papayios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Πηρα εναν που είχε στο ράφι απο Πάτρα . Είδε στο συστημα ο υπάλληλος την τιμη γιατί είχε αλλη στο ταμπελακι . Είχε και 4TB στα 79.90 .
koslol8 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Οποιος εχει παραλάβει και αλλαξε γνωμη, εγω είμαι εδω! Απο Αθήνα.
Alxnks Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Το μεσημέρι πάντως είχε κάμποσους στο Πλαίσιο στο Ρέντη (Πέτρου Ράλλη, στο Village). Αγοράστηκαν 2 και είχε ακόμα μερικούς.
koslol8 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Alxnks είπε Το μεσημέρι πάντως είχε κάμποσους στο Πλαίσιο στο Ρέντη (Πέτρου Ράλλη, στο Village). Αγοράστηκαν 2 και είχε ακόμα μερικούς. Οταν σχολασα στις 17.00 ελεγε οτι ειχε ελάχιστα κομματια στο συγκεκριμένο καταστημα. Δυστυχως όμως βιαζόμουν και δεν προλαβαινα να περασω να δω αν εχει απομεινει τιποτα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Και τον 5ΤΒ portable+ seagate στα 99.90. Το πανε στο ΤΒ και 20αρικο. Η τιμη δεν ειναι ασχημη γενικα, ειναι οριακες προσφορες με το 10%, αλλα ξαναλεω στο περσινο BF ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα σε ενα τουλαχιστον μαγαζι, ειχε 75€ ενας (4TB portable WD) που ειχε 106 ελαχιστη στην αγορα και ακομα παιζει στο 100αρικο https://www.skroutz.gr/s/10308875/Western-Digital-My-Passport-4TB-2016.html. Πηρα και εγω εναν 5ΤΒ απο καταστημα αφου τον ειχα αναγκη αμεσα. 1
SATELLITE Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Η καλύτερη τιμή που είδα φέτος σε εξωτερικό δίσκο από ελλάδα ήταν ο "Seagate Εξωτερικός σκληρός δίσκος 3.5" Expansion Desktop 8TB Μαύρο" στα 139,90 από το πλαίσιο. μόνο 17,5/ΤΒ. Είναι βέβαια 3,5" αλλά εγώ δεν είδα κα΄τι καλύτερο. Και μ'αρέσει που ήθελα να πάρω 2 δίσκους των 8tb 2,5" φέτος στο B/F που μου χρειάζονται. Πάλι καλά που βρήκα και αυτόν!
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, SATELLITE είπε Η καλύτερη τιμή που είδα φέτος σε εξωτερικό δίσκο από ελλάδα ήταν ο "Seagate Εξωτερικός σκληρός δίσκος 3.5" Expansion Desktop 8TB Μαύρο" στα 139,90 από το πλαίσιο. μόνο 17,5/ΤΒ. Είναι βέβαια 3,5" αλλά εγώ δεν είδα κα΄τι καλύτερο. Και μ'αρέσει που ήθελα να πάρω 2 δίσκους των 8tb 2,5" φέτος στο B/F που μου χρειάζονται. Πάλι καλά που βρήκα και αυτόν! Που ειναι μια τιμη πολυ πανω απο οσο αγοραζει ο Γερμανος ο Αγγλος κλπ απο αμαζον, ενω ο 5ΤΒ και ο 3ΤΒ portable ειναι ιδια τιμη με την καλυτερη τιμη στο φτηνοτερο αμαζον κατα περιπτωση ή και ελαχιστα φτηνοτερα. Οποτε σαν προσφορα τα 140 δεν ειναι κατι, ειδικα αν σκεφτεις οτι απο 145 παιρνεις το καλυτερο μοντελο με το usb hub. Τους κοιτουσα το πρωι. Ακυρωσε θα ελεγα. Παντα ηταν ακριβοτεροι οι 2.5αρηδες, μαλιστα μεχρι πριν 5-6 χρονια ηταν ακριβως διπλη τιμη απο τους 3.5αρηδες. ο "hubατος" 8ΤΒ Spoiler
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο Expansion Desktop 8TB παιζει να ειναι και προβληματικος αν ισχυει το 55mb/sec ειναι τραγικα αργος ακομα και 2,5 ρης το περναει σε usb3. Ασε που το θεωρω απαραδεκτο απο τις 26 να με δουλευουν - ακομα σε picking ειναι πολυ στραβη αντιμετωπιση απο το πλαισιο αυτη τη φορα ... Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Ο 8αρης που ειναι φτηνοτερος για τον Αγγλο Γερμανο κλπ (κοντα στα 122ευρω Αγγλια και 128 για τον Γερμανο, ειναι αυτος https://www.amazon.co.uk/Seagate-Expansion-External-PlayStation-STGY8000400/dp/B07DQBFQ2D/ ), δεν ειναι ο κλασσικος expansion.
Vassilis_24 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Οι σκληροί 3,5" που έχουν και ρεύμα δεν είναι πιο αξιόπιστοι για όταν έχεις το σκληρό σχεδόν μόνιμα συνδεδεμένο και με πολύ συχνές επανεγγραφές; Συν του ότι έχουν και μακρύ καλώδιο, που βολεύει για ντέσκτοπ. Εγώ για τον 3,5" my book περίμενα, αλλά δεν μπήκε ποτέ σε προσφορά... Για τους 2,5" της WD, ξεσκάρταραν χωρίς εξαιρετική προσφορά τους παλαιότερους του 2016 και τώρα έβαλαν τους καινούριους του 2019, γιατί για την Ελλάδα, BF σημαίνει ξεσκαρτάρισμα...
jmirko15 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ο 8αρης που ειναι φτηνοτερος για τον Αγγλο Γερμανο κλπ (κοντα στα 122ευρω Αγγλια και 128 για τον Γερμανο, ειναι αυτος https://www.amazon.co.uk/Seagate-Expansion-External-PlayStation-STGY8000400/dp/B07DQBFQ2D/ ), δεν ειναι ο κλασσικος expansion. Υπάρχει και ο WD που είναι πιο reliable για εμένα https://www.amazon.co.uk/WD-Elements-Desktop-Hard-Drive/dp/B07FNK6QMT/ @Vassilis_24 έπαιζε και το 8άρη Book το πρωί στις 113 λίρες.. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από jmirko15
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, SATELLITE είπε Η καλύτερη τιμή που είδα φέτος σε εξωτερικό δίσκο από ελλάδα ήταν ο "Seagate Εξωτερικός σκληρός δίσκος 3.5" Expansion Desktop 8TB Μαύρο" στα 139,90 από το πλαίσιο. μόνο 17,5/ΤΒ. Είναι βέβαια 3,5" αλλά εγώ δεν είδα κα΄τι καλύτερο. Και μ'αρέσει που ήθελα να πάρω 2 δίσκους των 8tb 2,5" φέτος στο B/F που μου χρειάζονται. Πάλι καλά που βρήκα και αυτόν! Απο αμαζον αν παρεις 2 χαμπατους ερχεται ιδια τιμη με το πλαισιο, απλα θα περιμενεις τις χαλια φτηνες μεταφορικες υπηρεσιες του αμαζον. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01IAD5ZC6/ λιγο κατω απο 280€ (105 λιρες ο ενας) Αν πληρωσεις 290 ομως, θα παραλαβεις σε 2 μερες περιπου. (με γρηγορη αποστολη) Γι αυτο λεω οτι ο Αγγλος πληρωνει μονο 122€ το κομματι και το εχει αμεσα.
xaerialtwistx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πριν 4 μέρες αγόρασα το συγκεκριμένο. 4 χρόνια επαιρνα αποκλειστικά MyBook και άλλα 3 Intenso Memory Center αλλά με κούρασε και η 'φορητότητα' και η εξτρα τροφοδοσία. Από ταχυτητα είναι τα ίδια οπότε μέχρι η αξιοπιστία να με προδώσει περνάω σε αυτήν τη σειρά. Το μέγεθος πάντως τέλειο, μου φαίνεται κάπως λόγο των εξωτερικών που έπαιρνα. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από xaerialtwistx
johnnyman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Πρέπει να έχει τελειώσει. Δεν βγάζει για διαθεσιμότητα σε κατάστηματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα