Gorbatsof Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, tim2231 είπε Είναι καλύτερο το συγκεκριμένο από τον Windows defender? Τα βάζεις και τα δύο.Δε στέκεται από μόνο του το ίδιο καλά με ένα antivirus.Συνδυασμος av και αυτό και είσαι τούμπανο.Εγω το έχω με το Kaspersky μαζί και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. 1
Greg9 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, drillgr είπε Αν υπάρχει παιδιά κάποιος διαθέσιμος κωδικός στείλτε και σε μένα. Ευχαριστώ! 17 ώρες πριν, loukas599 είπε Ένα κωδικό και σε εμένα ρε παιδιά; 18 ώρες πριν, mg444 είπε Εάν υπάρχει θα ήθελα και εγώ έναν κωδικό ευχαριστώ 20 ώρες πριν, donblunts είπε Παίζει κανένας κωδικός/mail ? Στις 3/12/2019 στις 12:38 ΜΜ, Devastor είπε Καλημέρα παιδιά. Αν υπάρχει κάποιος extra κωδικός θα το εκτιμούσα αρκετά Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στις 3/12/2019 στις 12:35 ΜΜ, Doubt είπε Κι εδώ έναν κωδικό αν είναι εφικτό. Ευχαριστώ πολύ. Στις 3/12/2019 στις 9:09 ΠΜ, matrix130 είπε Καλημέρα με ενδιαφέρει και εμένα κωδικός. Όποιος έχει και το δίνει pm Στις 3/12/2019 στις 8:18 ΠΜ, Mr^Robot είπε Και εμένα θα με ενδιέφερε ένα κλειδί , μιας και δεν είμαστε φοιτητέ . Στις 3/12/2019 στις 6:27 ΠΜ, helicoid είπε Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει κι εδώ με έναν κωδικό. Ευχαριστώ. Στις 3/12/2019 στις 2:05 ΠΜ, Metalman9 είπε Αν έχει κάποιος κωδικό θα το εκτιμούσα! Στις 3/12/2019 στις 12:48 ΠΜ, Mhlogiatros είπε Μάλλον θα χρειαστω και εγω δε δουλευει αυτο που νομιζα οτι ειχα .Ευχαριστω ! Στις 3/12/2019 στις 12:36 ΠΜ, Inler είπε Αν μπορεί κάποιος και εγώ ένα email. Από τα καλύτερα anti-virus. Στις 2/12/2019 στις 9:50 ΜΜ, milos είπε Ενα κωδικό εάν υπάρχει διαθέσιμος , ευχαριστώ . Στις 2/12/2019 στις 9:58 ΜΜ, xelidoni είπε Μπορείς να μου δώσεις κωδικό από το studentbeans ευχαριστώ Στις 2/12/2019 στις 10:51 ΜΜ, Vanurath είπε μπορει κάποιος να μου στειλει εναν κωδικο αν μπορει Στις 3/12/2019 στις 12:25 ΠΜ, CaMp3on είπε Παιδιά έχει κανείς διαθέσιμο κωδικό; Στις 3/12/2019 στις 12:28 ΠΜ, skream είπε και εγω θα ήθελα γιατι μεχρι να μου κάνουν reset τον κωδικο από τη γραμματεία σωθηκα!Ευχαριστώ εκ των προτέρων! To πρώτο post ανανεώθηκε με απλή μέθοδο ταυτοποίησης για studentbeans 2
Mr^Robot Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πληρωσα μεσω Paypal , ξερουμε αν το Auto Renewal ειναι αυτοματα στο ON? Δεν μου εβγαλε επιλογη σχετικη το Paypal κατα το Checkout. Edit : Τελικα ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΠΙΛΟΓΗ κατα την διαρκεια της πληρωμης , Τελικα ηταν στο ON , το εκλεισα μεσα απο το My account . Ουτε γατα ουτε ζημια! Ευχαριστουμε TS. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από Mr^Robot
Greg9 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε Πληρωσα μεσω Paypal , ξερουμε αν το Auto Renewal ειναι αυτοματα στο ON? Δεν μου εβγαλε επιλογη σχετικη το Paypal κατα το Checkout. Κάνε log in στο account σου και θα το δεις κάπου στα subscriptions. 1
tim2231 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε Πληρωσα μεσω Paypal , ξερουμε αν το Auto Renewal ειναι αυτοματα στο ON? Δεν μου εβγαλε επιλογη σχετικη το Paypal κατα το Checkout. Edit : Τελικα ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΠΙΛΟΓΗ κατα την διαρκεια της πληρωμης , Τελικα ηταν στο ON , το εκλεισα μεσα απο το My account . Ουτε γατα ουτε ζημια! Ευχαριστουμε TS. όταν πάτησες να πληρώσεις, σου δημιούργησε αυτόματα το account στο mail που δηλωσες; 1
Mr^Robot Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, tim2231 είπε όταν πάτησες να πληρώσεις, σου δημιούργησε αυτόματα το account στο mail που δηλωσες; Επελεξα τροπο πληρωμης Paypal Εκανε Auto Login στο Paypal και απο κατω συμπληρωσα Ονομα , Επώνυμο και Email . Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από Mr^Robot
Doubt Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Στις 2/12/2019 στις 2:30 ΜΜ, Greg9 είπε Edit: Πάτε εδώ http://www.yopmail.com/en/ και κάνετε ταυτοποίηση στο studentbeans με ένα τυχαίο email της αρεσκείας σας. Εγώ έβαλα ως πανεπιστήμιο Αριστοτέλειο και καλού κακού πρόσθεσα και καταλήξεις auth.gr στο νέο mail. Θα σας έρθει verification άμεσα, το πατάτε και είστε έτοιμοι μετά να πάρετε κωδικό για να δώσετε τα 5$. Sorry αλλά δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω ακριβώς.
Mr^Robot Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Doubt είπε Sorry αλλά δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω ακριβώς. Κανε ενα "προσωρινο" Email στο http://www.yopmail.com/en/ πχ . [email protected] Μπες στο StudentBeans και κανε εγγραφη με το mail που μολις δημιουργησες . Περιμενε το Verification που θα σου στειλουν και μετα μπες στο link για το malwarebytes που δινει στο αρχικο ποστ ο TS , ακολουθησε τα βηματα και περιμενε να γινει ταυτοποιηση απο το StudentBeans , και αντεγραψε το κουπονι που θα σου δωσει. Κανε την αγορα βαζοντας το κουπονι , και ετοιμος. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από Mr^Robot 2 1
donblunts Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Greg9 είπε To πρώτο post ανανεώθηκε με απλή μέθοδο ταυτοποίησης για studentbeans Παιχταρά μου, να'σαι καλά. Ευχαριστώ. Βασικά @Greg9 τσέκαρε λίγο το screenshot. Μου βγάζει ένα χρόνο, κλάιν βέβαια πάλι καλά είναι. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από donblunts 1
Mr^Robot Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, donblunts είπε Παιχταρά μου, να'σαι καλά. Ευχαριστώ. Βασικά @Greg9 τσέκαρε λίγο το screenshot. Μου βγάζει ένα χρόνο, κλάιν βέβαια πάλι καλά είναι. Και εμένα το ίδιο έβγαλε. Αν πας στο my account μετά την ενεργοποίηση θα δεις ότι είναι 4 έτη. Η κάτι παραπάνω από 1000 μέρες όπως αναφέρει. 1
donblunts Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε Και εμένα το ίδιο έβγαλε. Αν πας στο my account μετά την ενεργοποίηση θα δεις ότι είναι 4 έτη. Η κάτι παραπάνω από 1000 μέρες όπως αναφέρει. Renewal date Dec 05, 2023 Χουχου, ευχαριστώ κ σένα λοιπόν. 1
aelaos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Έχει κανείς ιδέα , πόσο καιρό μπορώ να κρατήσω τα κλειδιά πριν τα ενεργοποιήσω ? Έχω ήδη συνδρομή και θέλω να κερδίσω λίγο χρόνο. Έχει δοκιμάσει να το ενεργοποιήσει κανείς έχοντας ήδη συνδρομή ; Προσθέτει τον χρόνο η βάζει τον μεγαλύτερο?
tiestointhemix Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Και γω θα ήθελα ενα κωδικό αν περισσεύει. Ευχαριστώ
donblunts Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, tiestointhemix είπε Και γω θα ήθελα ενα κωδικό αν περισσεύει. Ευχαριστώ Δες το πρώτο ποστ, έχει γίνει Edit. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις