Djzan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, crom251 είπε Δεν ισχυει αυτο που λες. Εμενα μου τα τραβηξαν πριν την ενεργοποιησω. και πως αλλιως θα επαιρναν τα 6 ευρω? θα περιμεναν να παει ο καθενας στο ταμειοο να τα δώσει ?
3DJIN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, Nikosmile είπε Το ποσό αφαιρείται με την ενεργοποίηση (πρώτη χρήση της κάρτας). Οπότε δικαιολογίες του τύπου μου έστειλαν κάρτα χωρίς να ζητήσω... και μου έφαγαν 6€, δεν μετράνε. δεν ισχυει,ακομη δεν εχει ληξει αυτη που χρησιμοποιω και εχουν στειλει μηνες πριν την καινουργια και την παρανομη κατασχεση -6 ευρω 1
Zerg13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/12/2019 στις 1:30 ΜΜ, crom251 είπε Ετσι και αλλιως την καρτα την θελω και αν μου τα ζητουσαν θα τα εδινα. 6€ ειναι το. minimum. Αλλες καρτες κανουν 12€ με πιο πολλα προνομια και χωρις να σε ρωτανε. Και χωρις να ειναι πιστωτικη. μια χαρα εισαι Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από Zerg13 1
Lanike71 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Οπότε μια είναι η λύση, όλοι με τα βιβλιάρια για αναλήψεις και μπινελίκια στο διευθυντή...
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Οπότε μια είναι η λύση, όλοι με τα βιβλιάρια για αναλήψεις και μπινελίκια στο διευθυντή... Αν είναι να παίρνω τ' αμάξι για να πηγαίνω στην τράπεζα για αναλήψεις και βάλε και την ταλαιπωρία της αναμονής, η βενζίνη που θα κάψω θα είναι κατά πολύ πολύ πολύ περισσότερη από τα 5-6 ευρώ κάθε 5 χρόνια.
jimmy213 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Όσοι λένε ότι «δεν τους ρώτησαν», ας πάνε να δουν τα αδιάβαστα μηνύματα που έχουν στο e-banking τους. Επίσης, γιατί να σας ρωτήσουν; Ρωτάει αυτός που προσφέρει μια υπηρεσία/προϊόν; Όχι. Είναι όμως υποχρέωσή του να ενημερώσει εγκαίρως και στη συγκεκριμένη περίπτωση μας ενημέρωσαν. Είχαμε χρόνο να σταματήσουμε να κάνουμε χρήση της υπηρεσίας/προϊόντος. Υ.Γ.: Δεν υπερασπίζομαι τις τράπεζες, απλώς κάποιες φορές μάς πιάνει το γαμώτο για λάθος πράγματα. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, 3DJIN είπε δεν ισχυει,ακομη δεν εχει ληξει αυτη που χρησιμοποιω και εχουν στειλει μηνες πριν την καινουργια και την παρανομη κατασχεση -6 ευρω Και σε μένα 2-3 μήνες πριν την έστειλαν, αλλά χρεώθηκα τα 6€ μόνο όταν έληξε η παλιά και χρησιμοποίησα τη νέα για πρώτη φορά (Πειραιώς είναι).
Doubt Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Η κάρτα μου (χρεωστική ΑΛΦΑ) έληξε τέλος Ιουνίου, μου έστειλαν καινούργια και με χρέωσαν 5€ χωρίς να με ενημερώσουν, παρόλο που έχουν ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο, τα πάντα όλα. Συμπλήρωσα την online φόρμα παραπόνων και μου απάντησαν τέλη Αυγούστου. Είχα ενημερωθεί λέει με το statement 1 χρόνο πριν, το οποίο είχε ήδη διαγραφεί από το e-banking (ως 12 μήνες υπάρχουν) κι εγώ φυσικά δεν το είχα κρατήσει. Αλλά και να το είχα κρατήσει, εντελώς άσχετο το statement προ 13 μηνών με τη χρέωση αντικατάστασης της κάρτας. Έπρεπε να είχαν ειδοποιήσει συγκεκριμένα και εξειδικευμένα, όπως έπρεπε και μπορούσαν. Τα στέλνω λοιπόν στο hobis.gr και μετά τη σχετική αναμονή, τα 5€ επεστράφησαν. Εσείς που γράφετε "καλά σου κάνανε" και στα δικά σας και σύντομα. 1
1comment Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δυστυχώς έτσι την έπαθα κι εγώ και η φάση είναι ότι ο λογαριασμός ήταν μηδενικός και την κάρτα είχα χρόνια να την κινήσω. Δεν θα έπρεπε σε αυτή την περίπτωση η τράπεζα να σε καλεί και να σε ρωτάει αν θες ανανέωση; Εγώ π.χ. δεν ήθελα. Εντωμεταξύ μόνο στην πειραιώς έγινε αυτό. Σε εθνική και γιουρομπανκ που επίσης δεν χρησιμοποιούσα για χρόνια, ούτε κάρτα μου έστειλαν ούτε χρέωσαν...
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Doubt είπε Η κάρτα μου (χρεωστική ΑΛΦΑ) έληξε τέλος Ιουνίου, μου έστειλαν καινούργια και με χρέωσαν 5€ χωρίς να με ενημερώσουν, παρόλο που έχουν ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο, τα πάντα όλα. Συμπλήρωσα την online φόρμα παραπόνων και μου απάντησαν τέλη Αυγούστου. Είχα ενημερωθεί λέει με το statement 1 χρόνο πριν, το οποίο είχε ήδη διαγραφεί από το e-banking (ως 12 μήνες υπάρχουν) κι εγώ φυσικά δεν το είχα κρατήσει. Αλλά και να το είχα κρατήσει, εντελώς άσχετο το statement προ 13 μηνών με τη χρέωση αντικατάστασης της κάρτας. Έπρεπε να είχαν ειδοποιήσει συγκεκριμένα και εξειδικευμένα, όπως έπρεπε και μπορούσαν. Τα στέλνω λοιπόν στο hobis.gr και μετά τη σχετική αναμονή, τα 5€ επεστράφησαν. Εσείς που γράφετε "καλά σου κάνανε" και στα δικά σας και σύντομα. Πήγες την κάρτα πίσω τουλάχιστον για να δείξεις πόσο large είσαι ή την κράτησες για να κάνεις τις δουλειές σου;
crom251 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια μπερδευεστε και αναλωνεστε σε ασχετα θεματα. Ολοι γνωριζουμε πως εχουν βαλει χρεωση πλεον στις καρτες. Δεν συζηταμε αυτο ομως. Επισης οπως αναφερθηκε απο πολλους η χρεωση γινεται ακομα και αν ΔΕΝ ενεργοποιησεις την καρτα, αρα η τραπεζα δεν μπορει να ισχυριστει πως αποδεχτηκες ουσιαστικα την χρεωση. Επισης το να ενημερωσουν απλα με ενα μηνυμα πως θα χρεωθει ο λογαριασμος ΧΩΡΙΣ να εχω υπογραψει κατι και ΧΩΡΙΣ να το εχω αποδεχτει δεν το κανει και νομιμο. Αν ηταν ετσι μπορει να μου εστελναν μηνυμα πως θα χρεωσουν τον λογαριασμο μου για 10000 ευρω (υπερβαλλω για να καταλαβετε το λαθος) να μην το εβλεπα εγω ή να ημουν στο νοσοκομειο σε κωμα ξερω γω και ολα καλα... Επισης ακομα και αν υπηρχε ορος κατα την εκδοση της 1ης καρτας που υπεγραψα και που εβγαλα πριν καμια 10αρια χρονια πως συναινω για μελλοντικες χρεωσεις αν το θελησει η τραπεζα, ειναι σιγουρα καταχρηστικός ορος χωρις ουσιαστικα νομικη ισχυ. Γιατι με τον ιδιο παραδειγμα οπως πανω μπορει η τραπεζα να αποφασισει μια καλη μερα να χρεωσει 10000 ευρω για την διατηρηση καρτας. Ολα καλα παλι? Η χρεωση χωρις υπογραφη και αποδοχη ειναι στα ορια της νομιμοτητας. Ειναι παρανομο βασικα. Αν υπηρχε ενας ''ψυχακιας'' και τους ετρεχε στα δικαστηρια πιστευω δεν υπηρχε ουτε μια στο μυριο να μην δικαιωθει. Τραβανε λεφτα απο λογαριασμο ταμιευτηριου ΧΩΡΙΣ υπογραφη, ΧΩΡΙΣ εγκριση και ΧΩΡΙΣ αποδοχη το καταλαβαινετε? Απλα για 6 ευρω που δεν ασχολειται κανενας συν το γεγονος οτι την χρειαζονται την καρτα και ετσι και αλλιως θα τα εδιναν τα λεφτα, βρισκουν και τα κανουν... Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από crom251 3
corsair04 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) και εγω χτες παρέλαβα καινούρια κάρτα ταχυδρομικώς αλλά δεν πλήρωσα κάτι .... Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από corsair04
TitanX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, kostasbm είπε αν δεν τη θελεις πηγαινε στη Τραπεζα και δωστη πισω και θα σου βαλουν παλι τα 6 ευρω μεσα...απλα ειναι τα πραγματα οταν θα πας να βγαλεις νεα θα τα πληρωσεις στο γκισε η θα στα χρεωσει εκεινη τη στιγμη οποτε εισαι ενημερος , γιατι οι καρτες βγαινουν απο τα καταστηματα τωρα μιλαμε για τις χρεωστικες οχι πιστωτικες ..... οταν αλλαζει τιμολογιο η τραπεζα δεν ενημερωνει κανεναν πελατη ξεχωριστα ,απλα αναρτα στα γκισε και αλλα εμφανη σημεια του καρταστηματος το τιμολογιο το οποιο βεβαια κανεις δε κοιταζει Αυτή η κλασική άποψη του ελληναρα. Εμένα ποιος με ενημέρωσε έπρεπε να μου στείλετε επιστολή η να με πάρετε τηλ Η ακόμη καλύτερα να έρθετε σπίτι μου να μου το πείτε. Το να ξεστραβωθει να διαβάσει το τιμολόγιο δε παιζει ούτε καν περνά από το μυαλό του. Και μετά κλασσικά φταίνε οι άλλοι ποτέ εμεις. @crom φίλε τα έχεις υπογράψει όλα στη πρώτη σύμβαση. Μη το ψάχνεις τσάμπα. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε χρέωση η τράπεζα χωρίς να είναι 100% κατοχυρωμένη. Και όπως είπαν και ποιπροηγούμενη αν είχες διαβάσει τη σύμβαση θα μπορούσες να είχες ακυρώσει η τη μη επανέκδοση της κάρτας. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από TitanX 1
3DJIN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Nikosmile είπε Και σε μένα 2-3 μήνες πριν την έστειλαν, αλλά χρεώθηκα τα 6€ μόνο όταν έληξε η παλιά και χρησιμοποίησα τη νέα για πρώτη φορά (Πειραιώς είναι). εχω εχω χρεωθει ηδη και εχει ακομη μηνες η παλια μεχρι να ληξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις