vairass Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Ρε μάγκες παίζει μια ταινία τώρα... Έχω αγοράσει προχτές μια hitachi 43 4k. Έβαλα λίγο άλφα τώρα και παίζει μια τανια... Μόνο σε εμένα φαίνεται ότι σαν να την έχουν κάνει download; τώρα που έβαλε διαφημίσεις μια χαρά η εικόνα μου πάλι.
HERTHAN Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Ωχ δεν θα ησυχασεις ποτε.😛 Οχι ρε φιλε μια χαρα φαινεται σ'εμενα και απο κεραια και απο cosmote tv. Φαινεται χαλια σ'εσενα τοσο πολυ?
vairass Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ωχ δεν θα ησυχασεις ποτε.😛 Οχι ρε φιλε μια χαρα φαινεται σ'εμενα και απο κεραια και απο cosmote tv. Φαινεται χαλια σ'εσενα τοσο πολυ? Ρέ σαν να βλέπω iptv... Στις διαφημίσεις μια χαρά όλα. Ίσως είναι θέμα ρύθμισης θα δούμε. Το έχω δυναμική φουλ όλα.
GnsP Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μια χαρά είναι για ταινία του 98, πρέπει να ναι bluray (την είχα δει σε κασέτα τότε) Το μόνο κακό είναι ότι έχουν υπότιτλους για τη γιαγιά μου. 1
HERTHAN Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, vairass είπε Ρέ σαν να βλέπω iptv... Στις διαφημίσεις μια χαρά όλα. Ίσως είναι θέμα ρύθμισης θα δούμε. Το έχω δυναμική φουλ όλα. Kαμια ρυθμιση θα ειναι τωρα το τσεκαρα και σε αλλη τηλεοραση και ειναι οκ. 1
vairass Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Kαμια ρυθμιση θα ειναι τωρα το τσεκαρα και σε αλλη τηλεοραση και ειναι οκ. Το είχα στην δυναμική και επειδή είναι παλιό φαίνονταν κάπως. Νταξει δεν βλέπω πολύ τα ελληνικά σπάνια, απλώς τώρα την τσεκάρω όταν έχω χρόνο. 25 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Kαμια ρυθμιση θα ειναι τωρα το τσεκαρα και σε αλλη τηλεοραση και ειναι οκ. Εσύ που το έχεις δυναμική;
HERTHAN Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, vairass είπε Το είχα στην δυναμική και επειδή είναι παλιό φαίνονταν κάπως. Νταξει δεν βλέπω πολύ τα ελληνικά σπάνια, απλώς τώρα την τσεκάρω όταν έχω χρόνο. Εσύ που το έχεις δυναμική; Ναι δυναμικη το εχω στις τηλεορασεις.
vairass Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ναι δυναμικη το εχω στις τηλεορασεις. Καλά δεν έχω καλό σήμα τώρα είδα 70%...ισως παίζει ρόλο.
HERTHAN Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, vairass είπε Καλά δεν έχω καλό σήμα τώρα είδα 70%...ισως παίζει ρόλο. Μπορει να παιζει κι αυτο ρολο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα