Προς το περιεχόμενο

Mazda 3 (2014) - Opel Astra (2014) - Toyota Auris (2014)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 2/12/2019 στις 12:40 ΠΜ, giannisanastasia είπε

Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι για την αγορά μεταχειρισμενου ενός από τα 3 αυτοκίνητα.

Μέχρι  10.000€ βενζινοκινητηρας.

Θα με ενδιέφερε πολύ η αποψη όσον αφορά την αξιοπιστία, κατανάλωση κλπ  κατόχων στα παραπάνω ιχ. 

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. 

Όποιες και να είναι οι ανάγκες σας , στα 10.000 ευρώ δεν κοιτάζετε για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για καθημερινή χρήση . 

Πιστεύω πως πρέπει να εξετάσετε το ζήτημα σε καινούργια βάση .

Εκτός αν σκοπεύετε να αγοράσετε κάτι σε κατηγορία A8 , πράγμα μάλλον απίθανο .

Πιθανόν , έχετε σχηματίσει την εντύπωση πως θα βρείτε " καλό " μεταχειρισμένο στην κατηγορία των μικρομεσαίων όπου οι τιμές τους σαν καινούργια είναι κοντά στα διπλά χρήματα από αυτά που σκοπεύετε να ξοδέψετε .

Καλή επιτυχία .

• Like 1
Δημοσ.
16 hours ago, Que sera sera said:

οχι, μια BMW 740d xdrive ( G11)  εχω και ενα BMW 225xe (F45) . Πριν απο αυτα  BMW 730 (F01), Lexus CT,  Lexus GS και Lexus IS. Πιο πριν μια Jaguar x-type που ηταν μετριoτατη

Απλως τα vauxhall/opel  ειναι πολυ ζημιαριακα, δεν συγκρινονται με τα toyota και δευτερευόντως τα Mazda. Δεν ειναι υποχρεωτικο να με ακουσει, ας κανει οτι τον φωτισει ο Θεος, γουστα ειναι αυτα.

Σε αυτα τα λεφτα, καινουριο fabia θα επαιρνα παντως ( με λιγο παζαρι)

Άρα δεν είχες ούτε Auris, ούτε Astra, ούτε Mazda 3. Έχεις μπει τουλάχιστον σε κανένα από αυτά μέσα ;

Έχω οδηγήσει και το Auris του 2014 (leasing) και το Mazda 3 (παλιότερο βέβαια, του 2008). To Mazda 3 ήταν κλάσεις ανώτερο. Δεν έβγαλε κιχ.

Το Auris εσωτερικά είναι ποιοτικά άθλιο. Εμένα δε μου έβγαλε κάποια σοβαρή ζημιά, αλλά σε συνάδελφο (που το πήραμε μαζί leasing) άλλαξαν τον μισό κινητήρα μέσα στο πρώτο εξάμηνο. Και μέχρι να το παραδώσει κροτάλιζε ο κινητήρας, χωρίς ποτέ να βρουν το πως και το γιατί. Αν δε μιλάμε για τον κινητήρα 1.33 είναι για να το σπρώχνουν σε ευθεία.

Για το Astra της συγκεκριμενης χρονολογίας δεν έχω άποψη, κατά σύμπτωση έχω τώρα σε leasing το Astra 2019 120 edition, είναι μια χαρά. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/12/2019 στις 1:04 ΠΜ, Que sera sera είπε

Opel ουτε για αστείο 

ελα?  εχω 20 χρονια το opel astra με 235000κμ και το μονο που ζητησε πριν 8 μηνες ηταν φλαντζα κεφαλης(κοστος 450€) παρε οτι θες αλλα μην ακους οτι @αλακια λεει ο καθενας εδω μεσα

• Like 2
Δημοσ.

Κατεληξα σε Mazda3  σε υπεραριστη κατασταση με λιγα χιλιομετρα. Δυστυχως του λειπουν bluetooth, parktronic, Cruise Control, κλπ μπιχλιμπιδια, αλλα επενδυσα στο οτι ειναι σαν καινουργιο και με 55.000 χιλιομετρα.
Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, giannisanastasia είπε

Κατεληξα σε Mazda3  σε υπεραριστη κατασταση με λιγα χιλιομετρα. Δυστυχως του λειπουν bluetooth, parktronic, Cruise Control, κλπ μπιχλιμπιδια, αλλα επενδυσα στο οτι ειναι σαν καινουργιο και με 55.000 χιλιομετρα.
Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας.

Ειναι σιγουρα εισαγωγης,αν ειναι του 13-14 μοντελο. Προσεχε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Του 2013 μοντελο ειναι, απο ιδιωτη το παιρνω. με βιβλιο σερβις και τα κτεο του. Ελληνικο 1ο χερι

Μόλις τώρα, giannisanastasia είπε

Του 2013 μοντελο ειναι, απο ιδιωτη το παιρνω. με βιβλιο σερβις και τα κτεο του

Επεξ/σία από giannisanastasia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή επιλογή. 

Εγώ θα έλεγα Mazda3>Astra>Auris.

To mazda έχει και αξιοπιστία και είναι καλό οδηγικά.

Το Auris δεν έχει τίποτα που να το κάνει να ξεχωρίζει, πολύ αδιάφορο.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
Στις 5/12/2019 στις 2:43 ΜΜ, giannisanastasia είπε

Του 2013 μοντελο ειναι, απο ιδιωτη το παιρνω. με βιβλιο σερβις και τα κτεο του. Ελληνικο 1ο χερι

Απο περιεργεια ρωταω, αφου δεν ειχαμε αντιπροσωπια mazda το 2013, πως ειναι ελληνικο? απο που το αγορασε απτην ελλαδα?

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 7/12/2019 στις 11:39 ΜΜ, giannisanastasia είπε

Δευτερα πρωι εχω κλεισει ραντεβου να το παω στην αντπροσωπεια για check. Θα ρωτησω και θα σου πω.

Τελικά ήταν Ελληνικό; γράψε εντυπώσεις ρε συ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...