Προς το περιεχόμενο

Cbr 125 cc 2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πρόκειται να προβώ στην αγορά ενός cbr 125 2006 με 40000 χλμ ,και θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει σαν μηχανάκι  ,από πρόβληματα πως τα πάει και τέλος τι κατανάλωση έχει αυτό το μηχανάκι 

Δημοσ.

Είναι καλύτερο από ένα παπί, αλλά δεν παυει να είναι 125cc με κουστούμι supersport. Από προβλήματα δεν νομίζω οτι έχουν βγάλει κάτι σοβαρό. Κατανάλωση δεν γνωρίζω αλλά όσο καίει ένα παπί 125 είναι μια καλή εκτίμηση.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Είναι καλύτερο από ένα παπί, αλλά δεν παυει να είναι 125cc με κουστούμι supersport. Από προβλήματα δεν νομίζω οτι έχουν βγάλει κάτι σοβαρό. Κατανάλωση δεν γνωρίζω αλλά όσο καίει ένα παπί 125 είναι μια καλή εκτίμηση.

Πιστεύεις ότι αξίζει 500 ευρώ που το έχω βρει 

Δημοσ.
5 minutes ago, ALMPANIS said:

Πιστεύεις ότι αξίζει 500 ευρώ που το έχω βρει 

Αξίζει ή όχι είναι σχετικό. Θα ήταν κοροιδία από μέρους μου να σου πω αν αξίζει ή όχι.  Αν θέλουν μαζέματα τα πλαστικά ίσως όχι γιατί είναι ακριβά. Ρίξε μια ματιά σε car να δείς πόσο πουλιούνται και κρίνε αναλόγως. Μην έχεις την εντύπωση όμως οτι παιρνεις supersport, ένα παπί υδρόψυκτο με πλαστικά και καλύτερες αναρτήσεις σχετικά.

Δημοσ.

Δε βγάζει γενικά προβλήματα honda είναι και από κατανάλωση άριστο. Αλλά πρόσεχε έχει ακριβά πλαστικά όπως προαναφερθηκε. 500 ευρώ το έχεις βρει από γνωστό σου; Λίγα δεν είναι; 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, ALMPANIS είπε

500 ευρώ το έχω βρει από ένα παλικάρι που φεύγει εξωτερικό 

Αν το ξερεις το παιδι και τον εμπιστευεσαι τοτε προχωρα αφοβα. Εκκλησια κλεβεις. Αν δεν το ξερεις τοτε προσεχε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...