Προς το περιεχόμενο

Wind adsl συχνές αποσυνδέσεις

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, 

Οι γονείς μου έχουν βάλει "24αρα" (πιο πολύ 5αρα") η οποία σέρνεται και έχει συνέχεια αποσυνδέσεις κάθε 3 περίπου λεπτά και όλα καλά για το πολύ 20 λεπτά. Είχα πάρει τηλέφωνο πριν καμιά βδομάδα τους" τεχνικους" και μου είπαν ότι το φτιάξανε. Όταν τους ρώτησα πιο πολλά(γιατί έχω θόρυβο, γιατί δεν αλλάζουν προφίλ και γιατί έχω τόσο χαμηλή ταχύτητα) μου το έκλεισαν στην μούρη. 

Τι πρέπει να κάνω τώρα; 

Νομίζω το συμβόλαιο είναι ακόμα έναν χρόνο για σταθερό ίντερνετ και την vision (σε safe mode να τρώει όλο το bandwidth). Μπορώ να κάνω κάτι για να συμορφωθουν ή είναι καλύτερο να φύγω σε forthnet που με τα ίδια λεφτά μου δίνει 50αρι τηλέφωνο και nova? (αν φύγω τι πληρώνω στην wind?) 

Ευχαριστώ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ποσταρε τα στατιστικα σου να τα δουμε και αν μπορεις να πας ψηλοτερα σε ταχυτητα  τοτε κανεις μια καταγγελια στην εεττ και ζητας διακοπη αζημιως επειδη δεν σου προσφερουν αυτο που πληρωνεις ,επεισης να τους γραψεις  και για τις αποσυνδεσεις καθε 3 λεπτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bill27 είπε

ποσταρε τα στατιστικα σου να τα δουμε και αν μπορεις να πας ψηλοτερα σε ταχυτητα  τοτε κανεις μια καταγγελια στην εεττ και ζητας διακοπη αζημιως επειδη δεν σου προσφερουν αυτο που πληρωνεις ,επεισης να τους γραψεις  και για τις αποσυνδεσεις καθε 3 λεπτα

Όταν ξαναπεράσω από τους δικούς μου θα το δρομολογισω. Πρέπει να έχουν αν θυμάμαι ένα zyxel που τους είχε δώσει η wind. Στατιστικά από εκεί ή εννοείς τίποτα speedmeter? 

Δεν μου έχει τύχει ποτέ γιατί με βονταφον εχω τις ονομαστικές ταχύτητες... 

Επεξ/σία από logo15

Η ταχύτητα συγχρονισμού εξαρτάται κυρίως από την απόσταση που έχουμε από το DSLAM από το ποίο παίρνουμε την σύνδεση. Άλλη ταχύτητα θα έχουμε στα 100 μέτρα, άλλη στα 1000 και άλλη στα 5000. Και αυτό χωρίς κανένα πρόβλημα ή θέμα και ισχύει στο όλο τον πλανήτη καθώς είναι νόμος της φυσικής.

Από εκεί και μετά ρόλο παίζει η ποιότητα του χάλκινου δικτύου στην περιοχή αλλά και η εσωτερική εγκατάσταση της οικοδομής μέχρι την τελευταία πρίζα του σπιτιού και οι τυχόν λανθασμένη εγκατάσταση με πολλές συνδεσμολογίες και παραλληλίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...