Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostasbm είπε

αν δεν τη θελεις πηγαινε στη Τραπεζα και δωστη πισω και θα σου βαλουν παλι τα 6 ευρω μεσα...απλα ειναι τα πραγματα

οταν θα πας να βγαλεις νεα θα τα πληρωσεις στο γκισε η θα στα χρεωσει εκεινη τη στιγμη οποτε εισαι ενημερος , γιατι οι καρτες βγαινουν απο τα καταστηματα τωρα

μιλαμε για τις χρεωστικες οχι πιστωτικες  .....

οταν αλλαζει τιμολογιο η τραπεζα δεν ενημερωνει κανεναν πελατη ξεχωριστα ,απλα αναρτα στα γκισε και αλλα εμφανη σημεια του καρταστηματος το τιμολογιο

το οποιο βεβαια κανεις δε κοιταζει

Δεν χρεώνεσαι με την παραλαβή αλλά με την ενεργοποίηση της κάρτας.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το πρόβλημα ξεκινάει από την λανθασμένη παραδοχή ότι ο λογαριασμός είναι δικός σου και η Τράπεζα σού παίρνει λεφτά από αυτόν. Ο λογαριασμός με όλα του τα χρήματα είναι ιδιοκτησία της Τράπεζας και απλά σου επιτρέπει να τον χρησιμοποιείς λόγω της καλοσύνης και της μεγαλοψυχίας της.

• Like 3
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, crom251 είπε

Δεν ισχυει αυτο που λες.

Εμενα μου τα τραβηξαν πριν την ενεργοποιησω.

Περίεργο !!!!!

Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ??

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Περίεργο !!!!!

Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ??

Εμένα είναι ακόμα στο φάκελο η κάρτα εδώ και 3 μήνες μιας και δεν χρησιμοποιώ Πειραιώς και έχω χρεωθεί κανονικά τα 6€. Το είδα στην εφαρμογή 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, p8denu είπε

Εμένα είναι ακόμα στο φάκελο η κάρτα εδώ και 3 μήνες μιας και δεν χρησιμοποιώ Πειραιώς και έχω χρεωθεί κανονικά τα 6€. Το είδα στην εφαρμογή 

Νέα κόλπα !

ΥΓ. Πάντως, αν του την πας πίσω νομίζω ότι θα ακυρώσουν την χρέωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kostasbm είπε

αν δεν τη θελεις πηγαινε στη Τραπεζα και δωστη πισω και θα σου βαλουν παλι τα 6 ευρω μεσα...απλα ειναι τα πραγματα

Επειδή έτυχε να έχω λογαριασμό που έκανα μόνο καταθέσεις, αλλά μετά από χρόνια έκανα και ανάληψη και επειδή δεν είχα κάρτα (λογικό), στήθηκα με το βιβλιάριο στην ουρά για 20 λεπτά.

Μόλις με είδε ο υπάλληλος, μου λέει "Κάρτα δεν έχετε;" "Όχι". Ξύνισε τη μούρη του κλασικά.

Από τη μία θέλουν να γλιτώνουν προσωπικό, από την άλλη να το πληρώνεις εσύ.

Ομοίως και με τα μηχανήματα (το ξαναέγραψα). Κάποτε χρέωναν στο ταμείο 1,5 ευρώ ανά λογαριασμό ΔΕΚΟ και έλεγαν στον πελάτη τη δικαιολογία "μα απασχολούμε περισσότερο προσωπικό".

Τώρα βλέπω πάλι 1,5 ευρώ στο μηχάνημα για ΔΕΚΟ. Άρα;

Μονά-ζυγά δικά μας.

Επεξ/σία από Lanike71
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/12/2019 στις 1:41 ΜΜ, crom251 είπε

Μπορουν χωρις να με ρωτησουν αν θελω ή οχι νεα καρτα

Εδώ είναι το λάθος που κάνεις. Δεν πρόκειται για νέα κάρτα αλλά για αντικατάσταση αυτής που έχεις η οποία αντιστοιχεί στον ήδη υπάρχον λογαριασμό που έχεις. Θα το καταλάβεις μιας και πάνω στην κάρτα αναγράφεται ο ίδιος αριθμός. Αν θέλεις να κλείσεις τον λογαριασμό πας στην τράπεζα και τον κλείνεις και δεν σου ξαναέρχεται καμία κάρτα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Νέα κόλπα !

ΥΓ. Πάντως, αν του την πας πίσω νομίζω ότι θα ακυρώσουν την χρέωση.

Δε με νοιάζει για τα 6€. Όπως είπε και το παιδί που άνοιξε το θέμα είναι ότι αφού άλλαξαν τη χρέωση και από δωρεάν την πήγαν 6€, θα ήθελα να με ρωτήσουν αν θέλω να την ανανεώσω. Όχι να τα πάρουν έτσι.
Δηλαδή αν αύριο τους έρθει και χρεώνουν την κάρτα 100€ θα τα πάρουν χωρίς να ρωτήσουν; Επειδή έβγαλαν μια ανακοίνωση μπορούν να τραβάνε χρήματα από τον λογαριασμό σου χωρίς άδεια;

Επεξ/σία από p8denu
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, p8denu είπε

Κάτι δεν πάει καλά, σε εμένα στην Πειραιώς το ποσό αφαιρέθηκε μετά την ενεργοποίηση που είναι και το ασφαλές. Από την τράπεζα την πήρες ή στην έστειλαν ταχυδρομικώς; Δεν πρέπει να αφαιρείται το ποσό πριν την ενεργοποίηση/πρώτη χρήση όταν στέλνεται ταχυδρομικώς.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, p8denu είπε

Όπως είπε και το παιδί που άνοιξε το θέμα είναι ότι αφού άλλαξαν τη χρέωση και από δωρεάν την πήγαν 6€, θα ήθελα να με ρωτήσουν αν θέλω να την ανανεώσω. Όχι να τα πάρουν έτσι.

Kάνεις κι εσύ το ίδιο λάθος. Εσύ έκανες αίτηση προφανώς για πιστωτικό λογαριασμό και πιστωτική κάρτα και προφανώς εσύ θα πας να ζητήσεις να στον κλείσουν. Τι να σε ρωτήσουν δηλαδή? η κάρτα πάνω έχει ημερομηνία λήξης και σου στέλνουν καινούρια πιο σύγχρονη κλπ. Η "ανανέωση" δεν είναι αυτό που νομίζεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Xacti είπε

Kάνεις κι εσύ το ίδιο λάθος. Εσύ έκανες αίτηση προφανώς για πιστωτικό λογαριασμό και πιστωτική κάρτα και προφανώς εσύ θα πας να ζητήσεις να στον κλείσουν. Τι να σε ρωτήσουν δηλαδή? η κάρτα πάνω έχει ημερομηνία λήξης και σου στέλνουν καινούρια πιο σύγχρονη κλπ. Η "ανανέωση" δεν είναι αυτό που νομίζεις

Χρεωστική είναι η κάρτα. Και δε νομίζω πως είναι έτσι τα πράγματα. Εφόσον αλλάζουν τους όρους τότε πρέπει να να ξανά γίνει συμφωνία. Είτε είναι τράπεζα είτε άνθρωπος 

Κάτι δεν πάει καλά, σε εμένα στην Πειραιώς το ποσό αφαιρέθηκε μετά την ενεργοποίηση που είναι και το ασφαλές. Από την τράπεζα την πήρες ή στην έστειλαν ταχυδρομικώς; Δεν πρέπει να αφαιρείται το ποσό πριν την ενεργοποίηση/πρώτη χρήση όταν στέλνεται ταχυδρομικώς.

ταχυδρομικός ήρθε 

Επεξ/σία από p8denu
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, p8denu είπε

Χρεωστική είναι η κάρτα. Και δε νομίζω πως είναι έτσι τα πράγματα. Εφόσον αλλάζουν τους όρους τότε πρέπει να να ξανά γίνει συμφωνία. Είτε είναι τράπεζα είτε άνθρωπος 

Ναι οκ από κεκτημένη ταχύτητα. Μα αν δεν έχεις κάρτα πως θα κινείσαι, μόνο με το βιβλιάριο? Και δηλαδή αν σε ενημέρωναν από πριν ότι η κάρτα θα χρεωνόταν 6 ευρώ τι θα έκανες? θα έκλεινες τον λογαριασμό? και θα είχες τα λεφτά στο σπίτι κάτω απ' το στρώμα? πολύ φασαρία για 6 ευρώ κάθε 4-5 χρόνια

Δημοσ.

Τουλάχιστον θα έπρεπε να στέλνουν και απόδειξη μαζί με την κάρτα. Αφαιρείται το ποσό στα μουλωχτά γιαυτό διαμαρτύρεται ο κόσμος.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Xacti είπε

Ναι οκ από κεκτημένη ταχύτητα. Μα αν δεν έχεις κάρτα πως θα κινείσαι, μόνο με το βιβλιάριο? Και δηλαδή αν σε ενημέρωναν από πριν ότι η κάρτα θα χρεωνόταν 6 ευρώ τι θα έκανες? θα έκλεινες τον λογαριασμό? και θα είχες τα λεφτά στο σπίτι κάτω απ' το στρώμα? πολύ φασαρία για 6 ευρώ κάθε 4-5 χρόνια

Έχω και σε άλλες τράπεζες λογαριασμό που χρησιμοποιώ. Βάλε 6€ Από 3 τράπεζες. Οσο νάνε μαζεύονται. Ασε που η Eurobank, πριν καν συμβεί,;μου είπε ότι αν τύχη και με χρεώσουν να τους το πω να το διορθώσουν. 
αν με ρωτούσαν, το πιο πιθανό είναι απλά να δεχόμουν. 
Την κάρτα θα τη κρατήσω και δεν θα ασχοληθώ άλλο για 6€αλλά  ψάχνω τρόπο να σταματήσω την αυτόματη ανανέωση της κάρτας, χωρίς να χρειαστεί να πάω στη τράπεζα, για να μην έχω πάλι τα ίδια. 
Αν θέλω κάτι από αυτόν τον λογαριασμό θα το κάνω μέσω web banking

αν ξέρεις πως να σταματήσω την αυτόματη ανανέωση θα με βοηθούσες πολύ   

Δημοσ.
6 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Δεν χρεώνεσαι με την παραλαβή αλλά με την ενεργοποίηση της κάρτας.

σωστα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...