Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στην κοινοτητα. Τα φωτα σας παιδια χρειαζομαι γιατι μαλλον θα τρελαθω η εγω δεν κανω κατι καλα. Το αντικειμενο προς εξερευνηση, μητρικη asrock ab350m pro4  & cpu ryzen 3 1300x. Κουλερ Gammaxx 400. Υποψιν οτι η διαφορα θερμοκρασιας με το στοκ κουλερ ειναι χαώδης.

Το προβλημα, αν ειναι προβλημα? Υποψιν για του λογου το αληθες μπορω να παρεχω live viber η βιντεο, εκτος απο τις φωτο που ανεβασα, για επιβεβαιωση. Λοιπον, τρεχω stability test aida64 engineer, με τους σενσορες θερμοκρασιας ενεργοποιηενους σε aida, ανοικτο και το HWM αλλα και το HWinfo64, ταυτοχρονα. Η δευτερη και τριτη φωτο κατα σειρα ειναι πριν αρχισει το στρεσ τεστ με aida. Η πρωτη και τεταρτη ειναι με το στρες τεστ σε λειτουργια. Μετα απο 20 λεπτα στρες τεστ η μεγιστη θερμοκρασια cpu ηταν 31 βαθμους και της μητρικης 23 βαθμους. Ακουμπωντας τις ψυκτρες στα vrm της μητρικης,ειχαν την θερμοκρασια του κρυου μεταλου,αλουμινιο γαρ, + 3-5 βαθμους παραπανω. Οποτε τι στο καλο ειναι οι θερμοκρασιες που βλεπω στο HWinfo64 στο AUXILIARY και στο AUXTIN1???? 

Τωρα, η εγω κανω κατι λαθος, η το τσιπ σε μητρικη και cpu ειναι golden lottery, εδω γελαμε χα χα χα, η τα προγραμματα ολα ειναι αναξιοπιστα. Αλλα πως θα ξερω εγω ποιο ειναι το σωστο, με δεδομενο οτι κυκλοφορουν τοσες αρνητικες περιγραφες για την συγκεκριμενη μητρικη, την οποια ειχα βαλει προς πωληση νομιζοντας οτι ειναι χαλασμενη, αλλα ενα παιδι απο δω μεσα, να ναι καλα και τον ευχαριστω, μου ειπε επειδη τις δουλευει πολυ τις συγκεκριμενες, να κοιταξω κατι αλλο στην αλυσιδα, διοτι δεν πιστευε οτι ηταν η μητρικη, και αποδειχτηκε τελικα οτι ηταν ο kingston ssd 120gb το προβλημα. Περιμενω τα φωτα σας. Ευχαριστω εκ καρδίας για ολα τα σχολια προκαταβολικα.

IMG_20191202_113236.jpg

IMG_20191202_112703.jpg

IMG_20191202_112538.jpg

IMG_20191202_113338.jpg

Δημοσ.

Τα πολύ ψηλά που δεν αλλάζουν και ποτε, είναι λάθη. Διαβαζει σκουπίδια το προγραμμα. Τα αγνοείς.

Αν ήταν αληθινά θα ένιωθες ζέστη αν πλησίαζες την μητρική, συν θα «παίζαν» λίγο οι τιμές.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ, τα αγνοω μεχρι να βρω κατι αξιοπιστο. Ευχαριστω για την ενθαρυνση. Απλως ηθελα να τσεκαρω την μητρικη μετα τις αρνητικες αξιολογησεις της παγκοσμίως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...