giannisanastasia Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι για την αγορά μεταχειρισμενου ενός από τα 3 αυτοκίνητα. Μέχρι 10.000€ βενζινοκινητηρας. Θα με ενδιέφερε πολύ η αποψη όσον αφορά την αξιοπιστία, κατανάλωση κλπ κατόχων στα παραπάνω ιχ. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
giannisanastasia Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, Que sera sera είπε Opel ουτε για αστείο ειναι ζημιαρικα?
staurosss Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 εγω θα ελεγα παρε ενα καινουριο , μην μπλεκεις με μεταχειρισμενο , καλυτερα να βαλεις δοσεις εαν δεν εχεις 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 πολλα λεφτα για μεταχειρ. με λιγα ακομα από το αρχικο σου κεφαλαιο παιρνεις ολοκαινουριο!
Que sera sera Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 10 hours ago, giannisanastasia said: ειναι ζημιαρικα? Πολύ 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε πολλα λεφτα για μεταχειρ. με λιγα ακομα από το αρχικο σου κεφαλαιο παιρνεις ολοκαινουριο! Με λίγα ακόμα παίρνει καινούριο Corolla? Δίνουν Corolla με 12-13Κ κούτα; Να πάμε να πάρουμε κανα δυο αν είναι Μεταχειρισμένο δε σημαίνει χρέπι, ούτε τσάμπα. Με 10,000 μεταχειρισμένο μικρομεσαίο θα πάρει σοβαρό αμάξι όταν με λίγο παραπάνω παίρνει καινούριους κουβάδες... 15 ώρες πριν, Que sera sera είπε Opel ουτε για αστείο Είχατε κανα Kadett στο χωριό και δεν έπαιρνε μπροστά κάθε πρωί; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, giannisanastasia είπε Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι για την αγορά μεταχειρισμενου ενός από τα 3 αυτοκίνητα. Μέχρι 10.000€ βενζινοκινητηρας. Θα με ενδιέφερε πολύ η αποψη όσον αφορά την αξιοπιστία, κατανάλωση κλπ κατόχων στα παραπάνω ιχ. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Οποιο είναι στη καλύτερη κατάσταση,οποιο έχει το πιο πλήρες ιστορικό με επισκευές που έχουν γίνει.Και φυσικα οποίο σου αρέσει εμφανισιακά πιο πολύ,και μέσα και έξω. Αξιοπιστία,κατανάλωση είναι μια από τα ίδια. Και τα 3 είναι πολύ καλά αυτοκίνητα. Μεγάλη προσοχή και δυσπιστία σε αγγελίες που τα πουλάνε σαν "full extra".Στις 99% των περιπτώσεων δεν είναι,οπότε το ψέμα ξεκινάει από την περιγραφή. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από jmmys
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Με λίγα ακόμα παίρνει καινούριο Corolla? Δίνουν Corolla με 12-13Κ κούτα; Να πάμε να πάρουμε κανα δυο αν είναι Αναφερω καπου για corolla?Ο ανθρωπος δεν γραφει τιποτα για corolla ετσι κ αλλιως. Ωστοσο ακομα και αυτο θα μπορουσε. Οταν η corolla ξεκιναει στα ~20000 με τον τοκο και εχεις τα μισα μπροστα, με δανειο στα 7 χρονια (οσο και η εγγυηση δηλαδη) σου βγαινει μια δοση της ταξεως των 85 ευρο τον μηνα... Astra παρομοια λεφτα, για το Mazda δεν ξερω. Τι συμφερει λοιπον, να δωσεις 80ευρο το μηνα για ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ αμαξι η να δωσεις 10k που μαζεψες με κοπο για ενα αμαξι που μπορει να βγει σοβαρο οπως λες αλλα υπαρχει και πιθανοτητα να σου βγει πατατα και να μην εχει καν εργοστασιακη εγγυηση πλεον! Και μιας και εδω αναφερουμε αποψεις εγω ανεφερα την δικη μου. Αν την απορριψει ο TS κανενα θεμα. Εγω απλα του λεω τι θα εκανα στην θεση του με τα στοιχεια που μας παρεθεσε.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Αναφερω καπου για corolla?Ο ανθρωπος δεν γραφει τιποτα για corolla ετσι κ αλλιως. Ωστοσο ακομα και αυτο θα μπορουσε. Οταν η corolla ξεκιναει στα ~20000 με τον τοκο και εχεις τα μισα μπροστα, με δανειο στα 7 χρονια (οσο και η εγγυηση δηλαδη) σου βγαινει μια δοση της ταξεως των 85 ευρο τον μηνα... Astra παρομοια λεφτα, για το Mazda δεν ξερω. Τι συμφερει λοιπον, να δωσεις 80ευρο το μηνα για ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ αμαξι η να δωσεις 10k που μαζεψες με κοπο για ενα αμαξι που μπορει να βγει σοβαρο οπως λες αλλα υπαρχει και πιθανοτητα να σου βγει πατατα και να μην εχει καν εργοστασιακη εγγυηση πλεον! Και μιας και εδω αναφερουμε αποψεις εγω ανεφερα την δικη μου. Αν την απορριψει ο TS κανενα θεμα. Εγω απλα του λεω τι θα εκανα στην θεση του με τα στοιχεια που μας παρεθεσε. Όταν προτείνουμε μια εναλλακτική λύση, καλό θα είναι να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο. Είναι σα να πας σε ένα θέμα που κάποιος ψάχνει 100τμ μέχρι 400 ευρω στη Νίκαια και να του πεις: έχεις σκεφθει την πιθανότητα να πιάσεις 25τμ στο κέντρο της Αθήνας με τα ίδια λεφτα; Στην περίπτωση του φίλου ένα αντίστοιχο καινούριο αυτοκίνητο έχει τουλάχιστον 80% πάνω οπότε δεν είναι "λίγα παραπάνω" Θα δώσεις 20,000, θα το πας σπίτι σου και θα έχεις χάσει 4,000 στο νερό. Τόσο ακριβή βόλτα ούτε με Veyron. Και είναι περιουσιακό σου στοιχείο το αυτοκίνητο, άρα το πόσο χάνει την αξία του σε ενδιαφέρει. Και βάζοντας ένα δάνειο 7 ετών πρώτον θα πετάξεις πολλά λεφτά σε τόκους, λεφτά που θα μπορούσες να κάνεις κάτι πολύ πιο χρήσιμο, και θα σου μείνει ένα αμαξι που δε θα αξίζει ούτε το 30% απο τα λεφτά που έδωσες, χωρίς εγγύηση, άρα και χωρίς ισχυρό χαρτί αν θες να το πουλήσεις. Και μέσα σε αυτό βάλε και τα πανάκριβα σέρβις στην αντιπροσωπεία που θα αναγκαστείς να πληρώνεις για 7 χρόνια προκειμένου να μείνει η εγγύηση απείραχτη. Απο οικονομική άποψη, είναι τέρμα λάθος το καινούριο. Μη βλέπεις τα 85 ευρώ που θα δίνεις το μήνα, δες τη μεγαλύτερη εικόνα. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από ProponitisTouKanape 1
Que sera sera Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, ProponitisTouKanape said: Είχατε κανα Kadett στο χωριό και δεν έπαιρνε μπροστά κάθε πρωί; οχι, μια BMW 740d xdrive ( G11) εχω και ενα BMW 225xe (F45) . Πριν απο αυτα BMW 730 (F01), Lexus CT, Lexus GS και Lexus IS. Πιο πριν μια Jaguar x-type που ηταν μετριoτατη Απλως τα vauxhall/opel ειναι πολυ ζημιαριακα, δεν συγκρινονται με τα toyota και δευτερευόντως τα Mazda. Δεν ειναι υποχρεωτικο να με ακουσει, ας κανει οτι τον φωτισει ο Θεος, γουστα ειναι αυτα. Σε αυτα τα λεφτα, καινουριο fabia θα επαιρνα παντως ( με λιγο παζαρι) Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από Que sera sera
lele322 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Opel εχουν κακη φημη οχι γτ βγαζουν σοβαρα προβληματα αλλα ιιιιισως βγαλουν χαζοπροβληματα τυπου φλατζα, η διαρροες απο καποιο δοχειο νερου και τετοια.Αλλα και παλι εγω θα το προτιμουσα απο το auris. Το auris εχει τοσο κακη και ασχημη πλαστικουρα μεσα ,τοσο αθλιο σαλονι ,αθλια ηχομονωση ,μέτριοτατο οδηγικα ,που απορω γτ το ευαγγελιζονται ολοι.Ναι οκ ειναι αξιοπιστο μηχανικα ,αλλα εμενα προσωπικα δεν μου φτανει μονο αυτο,θελω και ολα τα υπολοιπα. To astra λοιπον εχει ολα αυτα που δεν εχει το auris. Ποιοτητα εσωτερικα,ηχομονωση και οδηγικά φυσαει. Εχω το meriva b 2012 μοντελο diesel ομως. Αλλα οπως ειπε και ο φιλος πιονπανω, οποιο εχει τα λιγοτερα χλμετρα και ειναι στην καλυτερη κατασταση.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, Que sera sera είπε οχι, μια BMW 740d xdrive ( G11) εχω και ενα BMW 225xe (F45) . Πριν απο αυτα BMW 730 (F01), Lexus CT, Lexus GS και Lexus IS. Πιο πριν μια Jaguar x-type που ηταν μετριoτατη Απλως τα vauxhall/opel ειναι πολυ ζημιαριακα, δεν συγκρινονται με τα toyota και δευτερευόντως τα Mazda. Δεν ειναι υποχρεωτικο να με ακουσει, ας κανει οτι τον φωτισει ο Θεος, γουστα ειναι αυτα. Σε αυτα τα λεφτα, καινουριο fabia θα επαιρνα παντως ( με λιγο παζαρι) Πίσω από το keyboard και έχω Bugatti
gbras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, Que sera sera είπε οχι, μια BMW 740d xdrive ( G11) εχω και ενα BMW 225xe (F45) . Πριν απο αυτα BMW 730 (F01), Lexus CT, Lexus GS και Lexus IS. Πιο πριν μια Jaguar x-type που ηταν μετριoτατη Απλως τα vauxhall/opel ειναι πολυ ζημιαριακα, δεν συγκρινονται με τα toyota και δευτερευόντως τα Mazda. Δεν ειναι υποχρεωτικο να με ακουσει, ας κανει οτι τον φωτισει ο Θεος, γουστα ειναι αυτα. Σε αυτα τα λεφτα, καινουριο fabia θα επαιρνα παντως ( με λιγο παζαρι) Πάντως το astra h που έχω 15 χρονια τώρα δεν με έχει αφήσει ποτέ . Και είναι ένας σοβαρός λόγος που το σκέφτομαι πολύ να το αλλάξω παρά τα χρόνια του . Προβληματακια έχει βγαλει ναι αλλά μετρημένα στα δάχτυλα και δεύτερης σημασίας . Και με το αέριο πάνω είναι σχεδόν τόσο οικονομικό όσο το πετρέλαιο. 1
Que sera sera Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 5 hours ago, omitziz said: Πίσω από το keyboard και έχω Bugatti
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα