Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, janus5555 είπε Γύρω στους 740 (από coconut battery) Η επίσημη της Apple και καλά αντέχει 1000 κύκλους. Και έχει καλά cells. Το ιμιτασιόν;
janus5555 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, atheatos είπε Δεν ξέρω τι είδους ταινία έβλεπες και ποσό ζοριζόταν το λαπτοπ και τι θερμοκρασίες σήκωνε,για να την παιξει , αλλά αφού ήξερες ότι δεν θα την βγάλει όλη γιατί δεν το συνδέες από την αρχή? Πολύ κράτησε αν υπολογίσει κάποιος τους κύκλους που έκανες και τον τρόπο που δούλευες το λαπτοπ. Οταν αδειάζει μια μπαταρία από έντονη χρήση ,να ξέρεις ζεστενεται ,άσχετα αν έχεις καθαρό λαπτοπ ή όχι. Εκείνη την στιγμή αν την βάλεις και στην φόρτιση θα αρχίσει να ζεστενεται περισσότερο. Καλό είναι να την φορτίζεις με κλειστό λαπτοπ. Δηλαδή θα μπορούσες κάλλιστα να ξεκίναγες να έβλεπες την ταινία και λίγο πριν το τέλος της, να αποσυνδέες τον φορτιστή ωστε να αδειάσει η μπαταρία και στο τέλος να το έκλεινες και να το έβαζες στην φόρτιση. Ναι, απ'αυτά που έχω διαβάσει η λογική είναι ότι χρησιμοποιείς την μπαταρία, φόρτιση ξεφόρτιση εντός των ορίων 20-80 ώστε να παραμένει ενεργή. Δεν το κουμπώνεις στο φορτιστή εσσαεί, αυτό είναι σταθερός υπολογιστής! Η ταινία ήταν παράδειγμα, εξηγώ ότι δεν κρατούσε ποτέ πάνω από μία ώρα χωρίς φορτιστή και αναγκαστικά το κούμπωνα.. Τσπ, ευχαριστώ για το χρόνο και τη γνώμη σου. 1 ώρα πριν, natural_sgf είπε Η επίσημη της Apple και καλά αντέχει 1000 κύκλους. Και έχει καλά cells. Το ιμιτασιόν; Κάποιος παραπάνω σχολιάζει ότι για αντικατάσταση μπαταρίας ίδιου μοντέλου σε istore του ζήτησαν περί τα 200ε. Εγώ πριν 2 χρόνια για αυτή την OEM έδωσα 59 άρα από θέμα κύκλων, αναλογικά είμαι οκ! Σ'ευχαριστώ για το χρόνο σου.
atheatos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, janus5555 είπε Ναι, απ'αυτά που έχω διαβάσει η λογική είναι ότι χρησιμοποιείς την μπαταρία, φόρτιση ξεφόρτιση εντός των ορίων 20-80 ώστε να παραμένει ενεργή. Δεν το κουμπώνεις στο φορτιστή εσσαεί, αυτό είναι σταθερός υπολογιστής! Η ταινία ήταν παράδειγμα, εξηγώ ότι δεν κρατούσε ποτέ πάνω από μία ώρα χωρίς φορτιστή και αναγκαστικά το κούμπωνα.. Τσπ, ευχαριστώ για το χρόνο και τη γνώμη σου. Κάποιος παραπάνω σχολιάζει ότι για αντικατάσταση μπαταρίας ίδιου μοντέλου σε istore του ζήτησαν περί τα 200ε. Εγώ πριν 2 χρόνια για αυτή την OEM έδωσα 59 άρα από θέμα κύκλων, αναλογικά είμαι οκ! Σ'ευχαριστώ για το χρόνο σου. Δεν ξέρω που τα έχεις διαβάσει αυτά, η λογική λέει ότι η θερμοκρασία επηρεάζει την μπαταρία. Δεν έγραψα να την κουμπώσεις στον φορτιστή εσαεί . Σε απαιτητικές εργασίες αν χρησιμοποιείς την μπαταρία μόνο , πέρα ότι πέφτει η απόδοση αυτόματα του επεξεργαστή , αυτή ζεστενεται αρκετά . Αν κατάφερνες να κανείς λιγότερους κύκλους θα την είχες ακόμα την μπαταρία. Εκεί κολλάει αυτό που είπα ο τρόπος που την δουλεύεις. Απλά μαθηματικά είναι και δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα