Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, AnaZab είπε

Μόνο για αποστολές είναι και δεν υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από κατάστημα 

το βάλανε και για παραλαβή πλέον

27 λεπτά πριν, hurin είπε

Συνεχίζουν όλα τα μαγαζιά την τιμολογιακή πολιτική του 20€/gb.

στο σκρουτζ πάντως δεν υπάρχει κατι πιο φτηνό

Δημοσ.

Για το xbox one s της προσφοράς κανει; Περίσσεψαν κάτι 2φραγκα γιατί φέτος ήταν μουφε  πάλι η Μαύρη Παρασκευη 😂

• Like 1
Δημοσ.

Αφού δεν μου έχουν φέρει ακόμα τον άσπρο με τα 2ΤΒ στα 50€, πήρα τηλέφωνο και τον άλλαξα με αυτόν εδώ.

Χοντρούλης φαίνεται, στην αρχή δοβήθηκα ότι ήταν 3.5 ίντσες.

Thanks TS!

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, vins είπε

Για το xbox one s της προσφοράς κανει; Περίσσεψαν κάτι 2φραγκα γιατί φέτος ήταν μουφε  πάλι η Μαύρη Παρασκευη 😂

Ειδικά για το All Digital είναι ότι καλύτερο! Βέβαια εγώ το πήρα για το Χ καθώς εκεί κατεβάζει μερικά GB επιπλέον σε κάθε παιχνίδι που υποστηρίζει 4κ

1 λεπτό πριν, cdrov είπε

Έχει άραγε κολλημένο το usb στην πλακέτα?

Νομίζω πως σε δίσκους μεγαλύτερους από 2ΤΒ δεν μπορείς τόσο εύκολα να τους μετατρέπεις από εσωτερικούς σε εξωτερικούς και το αντίστροφο.

Θα θέλουν ολικό Format κάθε φορά

• Thanks 1
Δημοσ.

Πήγα από το κατάστημα της βουλιαγμένης και τον πήρα. Μου είπε στην αρχή ο υπάλληλος πως είναι για ηλεκτρονικές αγορές αλλά μετά από κάποια τηλέφωνα σε προϊστάμενο μου τον έδωσε. Υπόψιν ήταν ο τελευταίος στο ράφι. Δεν ξέρω αν έχουν και άλλους στοκ. Ευχαριστώ ts 

Δημοσ.

Αξίζει? Προσπέρασα αυτούς που είχε βγάλει το πλαίσιο τις προηγούμενες ημέρες.. 

Περίμενα κάτι καλύτερο σαν προσφορά φέτος 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Πήγα από το κατάστημα της βουλιαγμένης και τον πήρα. Μου είπε στην αρχή ο υπάλληλος πως είναι για ηλεκτρονικές αγορές αλλά μετά από κάποια τηλέφωνα σε προϊστάμενο μου τον έδωσε. Υπόψιν ήταν ο τελευταίος στο ράφι. Δεν ξέρω αν έχουν και άλλους στοκ. Ευχαριστώ ts 

Κι εγώ που πήγα στο κατάστημα της Βενιζέλου, είχε έναν στο ράφι...άλλα δε μου είπε κάτι ότι η τιμή ισχύει μόνο ήλεκτρόνικα, ίσχύει και στα καταστήματα... Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...