Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/12/2019 στις 8:59 ΜΜ, Vassilis_24 είπε

Για τους 2,5" της WD, ξεσκάρταραν χωρίς εξαιρετική προσφορά τους παλαιότερους του 2016 και τώρα έβαλαν τους καινούριους του 2019, γιατί για την Ελλάδα, BF σημαίνει ξεσκαρτάρισμα...

Ανάποδα είναι. Black Friday στην Αμερική σημαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ ξεσκαρτάρισμα παλιού στοκ (αλλά σε τιμές χώμα) για να αδειάσουν αποθήκες και με τα έσοδα να παραγγείλουν και φρέσκο πράμα.

Εδώ, επειδή με την κρίση το στοκάρισμα έχει πεθάνει, πουλάνε προϊόντα με μικρή έκπτωση, γιατί πολλές φορές μπορεί να μην τα έχουν καν άμεσα διαθέσιμα και να τα παραγγέλνουν από τον προμηθευτή εκ των υστέρων. Άρα τί περιθώριο για "σκότωμα" τιμών να μιλάμε; Όπως έχω ξαναγράψει, το "Black Friday αλά ελληνικά" είναι απλά άλλη μια περίοδος μαζικών εκπτώσεων. Ίσως και η κυριότερη στην Ελλάδα πλέον. Αλλά όχι κανονική Black Friday.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 3
Δημοσ.

Ειδατε τη διαφήμιση μετα τη βλακ λεει σας επιστρεφουμε και δωροεπιταγες αν μας αποδειξετε οτι δεν ηταν οι καλυτερες τιμες .  Ε ρε δουλεμα :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ αυριο παραλαμβάνω και στο τηλέφωνο στην αρχή μου είπαν τιμή 99,90€ που κάνει τώρα. Λύθηκε βέβαια η παρεξήγηση, αλλά προσοχή στην επιβεβαίωση.

ΥΓ:  Είχα κάνει τηλεφωνική παραγγελία στις 2/12 

Επεξ/σία από k_dinos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...