιποτα 170 σε 4 χρονια
greekman93 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, iSAD είπε Κοιταξτε και το auto renew Που βρίσκεται αυτό; Μέσα στις ρυθμίσεις του paypal ή στο λογαριασμό στο Malwarebytes ? edit Το βρήκα στις ρυθμίσεις του Malwarebytes. Στην ακύρωση βγάζει αυτό, αλλά ποιος τους εμπιστεύεται πότε θα το στείλουν. Don’t worry about surprise bills. We’ll email you before you get charged. You can also switch to manual renewal. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από greekman93
iSAD Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, greekman93 είπε Που βρίσκεται αυτό; Μέσα στις ρυθμίσεις του paypal ή στο λογαριασμό στο Malwarebytes ? edit Το βρήκα στις ρυθμίσεις του Malwarebytes. Στην ακύρωση βγάζει αυτό, αλλά ποιος τους εμπιστεύεται πότε θα το στείλουν. Don’t worry about surprise bills. We’ll email you before you get charged. You can also switch to manual renewal. Εγω το εκανα σε manual να εχω ησυχο το κεφαλι μου
fistikis13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Απλά εξαιρετικό! Δεν υπάρχει σε αυτή την τιμή! Ευχαριστώ τον ts!
Προτεινόμενες αναρτήσεις