kostasblues21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ;Καλημέρα,μετά από μετακόμιση θέλω να κάνω νέα σύνδεση,το βασικό ερώτημα είναι να πάω για adsl 24αρα η να δώσω κάτι παραπάνω και να πάω σε vdsl 50αρα;με αλλά λόγια είναι εν έτη 2020 η vdsl μονόδρομος;τώρα για πάροχο είμαι ανάμεσα σε wind η Vodafone.ποια η γνώμη σας; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από kostasblues21
Drake27 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Θα προτεινα να δωσεις τα 5-6 ευρω παραπανω και να πας σε 50αρα,σε σχεση με τους παροχους δεν εχω καποια γνωμη. Το μονο που ξερω ο κουμπαρος μου που ειναι χρονια στην wind πριν απο 6 μηνες πηγε σε 100αρα και δεν εχει καποιο παραπονο,ολα καλα για αυτον,αλλα βεβαια παιζει ρολο και που εισαι,επαρχια νομιζω ειναι λιγοτερα τα προβληματα σε σχεση με την αθηνα.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 η δικια μου εμπειρια με hol παλια μια χαρα με cyta επειτα επισης μια χαρα με cosmote τωρα χαλια μαυρα, αν ημουν εγω θα δοκιμαζα vodafone
vasilisvagr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Όχι Vodafone βρε παιδιά, μακριά !!! απαράδεκτοι, ένα μήνα σχεδόν τώρα με ταλαιπωρούν!!! Δεν ξέρουν τι τους γίνεται.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα