Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

με δεδομένο ότι στην περιοχή μου (Καλαμαριά Θεσσαλονίκης) έχουν περαστεί οπτικές ίνες και στην πολυκατοικία έγιναν οι εργασίες εγκατάστασης σε κάθε όροφο (καθώς ήδη συνδέθηκε άλλος ένοικος), έκανα αίτηση για το πρόγραμμα Wind Fiber 100Mbps. Δόθηκε μετά από μέρες το ραντεβού με τον τεχνικό για να ελέγξει την εγκατάσταση μέχρι έξω από διαμέρισμα, ήρθε το παλικάρι, μέτρησε τη γραμμή όλα καλά. Να σημειώσω ότι ο εν λόγω τεχνικός ήταν του ΟΤΕ που έχει το δίκτυο οπτικών στην περιοχή.

Λίγες μέρες μετά, με παίρνουν από τη Wind για να κανονίσουμε την εγκατάσταση της γραμμής εντός του σπιτιού, το ραντεβού κλείνεται για την Παρασκευή 29/11 μεταξύ 09:00 και 13:00. Έχοντας στο νου μου ότι πρέπει να πάρω άδεια από την εργασία μου, ρωτάω την κοπέλα και αυτή με διαβεβαιώνει ότι οι τεχνικοί τηρούν όλα τα ραντεβού και θα έρθουν σίγουρα.

Αμ δε!Παρασκευή 29/11 και ενώ ήμουν όλη την ώρα στο σπίτι, δεν ήρθε κανείς! Όχι μόνον αυτό, δεν μπήκε κανείς στον κόπο να ενημερώσει ότι δεν θα περάσει κανείς! Εκεί κατά τις 12:00 παίρνω τηλ στο customer service της Wind όπου με βεβαιώνουν εκ νέου ότι θα περάσουν μέχρι τις 13:00...τίποτα όμως! Από τότε δεν έχει ακουστεί κανείς από τη Wind.

Να ρωτήσω ρε παιδιά, είναι σύνηθες να κλείνουν ραντεβού, να μας βάζουν να παίρνουμε άδειες και να μην εμφανίζονται χωρίς καμία εξήγηση; Θέλουν να λέγονται σοβαρή εταιρία όταν αντιμετωπίζουν τους πελάτες με αυτόν τον τρόπο; Τι θα με προτρέπατε να κάνω εκτός από το να τους πάρω τηλ και να βάλω τις φωνές;

• Confused 1
Δημοσ.

Πως αφήνουν αυτή την εταιρία να συμμετάσχει σε κατασκευή οπτικών ινών κτλπ δεν μπορώ να καταλάβω 

Δημοσ.

φίλε logo και εγώ αρχίζω να απορώ γιατί πίστεψα ότι η δουλειά μου θα γίνει απροβλημάτιστα.

από την Παρασκευή 29/11 που υποτίθεται ότι θα έρχονταν για να περάσουν την γραμμή μέσα στο διαμέρισμα (και τους περίμενα όλη μέρα) μέχρι και τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές, δεν έχω απολύτως καμία ενημέρωση ούτε γιατί δεν ήρθαν χωρίς να ειδοποιήσουν, ούτε για το εάν σκοπεύουν να έρθουν ποτέ.

Μου κάνει εντύπωση που δεν βλέπω αντίστοιχα μηνύματα από συμφορουμίτες, σε εσάς δηλαδή ήρθαν οι τεχνικοί όποτε σας είχαν πει;

τι να πω, ίσως έφαγα όλη τη γαϊδούρια τους μαζεμένη.

Δημοσ.

Εδώ και ένα μήνα, σε 5 ραντεβού με τους τεχνικούς τους ήρθαν μόνο τις 2 και αυτές ΠΟΤΕ την ώρα που είπαν. Πάντα 9-13:00, την 1η ήρθαν στις 14:00 και την άλλη 15:30 οπότε δεν είσαι ο μοναδικός. 

Δημοσ.

Σίγουρα δεν χαίρομαι που υπάρχουν και άλλα περιστατικά, το εντυπωσιακό είναι η σιγή ασυρμάτου που έχει πέσει από την πλευρά τους, τους έχω στείλει μηνύματα στο fb και στο site, δεν έχει απαντήσει επί της ουσίας κανείς. Μου πέταξαν ένα "ερευνούμε το αίτημα σου" (ανάθεμα αν έχω κάνει κανένα αίτημα-ραντεβού με τεχνικό είχα) και από τότε τίποτα απολύτως.

Είμαι περίεργος να δω αν θα με πάρουν ποτέ για να κλείσουμε εκ νέου ραντεβού.

Θα επανέλθω με οποιαδήποτε εξέλιξη, περισσότερο για να προλάβω κανένα ανυποψίαστο όπως την πάτησα εγώ που έφαγα όλη μέρα σπίτι (άδεια από δουλειά κλπ) περιμένοντας το τίποτα.

• Super Moderators
Δημοσ.
On 02/12/2019 at 14:09, caloudika said:

Να ρωτήσω ρε παιδιά, είναι σύνηθες να κλείνουν ραντεβού, να μας βάζουν να παίρνουμε άδειες και να μην εμφανίζονται χωρίς καμία εξήγηση; Θέλουν να λέγονται σοβαρή εταιρία όταν αντιμετωπίζουν τους πελάτες με αυτόν τον τρόπο; Τι θα με προτρέπατε να κάνω εκτός από το να τους πάρω τηλ και να βάλω τις φωνές;

Εφόσον μιλάμε για οπτική ίνα μέχρι την πριζα (FTTH)  ετοιμάσου για  3μηνο μέχρι  να τελειώσουν οι εργασίες και γι' ενεργοποίηση υπηρεσίας.

Δημοσ.
2 hours ago, ThReSh said:

Εφόσον μιλάμε για οπτική ίνα μέχρι την πριζα (FTTH)  ετοιμάσου για  3μηνο μέχρι  να τελειώσουν οι εργασίες και γι' ενεργοποίηση υπηρεσίας.

εμενα υπαρχει προεγκατασταση σε καθε οροφο στη πολυκατοικια.

δεν επρεπε να γινει γρηγορα?

(βεβαια ισως κανουν match τον κωδικο για το superfast broadband)

εκτιμωμενος χρονος αναμονης?

• Super Moderators
Δημοσ.

Γι'  αυτή την περίπτωση λογικά   αρκετά  πιο  γρήγορα,  πόσο όμως δεν γνωρίζω.  :(

Δημοσ.

Παιδιά στο αρχικό μήνυμα είχα πει οτι σε κάθε όροφο της πολυκατοικίας έχει γίνει η εγκατάσταση καθώς ήδη υπάρχει ενεργοποιημένη γραμμή σε άλλο όροφο!

Το ραντεβού που με έστησαν ήταν για να έρθει η γραμμή από την απόληξη έξω από το σπίτι μέσα στο διαμέρισμα.

Προχτές μου έστειλαν ένα sms που ανέφερε οτι εκκρεμεί αίτηση άλλου ένοικου και θα κάνουν πρώτα εκείνη και μετά τη δική μου. Αυτό είναι λάθος όμως καθώς κανείς άλλος πλην αυτού που ήδη ενεργοποιήθηκε δεν έχει κάνει αίτηση.

Κοινώς έχουν μπλέξει τα μπούτια τους.....

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...