cdrov Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Αν και θα το έπαιρνα ξανά... μου άλλαξαν σε λιγότερο από χρόνο μητρική, οθόνη χ2 φορές και μπαταρία 2 φορές - προφανώς είναι το πρωτόκολλο... επίσης επειδή το γρατζούνοσαν στην προσπάθεια επισκευής μπυ άλλαξαν το sim tray και το πίσω καπάκι!!!
tomtsir Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Πάντως το γεγονός ότι λες πως ο Γερμανός έκανε τέτοιου είδους κίνηση για να πάρει τα κλικς με ξεπερνάει. Το στοκ του είναι μεγαλύτερο από το χωριό στο οποίο μένω και προφανώς θα γίνονται μικρά λάθη ... 😋 Σαν το σχόλιο που έκανε ένας πως κόλλησαν οι μεταφορικές από τις παραγγελίες του insomnia στην adidas... 🙃
morfeas-dsl- Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, cdrov είπε Αν και θα το έπαιρνα ξανά... μου άλλαξαν σε λιγότερο από χρόνο μητρική, οθόνη χ2 φορές και μπαταρία 2 φορές - προφανώς είναι το πρωτόκολλο... επίσης επειδή το γρατζούνοσαν στην προσπάθεια επισκευής μπυ άλλαξαν το sim tray και το πίσω καπάκι!!! Για το 8αρι ή το 9,7 αυτο;
MontzOlee Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Πρόλαβα και Πήρα τέσσερα για τα ανήψια , ευχαριστω TS! 😭😂
panosilio Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Sheriff είπε Μουφα ταμπλετ ξεστοκαρισμα, κολλημενο στην 6 και με προβληματα μπαταριας ουκ ολιγα. Καλυτερα με 100ε κατι πιο νεο. Είχα το 8άρι το 4G για 3 χρόνια, μέχρι που μου έσπασε η οθόνη, πριν 1 μήνα περίπου (ήταν η 1000στη φορά που έπεφτε). Ακόμα και τώρα θεωρείται premium, μπαταρία σκυλί, οθόνη φοβερή, γρήγορο στο touch. Κορυφαίο στην κατηγορία του, όπως όλα της σειράς S. Σε αγγελίες εδώ κάτω από 180€ δεν το βρίσκεις, και ακόμα και τα 180 είναι μια καλή τιμή. Τα 85€ απλά δεν υπάρχει σαν τιμή. Αν όντως έτρεξε αυτή η προσφορά, 85€ το wifi και 125€ το 4G ήταν απίστευτη τιμή. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από panosilio 1
vagdesign Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Τηλεφώνησα στο 800-11-40000 και η ευγενέστατη κοπέλα στο κέντρο μου είπε ότι έχει εξαφανιστεί από παντού. Οπότε μην το ψάχνετε, δεν υπάρχει στοκ. Καλή εβδομάδα, καλό μήνα και καλημέρα.
morfeas-dsl- Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Εχω κανει κρατηση στο Γερμανο στο Μεσολογγι για φιλο μου ενα 9,7 σε ασπρο. Εαν δε το παραλαβει και το θελει καποιος να του δωσω στοιχεια. Θα ενημερωσω οταν αποφασισει.
kastoria74 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, morfeas-dsl- είπε Άργησες να δεις την προσφορά δυστυχώς. Το αγόρασα κανονικά στα 85 , έστελνε και στο σπίτι. Τι εννοείς άργησα ; Cyber Monday λέει η προσφορά ! Από εχθές το βράδυ που το είδα εγώ δεν υπάρχει on line παρά μόνο σε καταστήματα, όπως έλεγε. 8 το πρωί παίρνω τηλέφωνο στα κεντρικά να ρωτήσω σε ποια καταστήματα υπάρχει. "Σε κανένα" μου απαντάνε !!!!!
BrocasHelm Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Εσύ το είδες χτες το βράδυ, αλλά είχε βγει από Σάββατο πρωί τουλάχιστον. Όπως φαντάζεσαι με ανοιχτά καταστήματα το Σάββατο δεν έμεινε τίποτα.
manosfp Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Φίλε μου πριν δύο μέρες έγραφε Black friday. Μην το ψάχνεις...
morfeas-dsl- Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, kastoria74 είπε Τι εννοείς άργησα ; Cyber Monday λέει η προσφορά ! Από εχθές το βράδυ που το είδα εγώ δεν υπάρχει on line παρά μόνο σε καταστήματα, όπως έλεγε. 8 το πρωί παίρνω τηλέφωνο στα κεντρικά να ρωτήσω σε ποια καταστήματα υπάρχει. "Σε κανένα" μου απαντάνε !!!!! Δεν ξερω τι ελεγε, ξερω οτι η προσφορα βγηκε το Σαββατο. Για μιση μερα σε αφηνε να παραγγειλεις και σπιτι. Μετα εγραφε μονο σε καταστημα. Σημερα πρωι ξαναβγηκαν καποια λιγα κομματια. Αρα ξεστοκαρανε Σαββατο και καποιοι λιγοι πηραν και σημερα.
mwv Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 εμ αν πηρε ο καθενας για δωρα 6 κομματια που να μεινει! υιοθετειστε με παιδια θελω κ γω! 1
ison Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, mwv είπε εμ αν πηρε ο καθενας για δωρα 6 κομματια που να μεινει! υιοθετειστε με παιδια θελω κ γω! Υπομονη για αγγελιες 😁 2
Warzycha Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Sheriff είπε Το σκουπιδι που λες οτι προτεινω, ωραιος τροπος κιολας φιλος, το εχει φιλος για βασικες εργασιες και κανενα παιχνιδακι και το σκουπιδι εχει Android 8.1 . Αφου δεν ειναι καποιο ταμπλετ που να αξιζει σε σχεση με το S2 ,πως να το πω; Το Samsung ειναι πολυ καλυτερο κι ας εχει αντροιντ 7.
kastoria74 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, morfeas-dsl- είπε Δεν ξερω τι ελεγε, ξερω οτι η προσφορα βγηκε το Σαββατο. Για μιση μερα σε αφηνε να παραγγειλεις και σπιτι. Μετα εγραφε μονο σε καταστημα. Σημερα πρωι ξαναβγηκαν καποια λιγα κομματια. Αρα ξεστοκαρανε Σαββατο και καποιοι λιγοι πηραν και σημερα. Σήμερα το πρωί πού βγήκανε κάποια κομμάτια ; Αφού πριν ανοίξουν τα καταστήματα από τα κεντρικά μου είπαν πως δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις