Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά, αγόρασα πρόσφατα ένα hp omen(i7-9750h/rtx 2060/8gb) σε προσφορά  που δεν μπορούσα να αποφύγω. Στην αρχή ήμουν διστακτικός άλλα υπέπεσα στο πειρασμό, ύστερα απο κάποια review και ελπίζω να με βγάλει ασπροπρόσωπο η hp μιας και δεν την έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Προφανώς όπως πάντα η hp έχει προεγκατεστημένα προγράμματα  τα οποία δεν νομίζω να κάνουν και δουλειά, οπότε σκέφτομαι να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση των windows απο την αρχή. Η απορία μου είναι αν θα επηρεαστεί καθόλου η απόδοση του λάπτοπ προς το καλύτερο ή αν όντως το software της hp βοηθάει έστω και λίγο. Ως χρήστης linux σε καθημερινή βάση, τα windows τα θέλω για gaming και καμιά εργασία. Τι προτείνετε το αφήνω ως έχει ή κάνω ενα clean setup? ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

επειδή πήρα κι εγώ το πιο μικρο hp omen i5 & 2060 σε ποια προγράμματα αναφέρεσαι? Το μόνο που έβγαλα εγώ είναι το mcafee, το omen που τρέχει είναι control centre και χρειάζεται. Το πιο σοβαρό που χρειαζονται και τα 2 είναι ένα 8γβ στικ ραμ επιπλέον για να γίνει dual channel η μνήμη, το οποίο δίνει +~30% στα παιχνίδια

Δημοσ.

Γενικά έχει κάποια προγραμματα όπως το hp system event utility,hp jumpstarts, hp touchpoint analytics και κατι αλλα τετοιατα οποια τρεχουν συνεχεια στο background και τρωνε ασκοπα πορους. Συμφωνω για τη ραμ! Απο θερμοκρασιες πως παει το λαπτοπ σου?

Δημοσ.

Επίσης εκτός από την απεγκατασταση των bloatware θα ήθελα να μάθω τι γίνεται εάν θελήσουμε να κάνουμε format. Πρέπει να πάρω κάποια εικόνα του συστήματος; υπάρχει σε κρυφό partition ή το αναγνωριστικό προϊόντος είναι αρκετό και απλά κατεβάζω τα Windows από την MS και το βάζω; 

Δημοσ.
Στις 3/12/2019 στις 2:31 ΜΜ, FiKiFiKi είπε

Επίσης εκτός από την απεγκατασταση των bloatware θα ήθελα να μάθω τι γίνεται εάν θελήσουμε να κάνουμε format. Πρέπει να πάρω κάποια εικόνα του συστήματος; υπάρχει σε κρυφό partition ή το αναγνωριστικό προϊόντος είναι αρκετό και απλά κατεβάζω τα Windows από την MS και το βάζω; 

Αν έχει Windows 10 απλά τα κατεβάζεις από την Microsoft και τα περνάς, δεν χρειάζεται να ψάξεις τίποτα γιατί το αναγνωριστικό "κλειδώνει" στη μητρική. Όταν μπεις στο ίντερνετ θα ενεργοποιούν αυτόματα.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 2/12/2019 στις 2:30 ΜΜ, ευδο είπε

Γενικά έχει κάποια προγραμματα όπως το hp system event utility,hp jumpstarts, hp touchpoint analytics και κατι αλλα τετοιατα οποια τρεχουν συνεχεια στο background και τρωνε ασκοπα πορους. Συμφωνω για τη ραμ! Απο θερμοκρασιες πως παει το λαπτοπ σου?

60+ gpu 83-84 cpu σε games

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...