Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Μόλις έβαλα το κιτακι της προσφοράς του πλαισίου. Βλέπω όμως πως δουλεύουν στα 2400 αντί στα 3000. Δεν θα έπρεπε να παίζουν από default στα 3000;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, giannis-21 είπε

Καλησπέρα παίδες. Μόλις έβαλα το κιτακι της προσφοράς του πλαισίου. Βλέπω όμως πως δουλεύουν στα 2400 αντί στα 3000. Δεν θα έπρεπε να παίζουν από default στα 3000;

Έχεις ενεργοποιήσει το xmp profile ? 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Έχεις ενεργοποιήσει το xmp profile ? 

Όχι. Είμαι old school,  δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα τότεςς 😂 . Από bios να φανταστώ το κάνω; σε κάθε όμως περίπτωση γιατί να χρειάζεται οποιοδήποτε προφιλ εφόσον γράφουν πως είναι 3000mhz;

Δημοσ.

Και εγώ oldschool είμαι . Αλλά δυστυχώς η νέα μόδα επιτάσσει αυτά τα πράγματα 🤣 . Μπες στο bios και ενεργοποίησε τες. Τι motherboard έχεις ?

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Και εγώ oldschool είμαι . Αλλά δυστυχώς η νέα μόδα επιτάσσει αυτά τα πράγματα 🤣 . Μπες στο bios και ενεργοποίησε τες. Τι motherboard έχεις ?

Asus prime x570 p

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Skrez1982 είπε

Λογικά εκεί που γράφει στην αριστερή μεριά docp , επιλέγεις το προφίλ των μνημών με την ταχύτητα στα 3000

Το έκανα και όλα οκ σε ότι αφορά την ταχύτητα...όμως έσβησαν τα rgb 🤔

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Skrez1982 είπε

Έχεις κατεβάσει το τελευταίο bios? Δες το πρόγραμμα της Asus για να ρυθμίζεις τα rgb

Ναι έχω το τελευταίο.  Μόλις έβαλα να συγχρονίζει τα rgb cpu cooler, ram και motherboard άναψαν τα rgb της ram . 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, giannis-21 είπε

Ναι έχω το τελευταίο.  Μόλις έβαλα να συγχρονίζει τα rgb cpu cooler, ram και motherboard άναψαν τα rgb της ram . 

Α γεια σου ! Όλα καλά τότε ?

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Α γεια σου ! Όλα καλά τότε ?

ναι. και επειδή με έπιασε λίγο η τρέλα μετά απο χρόνια... λέω να βάλω μια custom υδρόψυξη που είχα να παίξω 😂😂 ίσως επανέλθω για τα timinmgs των μνημών! χεχε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...