archimidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Θα ξαναγυρίσουμε στις ουρές της ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ να πληρώνουμε...
GREGORYMO Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, mylo είπε Τράπεζα = νόμιμος κλέφτης Αν έχεις ανάγκη και πας σε μια τράπεζα να ζητήσεις πχ 10.000€ δάνειο, τι επιτόκιο ζητά ? Πας μετά στο φυσικό πρόσωπο ιδιώτη, αυτός τι ζητά ? Λιγότερα η παραπάνω ? Σου έχει τύχει ? Στις 2/12/2019 στις 9:38 ΠΜ, koystado είπε Καλημέρα, σήμερα το πρωί μου ήρθε ειδοποίηση οτι η Πειραιώς με χρέωσε 6 ευρώ για ανανέωση της χρεωστικής κάρτας η οποία είχε λήξει το Νοέμβριο και μου είχανε στείλει άλλη χωρίς να είναι δικιά μου υπαιτιότητα. Να την είχα χάσει εγώ και να έφταιγα εγώ να με χρέωναν, αλλά τώρα απλά έληξε άμα είναι να τις χρεώνουν να βάλουν πιο μακρινές ημερομηνίες λήξεις. Επίσης δεν είχαν πει οτι προς το παρόν πήραν πίσω τις χρεώσεις; ΝΑΙ, αλλά όχι την συγκεκριμένη. Πχ. γλίτωσες προς το παρόν το να πληρώνεις 0,15€ τις τελευταίες κινήσεις που σου βγάζει το ΑΤΜ. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από GREGORYMO Συμπληρώμα 1
mylo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Αν έχεις ανάγκη και πας σε μια τράπεζα να ζητήσεις πχ 10.000€ δάνειο, τι επιτόκιο ζητά ? Πας μετά στο φυσικό πρόσωπο ιδιώτη, αυτός τι ζητά ? Λιγότερα η παραπάνω ? Σου έχει τύχει ? ΝΑΙ, αλλά όχι την συγκεκριμένη. Πχ. γλίτωσες προς το παρόν το να πληρώνεις 0,15€ τις τελευταίες κινήσεις που σου βγάζει το ΑΤΜ. Δλδ το επιτόκιο είναι που κάνει τον κλέφτη; 1
The_Judas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Προφανώς. Με κάτι πρέπει να συγκρίνεις την ήδη υπάρχουσα κατάσταση. Το να συγκρίνουμε τις τράπεζες με μια ιδανική κατάσταση που δεν υπήρχε ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία δεν έχει κανένα νόημα
GREGORYMO Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, mylo είπε Δλδ το επιτόκιο είναι που κάνει τον κλέφτη; ΟΧΙ, οι πρακτικές που εφαρμόζει (ΜΠΡΑΒΟΙ κτλ)
corsair04 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 εχτές παρέλαβα την καινούρια μου κάρτα ταχυδρομικά από την Πειραιώς και δεν πλήρωσα τίποτα .....
GREGORYMO Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, corsair04 είπε εχτές παρέλαβα την καινούρια μου κάρτα ταχυδρομικά από την Πειραιώς και δεν πλήρωσα τίποτα ..... Τυχερός είσαι.
user2163 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, corsair04 είπε εχτές παρέλαβα την καινούρια μου κάρτα ταχυδρομικά από την Πειραιώς και δεν πλήρωσα τίποτα ..... Τι κάρτα;
corsair04 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, user2163 είπε Τι κάρτα; Χρεωστική mastercard
djuan1988 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Θα πληρώσεις, απλά δεν έχουν περάσει ακόμη τη χρέωση. 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα