Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σας.

Δεν ξέρω αν γράφω σωστά, αλλά θα ήθελα κάποιος να μου πει αν ξέρει , αν υπάρχει κάποια συσκευή που να παίρνει ρεύμα από το αυτοκίνητο (από τον αναπτήρα ) και να βγαίνει σε πρίζα σούκο ή αν δεν υπάρχει αυτό , αν υπάρχει τότε ένα καλώδιο USB (που θα το συνδέσω με φορτιστή κινητού για το αυτοκίνητο) και πάλι να βγαίνει σε πρίζα σούκο, έστω και μια. Το χρειαζόμαστε στην δουλειά μου, για κάνα 2μηνο διότι θέλουμε ρεύμα και είμαστε εκτός πολιτισμού. Υπάρχει κάτι? Ψάχνω και δεν βρίσκω. Ευχαριστώ και συγνώμη αν γράφω σε λάθος μέρος.

Επεξ/σία από anarchy79
Δημοσ.

Τι θέλεις να συνδέσεις πάνω?

Αυτά λογικά μέχρι κανένα ~100-150watt θα μπορούν να βγάζουν(με αναμενη την μηχανή κ σβηστά φώτα) σε ιχ.

Δηλαδή για κανένα λαπτοπ είναι οκ.Για πιο ενεργοβωρες συσκευές λογικά το δυναμό δεν θα μπορεί να βγάζει τόσα watt. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, @topos είπε

Τι θέλεις να συνδέσεις πάνω?

Αυτά λογικά μέχρι κανένα ~100-150watt θα μπορούν να βγάζουν(με αναμενη την μηχανή κ σβηστά φώτα) σε ιχ.

Δηλαδή για κανένα λαπτοπ είναι οκ.Για πιο ενεργοβωρες συσκευές λογικά το δυναμό δεν θα μπορεί να βγάζει τόσα watt. 

Ένα λάπτοπ ίσως και δύο λάπτοπ ταυτόχρονα, για να κάνουν κάποια επεξεργασία δεδομένων όταν είμαστε εκτός γρ;φειου. Φαντάζομαι θα αντέχει. Με αναμμένη μηχανή φυσικά και σβηστά ραδιόφωνα , φώτα κτλ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...