jmirko15 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Vikonia είπε το βάλανε και για παραλαβή πλέον στο σκρουτζ πάντως δεν υπάρχει κατι πιο φτηνό 20eu/TB είναι αρκετά.. Στα πιο μεγάλα μοντέλα φτάνεις μέχρι και κάτω από 17eu/TB. Εγώ φέτος είχα αγοράσει και στα 15eu/TB.
evansicaria Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, jmirko15 είπε 20eu/TB είναι αρκετά.. Στα πιο μεγάλα μοντέλα φτάνεις μέχρι και κάτω από 17eu/TB. Εγώ φέτος είχα αγοράσει και στα 15eu/TB. Όντως? Που τα βρήκες? Ελπίζω να λες για Ελλάδα και όχι για αμαζον κτλ
jmirko15 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, evansicaria είπε Όντως? Που τα βρήκες? Ελπίζω να λες για Ελλάδα και όχι για αμαζον κτλ Τα 15eu/TB ήταν WD Elements από amazon Γερμανίας. Δεν παίζει τώρα στα 17eu/TB στο skroutz αλλά άμα ψάξεις για 8TB εξωτερικό πάει 18-19.
johnnyman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια εχει 3 μερες που αγορασα τον συγκεκριμενο αλλα στα 2tb στα 50 ευρω. https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/eks-skliroi-diskoi/wd-eksoterikos-skliros-diskos-2-5-my-passport-1tb-kokkino_2582945/ Δεν τον εχω ανοιξει ακομη. Αξιζει να τον παω πισω να παρω τον 3tb που εβαλε ο ts? Ειχα σκοπο να τον χρησιμοποιησω για Ps4 Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από johnnyman
cmour79 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις πήρα κ εγώ τον τελευταίο από το ράφι, κατάστημα Μεταμόρφωσης. Thanks TS..
giopa62 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, cmour79 είπε Μόλις πήρα κ εγώ τον τελευταίο από το ράφι, κατάστημα Μεταμόρφωσης. Thanks TS.. Εγώ τον προτελευταίο 1
mr.mister Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, johnnyman said: Παιδια εχει 3 μερες που αγορασα τον συγκεκριμενο αλλα στα 2tb στα 50 ευρω. https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/eks-skliroi-diskoi/wd-eksoterikos-skliros-diskos-2-5-my-passport-1tb-kokkino_2582945/ Δεν τον εχω ανοιξει ακομη. Αξιζει να τον παω πισω να παρω τον 3tb που εβαλε ο ts? Ειχα σκοπο να τον χρησιμοποιησω για Ps4 Ενοειται ρε man... απλη αριθμητικη Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από mr.mister
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Σε οποιοδήποτε κατάστημα μπορει να τον γυρισει αν τον πηρε online ; δε θα του κανουν τις μλκιες με το πιστωτικο ;
kkatzos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Πήρα έναν τέτοιο. Έχει κραδασμούς/συντονισμούς κατά τη λειτουργία του. Κάτι άλλοι εξωτερικοί Seagate/Toshiba που έχω δεν κάνουν κάτι τέτοιο. Είναι κάτι στανταρ στους WD;
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 πρεπει να ειναι και το φθηνης ποιοτητας πλαστικο / κατασκευη - κραδασμους κανουν ολοι ειδικα οι μεγαλοι στις 7200 το νιωθεις σε ολο το γραφειο .
mr.mister Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 2 minutes ago, Mhlogiatros said: Σε οποιοδήποτε κατάστημα μπορει να τον γυρισει αν τον πηρε online ; δε θα του κανουν τις μλκιες με το πιστωτικο ; Aνετα-Αρκει να υπαρχει ο WD 3TB στο συγκεκριμενο καταστημα που τον βολευει για να κανει αμμεσα την τραμπα
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω ακομα περιμενω τη ρημαδοπαραγγελια με τους WD 2 ΤΒ που τωρα βλεπω ειναι στο σταδιο διαλογης - ψεματα μου ελεγαν οτι εχουν σταλει και σκεφτομαι να τους ακυρωσω . Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Ουτε μια προσφορα της προκοπης φετος σε σκληρους δισκους! Χαλια μαυρα! Οχι μαυρη Παρασκευη και ασπρη Δευτερα! 11
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Αμα βλεπεις στα πανερια γεματα με 1 TB στα 50 ευρω προσφορα ! Και αγοράζουν ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα